Dagens tips: Perfekt hy!



Foundation:
en välapplicerad foundation slätar ut små ojämnheter och gör din hud ser perfekt ut. Hitta rätt nyans genom att applicera olika nyanser på nedre kindbenet (precis ovanför halsen) i naturligt dagsljus. Den perfekta nyansen bör inte vara mörkare en din naturliga hudfärg och ska "försvinna" in i huden. När du har återfuktat huden bör du vänta minst 20 minuter innan du applicerar en foundation. Detta ger bättre hållbarhet och ett jämnare resultat – om huden är för fet sitter inte din foundation kvar. Blanda produkten på handryggen innan du applicerar den. För att undvika effekten av en mask i ansiktet bör du att utgå från ansiktets mitt och arbeta dig utåt (lämna näsan och hakan till sist). Klappa försiktigt in foundation i huden. För mer lyster och för att släta ut fina linjer kan du applicera en flytande foundation med ljusreflekterande partiklar. Du kan välja att blanda Light Shine med en mer trögflytande foundation. 1/3 foundation och 2/3 Light Shine ger en naturlig look. 2/3 foundation och 1/3 Light Shine ger ett mer heltäckande resultat. Applicera blandningen tunt med en svamp.



När du har applicerat en foundation kan du dölja små ojämnheter med en concealer. Om du vill dölja mörka ringar eller små blodkärl i ögonvrårna ger en flytande concealer dig bäst resultat. Applicera concealern över din foundation genom att försiktigt klappa in den. Avsluta med puder för att undvika utsmetning. Välj en produkt som är en ton ljusare än din foundation för att få ett naturligt resultat.



Puder får foundation att fästa och gör att ditt ansikte inte blänker: det ger din make-up den sista avslutande touchen (även läpparna och ögonen). Låt foundationen torka under några minuter innan du applicerar pudret i ansiktet. Ta lite puder på en borste, slå den lätt mot handen och svep lätt över de områden i ansiktet som lätt ser feta ut (haka, näsa och panna). Överflödigt puder avlägsnas genom ett lätt svep med borsten. För en mer naturlig look rekommenderar vi en puderborste av hög kvalitet.



Det finns två metoder för att applicera rouge den kan ge din hud lyster eller ge ditt ansikte struktur med hjälp av konstgjorda skuggor. Ge ditt ansikte struktur genom att välja från en palett av bruna toner. Ta en liten mängd av produkten på en rougeborste (den är kortare än en puderborste och ofta något sned),slå den lätt mot handen och använd sedan borstens hela bredd för att svepa färgen över kindbenen i svag båge från örat till ansiktets mitt. Den nedre gränsen går vid kindens insvängning och längre upp blandas rougen med ögonhålans nedre linje. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning i en snabb och lätt cirkelrörelse. Använd en ljusare nyans för en fräsch look. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning i en snabb och lätt cirkelrörelse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0