Bloggpaus?

Funderar helt seriöst på att ta bloggpaus faktiskt.

Jag hinner aldrig uppdatera nu för tiden, och dessutom så har jag en massa annat som jag behöver lägga ner energi på. Ska tänka lite på saken och prata med Hanna.. Men vad tycker ni?

xoxo, Ida

Bloggpaus?

Funderar helt seriöst på att ta bloggpaus faktiskt.

Jag hinner aldrig uppdatera nu för tiden, och dessutom så har jag en massa annat som jag behöver lägga ner energi på. Ska tänka lite på saken och prata med Hanna.. Men vad tycker ni?

xoxo, Ida

Fredag hela dan!

hej hopp.
Har precis lagt in massa bilder på min seeeeeeega dator...... ogilla. Kan inte visa dom dock eftersom jag inte kan lägga in blder härifrån! hehehehe ojojojoj.. jobbigt för mig va.

idag är det fredagsmyyyyyyyys med två av mina guurls. myspys. OLLE OLLE OLLE HEJA HEJA HEJA .


FACK jag har verkligen ingenting att skriva. hehehehe

herrå

/HANNA

Kul

Hej, long time no see. Jag har precis kommit hem efter ha varit ute och lekt i snön och åkit pulka man får faktiskt göra det även om man är nitton! Jag har inget mer att medela förutom att imorgon är det idol. Åker olle så dör jag. Bye /HANNA

Dagens TH bild

Åh herregud! Borde vara olagligt att få vara sådär vacker..


Dagens tips: Det här gör..


Vi tar mer värktabletter än någonsin. Men de kan ge biverkningar – och mer värk, särskilt hos kvinnor. Här är guiden som ger dig de bästa alternativa medlen och metoderna som ger smärtlindring.

Det finns många alternativa behandlingsmetoder mot värk och smärta.

 

Det gör terapeuten

Nervstimulering: TENS, transkutan elektrisk nervstimulering, används bland annat vid reumatisk smärta, nervskador och förlossningssmärta. Vissa typer av sår och illamående kan också behandlas med TENS. Elektroder fästs på huden över den smärtande kroppsdelen och en svag elektrisk ström stimulerar kroppens eget smärtlindringssystem. Metoden har länge använts i vården men finns också i form av antismärtpennor som säljs i hälsobutiker och på internet.

 

Stötvågsbehandling: Ges av ortopeder och naprapater för att behandla kronisk smärta i leder, senor och muskler. Tennisarmbåge, hälsporre och besvär i axlar och knän är några skador som kan behandlas med metoden, som går ut på att tryckvågor stimulerar kroppens läkningssystem och ökar blodcirkulationen och näringstillförseln.

 

Laser: Behandling med terapeutisk laser kan lindra lokal inflammatorisk värk som nackspärr och tennisarmbåge. En australiensisk studie visar att chansen till smärtlindring vid nacksmärta är fyra gånger större med laser än med placebo. Enligt studien kan laser hålla smärtan borta i upp till 22 veckor. Varför laser fungerar vid smärta är ännu inte klarlagt, men det kan bero på att laserstrålarna som tränger ner i vävnaden minskar inflammation och utmattning i musklerna.

 

Akupunktur och akupressur: Att sticka tunna sterila nålar i kroppens akupunkturpunkter ökar produktionen av endorfiner som är kroppens eget smärtstillande ämne. Även akupressur, att trycka på punkterna, kan vara effektivt. I sjukvården används akupunktur och akupressur för behandling av muskelsmärtor, värk i nacke och rygg, migrän och nervsmärtor.

 

Naprapati: Behandlar orsaken till smärtan genom att massera, töja eller sträcka muskler och leder. Används ofta mot värk i rygg, nacke och axlar. En ny undersökning från Karolinska institutet visar att naprapati är mer effektivt mot rygg- och nacksmärtor än fysisk aktivitet och smärtbehandling hos läkare. Chansen att smärtan minskade var 30 procent större hos dem som behandlades av naprapat.

 

Massage: Ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar. Det finns det många olika massagemetoder för smärtlindring. I flera studier har massage visat sig effektiv mot bland annat migrän och spänningshuvudvärk. Den amerikanska forskaren Candace Pert har kunnat visa att kroppens egna smärtlindrande hormoner frisätts vid kroppsberöring, som massage. Personer som har fibromyalgi med kronisk smärta kan bli hjälpta av mjuk avslappnande massage.

 

Mentala metoder

Meditation: Kan lindra smärta, framför allt vid muskelspänningar. Meditation tar inte bort smärtan, men en studie från universitetet i Manchester i England visar att personer som mediterat länge upplever smärtan som mindre obehaglig. Det kan bero på att man minskar de negativa förväntningarna på att något kommer att göra ont. Forskning visar också att meditation kan hjälpa mot depression, som ofta gör att kronisk smärta förvärras.

Hypnos: Hypnos kan lindra både kronisk och akut smärta, och används också vid förlossningssmärta. Att lära sig att själv kontrollera sin smärta med självhypnos är en metod som förekommer på vissa smärtkliniker. Det det finns även cd-skivor med instruktioner för hur man lär sig hypnos.

KBT: Kognitiv beteendeterapi tar inte bort värk och smärta, men studier visar att KBT kan öka förmågan att bemästra långvarig smärta och lära sig leva med den.

 

Natur- & växtbaserade läkemedel

Följande natur- och växtbaserade läkemedel är godkända av Läkemedelsverket och finns listade i svenska ”läkemedelsbibeln” Fass. De är receptfria och kan köpas på apotek, i hälsobutiker och vissa även i dagligvaruhandeln.

 

Djävulsklo: Roten från den afrikanska örten djävulsklo, harpago, har länge använts mot bland annat mensvärk och magsår. I dag används den för att lindra ledbesvär. Enligt en brittisk studie är roten lika effektiv vid akut ryggvärk som starka smärtstillande läkemedel. Finns i: Helaflex, ett traditionellt växtbaserat läkemedel i tablettform som lindrar smärta och stelhet vid artros. Säljs både på apotek och i dagligvaruhandeln.

 

Omega-3: Omega-3 är samlingsnamnet på de livsnödvändiga fettsyror som finns i fet fisk och växter som linfrö och raps. Omega-3 från fet fisk innehåller fettsyrorna EPA och DHA, som bland annat är inflammationshämmande. Studier visar att omega-3 kan vara effektiv som smärtlindrare vid ledgångsreumatism. Enligt vissa studier kan omega-3 också hjälpa vid mensvärk. Finns i: Kapslarna i naturläkemedlen Pikasol Forte och Eskimo-3 innehåller stora mängder av de nyttiga fettsyrorna. Eskimo-3 finns även i flytande form. Säljs både på apotek och i dagligvaruhandeln.

 

Vallört: Ett växtbaserat läkemedel på vallört som används för lindring av lätt till måttlig lokal smärta vid lättare ledskador. Finns i: Flexagil kräm

 

Crèmer: Det finns många receptfria crèmer och geler med olika verksamma ämnen som lindrar tillfällig värk i muskler och leder. Tigerbalsam Röd, Soft eller Vit har länge använts mot stela muskler och leder, och är godkänt av Läkemedelsverket mot tillfälliga muskelsmärtor.

 

Kosttillskott

Har inte kontrollerats eller registrerats av Läkemedelsverket utan omfattas endast av livsmedelslagstiftningen. Säljs i hälsobutiker och på vissa apotek.

Ingefära: Ingefärans välsmakande rot innehåller smärtstillande ämnen som har antiinflammatorisk effekt och lindrar värk vid artros och reumatism. Enligt en dansk studie kan ingefära också hjälpa vid migrän. Finns i: Kapslarna Zinaxin och Glucofärin som används för att behålla smidigheten i lederna. Zinaxin finns också som ett kylande liniment vid smärta vid exempelvis idrottsskador.

Gurkmeja: Örten gurkmeja har en lång tradition inom indisk folkmedicin där den används för att lindra smärta och hämma inflammation. Flera studier visar att den kraftiga antioxidanten är inflammationshämmande och att artros i knäna kan lindras med hjälp av örten. Finns i: Kapslarna Arosan och Fortodol S samt i tabletterna Fortomax. Fortodol uppmärksammades för drygt ett år sedan då ett förbjudet läkemedel som kunde ge leverskador upptäcktes i produkten. Efter detta flyttades tillverkningen från USA till Sverige och kontrollen skärptes.

Nypon: Nypon är rika på C-vitamin och har i flera studier visat sig kunna lindra smärta och öka rörligheten, särskilt vid artros. Finns i: LitoMove kapslar eller pulver som görs på ekologiskt odlade svenska och danska strandnypon och innehåller det antiinflammatoriska ämnet gopo, som enligt nordiska studier minskar nedbrytningen och ökar uppbyggandet av brosk. Nypon finns också i Nypozin- tabletter.

 

Grönläppad mussla: Utanför Nya Zeelands kust odlas den grönläppade musslan som är rik på omega-3 och lindrar olika typer av ledbesvär. Detta bekräftas av flera studier på personer med artros. Finns i: Extrakt från musslan finns i kapslarna Lyprinol, och kombinerat med glukosamin och kondroitin i kapslarna Glycomega.

 

Pil och sälg: Bark och blad från pil och sälg innehåller ett ämne som i kroppen omvandlas till salicylsyra, samma ämne som är den aktiva substansen ibland annat Treo och Magnecyl. Finns i: Te som kokas på pilbark och pilblad har traditionellt använts vid huvudvärk och migrän.

 

ASU: ASU, Avocado Soybean Unsaponifiables, är en olja som utvinns ur avokado och sojabönor. En fransk studie av personer med knä- och höftledsartros är en av flera undersökningar som visar att oljan lindrar smärta och förbättrar rörligheten i lederna. Finns i: Bland annat i Avosol kapslar.

 

Hyaluronsyra: Det kroppsegna saltet hyaluronsyra ”smörjer” lederna och används för smärtlindring vid artros. Ämnet utvinns ur tuppkammar men kan även framställas på syntetisk väg. Syran ges ofta med injektion. Finns i: Nutrilenk active i kapselform, som dock inte studerats vetenskapligt.

 

Keratin: Det kroppsegna proteinet keratin bygger upp brosk i lederna och används mot smärta vid artros och kan enligt vissa studier ha en antiinflammatorisk effekt. Finns i: Tabletterna Cynatine FLX innehåller keratin som framställs av ull från nyzeeländska får.

 

Kondroitin: Flera studier visar att kondroitin, som ingår i människors broskvävnad, lindrar både smärta och inflammation vid artros. Finns i: Kondroitin finns i kapslarna Arosan och kombinerat med nypon i tabletterna Nypozin.

 

Pröva själv hemma!

Avslappning: När man får ont i musklerna spänner man ofta musklerna ännu mer, vilket leder till ännu mer smärta. Då kan det hjälpa att lugna ner andning och puls med avslappning. Man kan ta hjälp av cd-skivor och det finns även hemsidor med förslag på avslappningsövningar.

 

Fysisk aktivitet: Fysisk aktivitet har bevisad effekt mot bland annat migrän och smärta i rygg och nacke. Vilken motionsform man väljer spelar mindre roll, men framför allt har konditionsträning visat sig effektivt som smärtlindring. Många läkare skriver också i dag ut recept på fysisk aktivitet, FaR, speciellt anpassad efter patientens diagnos.

Värme: Värmekudde, värmedyna eller varmvattenflaska är ett gammalt knep som lindrar smärta tillfälligt vid mensvärk eller magont. Värmen bör vara över 40 grader för att blockera smärtreceptorerna i kroppen, har brittiska forskare konstaterat.

 

Kyla: Precis som värme blockerar kyla kroppens smärtreceptorer. En kylklamp eller isbitar i en handduk kan därför användas vid tillfällig värk som exempelvis vid stukningar.Källor: FASS, FYSS, Vårdguiden, Sjukvårdsupplysningen, Sveriges Fibromyalgiförbund, www.ortapoteket.se, www.naturmedel.org, Dagens Medicin, netdoktor.se, www.kroppscompagniet.se m fl.

 

Det finns många alternativa behandlingsmetoder mot värk och smärta.

Min fråga till er

Vad vill ni veta? Eftersom det inte händer så mycket just nu så kan ni ju få bestämma vad ni vill höra, så lovar vi att skriva ärligt.

Tidsinställt: Lite roligt i höstmörkret!Har ni någonsin varit såhär trötta?Dagens fråga


Vad tycker ni egentligen om Sveriges väder just nu? Snö, slask och vindkaos?
http://www.interurbantrail.us/Photos/Gutelius/SnowFall.JPG

Dagens tips: Elin Klings skönhetstips


Vilket är ditt bästa skönhetsknep?
– Efter en sen kväll använder jag gärna Energy cocktail från Lumene. Det är ett serum som ger ny energi till huden och gör att jag känner mig mindre blek och grå. Ett annat knep som verkligen fungerar är sugklockor i ansiktet. De får igång blod cirkulationen och stramar upp huden.


Hur sminkar du dig till vardags?
– Jag sminkar mig med foundation från Mac, solpuder från lancome, rouge från The Body Shop och vanlig svart mascara. Jag är egentligen ingen sminktjej, så jag satsar nästan alltid på naturliga nyanser.


Hur ser din bästa partysminkning ut?
– Jag använder samma grund som till vardags, men lägger på lite extra kajal. Hårt sotade ögon är supersnyggt mot blont hår och känns fint i vår. Favoritskuggan kommer från Mac.


Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?
– Ansiktscreme! Min favorit heter Beauty flash balm och kommer från Clarins. Jag har känslig hy som påverkas om jag sover eller äter dåligt. Jag älskar också Cover all mix från Make up store. Det är viktigt att ha en snygg grund i ansiktet.


Unnar du dig någon skönhetslyx?
– Jag lägger ganska mycket pengar på frisörbesök, eftersom jag är väldigt mån om mitt hår. Jag är lite av en hårfascist, haha! Favoritprodukterna heter Leave in balsam från Redken och Hot strait creme från L’oréal.


Vilken skönhetstrend satsar du på i vår?
– Jag brukar vara försiktig med att följa hår och smink trender. Jag går alltid min egen väg och är rätt oberoende av trender.


Till sist, vilken är din favoritparfym?
– ”For her” från Narsico Roudriguez. Den är så där lagom tung och känns både lite mystisk och intressant. Den fungerar alltid, oavsett vilket humör jag är på!

C-vitaminserum, Lumene Energy Coctail, 195 kr.
Parfym, Narsico Rodriguez "For her", 790 kr/50 ml.
Bronspuder, Lancôme Star Bronzer, 360 kr.
Ansiktscreme, Clarins Beauty Flash Balm, 340 kr.

Dagens tips: Elin Klings skönhetstips


Vilket är ditt bästa skönhetsknep?
– Efter en sen kväll använder jag gärna Energy cocktail från Lumene. Det är ett serum som ger ny energi till huden och gör att jag känner mig mindre blek och grå. Ett annat knep som verkligen fungerar är sugklockor i ansiktet. De får igång blod cirkulationen och stramar upp huden.


Hur sminkar du dig till vardags?
– Jag sminkar mig med foundation från Mac, solpuder från lancome, rouge från The Body Shop och vanlig svart mascara. Jag är egentligen ingen sminktjej, så jag satsar nästan alltid på naturliga nyanser.


Hur ser din bästa partysminkning ut?
– Jag använder samma grund som till vardags, men lägger på lite extra kajal. Hårt sotade ögon är supersnyggt mot blont hår och känns fint i vår. Favoritskuggan kommer från Mac.


Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?
– Ansiktscreme! Min favorit heter Beauty flash balm och kommer från Clarins. Jag har känslig hy som påverkas om jag sover eller äter dåligt. Jag älskar också Cover all mix från Make up store. Det är viktigt att ha en snygg grund i ansiktet.


Unnar du dig någon skönhetslyx?
– Jag lägger ganska mycket pengar på frisörbesök, eftersom jag är väldigt mån om mitt hår. Jag är lite av en hårfascist, haha! Favoritprodukterna heter Leave in balsam från Redken och Hot strait creme från L’oréal.


Vilken skönhetstrend satsar du på i vår?
– Jag brukar vara försiktig med att följa hår och smink trender. Jag går alltid min egen väg och är rätt oberoende av trender.


Till sist, vilken är din favoritparfym?
– ”For her” från Narsico Roudriguez. Den är så där lagom tung och känns både lite mystisk och intressant. Den fungerar alltid, oavsett vilket humör jag är på!

C-vitaminserum, Lumene Energy Coctail, 195 kr.
Parfym, Narsico Rodriguez "For her", 790 kr/50 ml.
Bronspuder, Lancôme Star Bronzer, 360 kr.
Ansiktscreme, Clarins Beauty Flash Balm, 340 kr.

Dagens TH bild

Tagen för endast några timmar sen.

Nystädat rum

Städaren har precis varit här och gjort rent i mitt rum! :). Det var inte en enda dag för sent, haha.

Har iallafall haft fullt upp idag och inte haft tid att sitta vid datorn så mycket. Det tar ju typ 2 timmar att bara komma hem ifrån jobbet i det här bajs vädret när man åker med SL. Haha. Någon mer som har haft samma problem som mig med SL idag? ;)

Vi hörs efter Paradise Hotel.
xoxo, Ida

Mitt rum som det ser ut nu! :D (Tagen för ca 5 min sen)

Ljuva snö

Jag ligger fortfarande i min säng och kollar ut genom fönstret. Shit pommes vad det är mycket snö ute. Tokio hotels nya låt, vad tycker man om den? Första gången jag lyssnade på den så vet jag inte vad jag tyckte. Men nu efter typ 10 gånger så tycker jag väl att den är helt okej. Vet ju inte riktigt än dålig kvalitet på den också. Men det blir väl bättre med tiden! HAHA lyssnar på morgonens wake up call Haha fan vad roligt. Nä nu ska jag äta frukost. /.hanna

Dagens tips: Varmfodrade stövlar

 


Dagens tips är enkelt & snyggt. Ett par varmfodrade stövlar (som jag själv har!) ifrån Din sko. De blir dina för endast 499 kr! Och jag kan lova er.. Dom är grymt mycket snyggare i verkligheten.

xoxo, Ida


Dagens TH bild

Ung & Bortskämd

Nu är jag hemma! Gud vad det kändes bra. Helt underbara barn och föräldrar. Kan knappt vänta tills jag börjar :). Om ett tag ska jag titta på Ung och bortskämd! :). Slänger in en bild på Grekland eftersom jag saknar det så mycket.

xoxo, Ida

http://gronarealisten.blogg.se/images/2007/grekland_hr_11_1186524311_4686993.jpg


Barnflicka!

HEEEEEJ ALLA FINA!

Nu var det minsann länge sen ;) haha. Jag har haft fullt upp hela helgen och helt enkelt inte haft tid att uppdatera förstår ni! Men ni verkar ju inte lida för det - kommentarerna strömmar ju in ändå! Det gillar vi.

Om någon timme ska jag iväg till en familj och träffa dom eftersom att jag antagligen ska börja jobba som barnflicka igen. Jag jobbar ju bara 30 timmar nu på förskolan, vilket betyder att jag har massa slö tid över på eftermiddagarna :).

Jaja, jag tänkte uppdatera er lite senare!
xoxo, Ida

http://www.babybjorn.biz/upload/Temp/emotion_img/product/emo_img_babysitter.jpg

15.47

Hallå mina små monster. Ligger fortfarande i sängen, blev lite sent igår då Towe och jag sätt ute inatt vill halv fem, ja det funkar även på vintern:) Haha nu är det ju jäkla tråkigt väder ute idag så jag ska bara ligga i min säng hela dagen. Plus att det blir Kassler och ris har idag, jävla matlagarna dom kan ju ingenting JAG VILL INTE HA NÅGRA JÄVLA KASSLER. fatta. Bögigt! /HANNA

Godnatt

Hallå people! Nu är det så att verken jag elle ida har haft någon tid att uppdatera så mycket som ni kanske märkt. Jag har haft fullt upp, varit på spa jäkla jobbigt kan jag lova med detta jävla skit gipset! Sen har jag varit hos frissan och färgat håret lite förlängt naglarna, varit på bio, bowlat you name it, ja ni vet sånt som dagens ungdomar gör Haha vilket busy life man har. Imorgon är det söndag och då är det gossip girl, woho säger jag då. Och på måndag har jag bokat telefon tid med ida, det var så himla längesen vi pratade, vi bara smsar hela tiden. Haha! Hon har något att berätta för er och utan att avslöja någonting kan jag säga, OMG ni kommer dö i did. Haha. Nu ska jag fani mig sova. Bye/HANNA

Tröst shopping

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Nu har ja precis kommit hem från en stressig dag, först på sjukhuset i morse och röntgat och sätt så allt ligger rätt och de gjorde de ju. Fick också reda på att jag inte alls brutit foten utan vadbenet Haha bra koll man har! Sen åkte vi och handlade mat sen direkt hem åt frukost och sen till allum fick en jacka av mormor 2000 lök fast det var väl ingen fara mormor har ju cash liksom. Igår var det mys med min prins. Ojojoj... Och ikväll är det IDOL! Och fredag och det betyder chips och dip och cola och godis och massa ett. LOVE IT! Nu ska jag faktiskt sova en blund gick upp sju och det är inte hanna style på det alltså. /HANNA

Hej snyggingar! Jag är på jobbet nu, men k...

100media_imag061 (MMS)

Hej snyggingar! Jag är på jobbet nu, men kom lite tidigt så jag tänkte passa på att uppdatera er lite :). Idag slutar jag 15:45 och efter det ska jag förhoppningsvis in till stan och köpa ett par vinterskor.. Nu när snön också har kommit till Stockholm så känns det som ett måste! Det är liksom lite för kallt med ett par tyg converse som jag har! Jaja, vi får väl se gör det blir! Vad ska bi göra idag? xoxo, Ida

Tidsinställt: Masker för hela kroppen


Eftersom jag är så otroligt trött idag så tänkte jag att jag kanske kunde pigga upp er iallafall med lite ansiktsmask tips! Vet att det blivit mycket sånt på senaste tiden, men gud vad underbart det är! De här maskerna kan du ha överallt på kroppen. Läs mer för att se vad jag menar :D.

xoxo, Ida

Honungsmask för ansiktet

Du behöver
· 1 tsk honung
· 2 droppar citron
· 2 droppar vinäger

Gör såhär: Rör om och smörj in ansiktet, låt vara i ca 15-20 min.
Stänger porer och tar bort synliga blodkärl och huden får en ljusare ton med lyster.


Äppelmask för ansiktet

Du behöver
· Äpple
· Mjölk
· Ingefära

Gör såhär: Skala ett äpple, koka och mosa det. Häll sedan över med mjölk så äppelmoset täcks. Blanda sedan med en nypa ingefära och mixa. När det kallnat, smörj in ansiktet och låt vara i 15-20 min. Rengör ansiktet från bakterier och smuts. Mjölken i ansiktsmasken gör huden mjuk och smidig. Ansiktet får en ljusare nyans med lyster. Denna masks håller i 7 dagar.

Potatismask för händer

Du behöver:
Kokt mosad potatis med mjölk.

Gör såhär: Hjälper till att ta bort synliga blodkärl, torrhet och trötthet på händerna. Ger händerna liv och lyster tillbaka. 15 min behandling.

Mask mot Mörka ringar under ögonen

Lägg råa, tunna potatisskivor på ögonlocken i 15 min.


Röda ögon?

Du behöver:
· Svart besk Te

Gör såhär: Doppa med bomull i kroppstempererat te och lägg på ögonlocken i 15 min. Upprepa behandlingen igen när teet kallnat.

Tidsinställt: Paradise Hotel 2010Just nu sitter jag bänkad framför TV:n och tittar på Paradise Hotel. Jag tänkte även göra lite popcorn och krydda dom med aromat! Har ni testat det? Haha. Det är verkligen så sjukt gott.

I kvällens Paradise Hotel så hoppas jag att Sandra (som vann Parallel Hotel) kommer tillbaka till paradiset.. Antar dock att hon kommer nästa vecka, haha. Dessutom såg jag på reklamen för dagens avsnitt att det ska bli extra mycket drama. Hoppas hoppas!

Blod, skrik och alkohol blir alltså kvällens avsnitt ;)
Brukar ni titta på Paradise Hotel?

xoxo, Ida

Jag hatar att Julia, Lina och Andreas har åkt ut! Känns inte som samma program :(

http://images.starlounge.com/2010/09/28/paradise_20101.jpg

 

Hoppas jag blir friskförklarad

Åååååh, jag är helt slut! Och idag jobbade jag bara 6 timmar. Helt sjukt! Antar att det har att göra med att jag gick upp tidigare än vad jag blev van vid också, under tiden jag var hemma. Det är däremot otroligt skönt att äntligen vara tillbaka!  Nästnästa vecka jag tillbaka på återkontroll på vårdcentralen och förhoppningsvis blir jag friskförklarad :D. Hope so!

Om 30 min börjar Paradise Hotel! Ni kan ju bara ana hur mycket jag har längatat hela dagen, haha. Jaja,  ska försöka tidsinställa lite inlägg så hörs vi senare.

xoxo, Ida

Dagens tips: Lite småtips ifrån kändisarnaParis Hilton
"Om mina läppar är torra använder jag mig alltid av Rosebud salve, den är verkligen jättebra. Tvätta alltid ansiktet innan du går och lägger dig, om du inte gör det får du jättedålig hy. Så jag tvättar alltid ansiktet och jag använder mig av Crème de la Mer. Dem är verkligen bra!

Lindsay Lohan Återfukta. Drick mycket vatten. Och det fuktgivande serumet Hydramax från Chanel är verkligen bra och doftar gott. Men vatten, det är mitt största problem. Jag dricker inte tillräckligt med vatten, det är så tråkigt. Ärligt talat så har jag gjort en spraytan så att jag inte behöver använda makeup. Jag gör hellre det än att går ut i solen och får fräknar och blir solbränd. Jag använder alltid läppbalsamet Jack Black lip balm, det är verkligen, verkligen bra och det bästa som jag har provat." Lindsay använder serum från Chanel.

Jennifer Aniston Jag har tvättat mitt ansikte med Neutrogenas tvål sen jag var en tonåring. And that?s it. Äter bra och dricker massor med vatten, det är det enda som påverkar min hud, om jag slutar dricka vatten torkar min den ut". Vatten och sömn är viktigt!.

Pirates of caribbean stjärnan Keira Knightly Jag använder Dr Hauschkas ansiktstvätt och ansiktsvatten och jag har alltid med mig krämen från E45. Jag älskar Bobbi Brown, dem har fantastiska ögonskuggor, Ruby & Millie gör den bästa eyelinern och mascara använder jag från Estée Lauder. Jag använder mycket, jag älskar makeup - du blir en ny person varje gång du lägger makeupen
Keira använder sig av denna masscara (Lash XL)för att få sina flörtiga ögonfransar.

Jessica Alba Rengör och återfukta. Så länge du tar bort makeupen och sätter på en bra ansiktskräm så är det bra. Jag har alltid med mig läppbalsamet Chapstick, ögonfransböjare, och concealern Airbrush concealer illuminates från Clinique som verkligen är jättebra. Jag använder Dermalogica Intensive Moisture Balance under dagen och Shiseidos nattkräm när jag ska lägga mig. Makeupprodukter som jag använder är LOreal Translucide sheet blush i färgen Blushing Glow, Lancôme Lengthening mascara i svart, och Rouge Pulp lip gloss från LOreal. Jag tycker verkligen om Laura Merciers Tinted moisturiser och Shu-Uemuras ögonfransböjare."
Jessica använder Airbrush concealer illuminates från Clinique.

Dagens TH bild (Dortmund -08)

Bullbak och bästisbesök

Igår eftermiddag bakade jag ju som sagt kanelbullar och jag tog lite bilder som jag tänkte att ni skulle få se ;) Haha. Dessutom kom Rebecka på kvällen! There you go.

xoxo, Ida

Jag låter bilderna tala för sig själv! (Men snyggare bästa vän får man leta efter)

Arbetsförnedringen

Kan fan ta och (alltså ursäkta språket väldigt mycket) knulla mig i röven! Idioter som kan dra åt helvete. Haha tur att man brutit foten iaf.. Jäkligt tur. Men nu ska jag upp och äta frulle för varan städerska är ju inte bara städare hon är ju frukost fixare också! Haha! /HANNA

Förfrysta tår och jävligt mycket frost!

Hej, nu kom jag precis hem efter kvällens promenad, vadå att man inte kan gå ut och gå om man har brutit foten? Skit snack! Haha förlåt för dåligt uppdatering från min sida idag, men ida är ju grym och löser det. Är hon inte bara för bäst? Nu ska jag sova har så himla ont i min fot nu när svullnaden har gått ner. Usch. Får se hur det går på fredag när jag ska till sjukan igen. Hihi ha det gött peace /HANNA

Dagens tips: Av Whitney Port

 

"The City"-stjärnan Whitney Port är uppenbarligen naturligt vacker. På den här bilden har hon inte ens en gnutta smink. Nu avslöjar hon på sin blogg hur hon gör för att bli snygg på bara fem minuter, både till vardags och till fest!

Whitney Port är minst lika snygg utan smink!

 

Till vardags:

1. Jag mixar Fresh High Noon med Fresh Soy Face Cream för att få en fin solkysst bas. 
2. Jag pudrar på med i.d Bare Minerals Powder med Spf 15 för att jämna ut min hy. 
3. Jag tar solpuder på mina kinder, hårfäste och käklinje. Jag använder Guerlain No. 1 for Blondes
4. Sedan tar jag rouge på kindbenen, pannan och näsan. Jag använder NARS Orgasm Blush.
5. Jag använder Anastasia brow gel för att ge mina ögonbryn en fin form.
6. Jag tar Benefit Eye Bright higlighter under mina ögonbryn. 
7. Sedan böjer jag mina ögonfransar med Sephora eyelash curler. Ibland när jag känner för att vara extra fin sätter jag på lite mascara från Maybelline.

 

Till fest:

1. Jag använder samma bas som till vardags. 
2. Jag tar på Stila Smudge Pot med en vinklad sminkborste som eyeliner. 
3. På läpparna älskar jag att använda Fresh Sugar Lip Stain med Spf.

 

Whitney Port i två olika festmakeuper.

Whitney Port i två olika festmakeuper.

Dagens blogg

Grattis Anna.
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Såld på hus

Hej fina.

Nu sitter jag och tittar på "Såld på hus" och äter en bulle som jag bakade tidigare idag! As gott. Rebecka åkte precis hem efter att vi haft en liten eftermiddag/kväll med färgning och så. Hon åt även middag här! Hihi. Hennes hår blev iallafall så jävla fint. Jag blev så avundsjuk, haha. Och dessutom så borde alla ha en vän som Rebecka.

Imorgon får jag äntligen gå och jobba igen, och förhoppningsvis går det bra :D. Saknar mina barn och mina kollegor! Men imorgon blir det tillbaka till verkligheten, vilket också innebär inte lika tät uppdatering, haha.

Nu ska jag svara på era underbara kommentarer och sedan presenterar jag DAGENS BLOGG!
xoxo, Ida

Mobilblogg: Med Rebecka

100media_imag060 (MMS)

Hej fina ni! :) wazuuuup?

Jag är med Rebecka och vi har färgat hennes hårförlängningar och nu ska vi äta. Vad gör ni?

Fortsätt kommentera pluttisar!
xoxo, Ida

Bullar blir man inte fet av

This is how we do it!

Just nu ligger bullarna och jäser medans jag tittar på Bridget Jones dagbok som sagt. Efter att jag har bakat bullar ska jag måla naglarna, hann aldrig göra det igår.. Haha.

xoxo, Ida

På spaning med Bridget

Just nu sitter jag och tittar på "På spaning med Bridget Jones". Älskar dom filmerna, dom är ju för sköna! Haha. Efter filmen tänkte jag börja baka lite bullar, mums.

Tycker ni om Bridget Jones dagbok?
xoxo, Ida

http://www.minhembio.com/dvdrec/jedi/screens/bridgetjones2/titel.jpg

Dagens blogg


Allt ni behöver göra är att skriva "Jag är med". Lycka till :).

Bullbak

Godmorgon på er! :).

Jag sitter och äter frukost och väntar på att min lillebror ska komma hem med jäst så jag kan baka bullar.. Haha. Idag är nämnligen min sista dag hemma.. Vilket också betyder att jag får gå och jobba imorgon! Ingen kan vara gladare än jag :D. Igårkväll tog jag sista antibiotikan, nu är det no more. Ska tillbaka till vårdcentralen för att ta lite prover, så förhoppningsvis så är allt som det ska!

xoxo, Ida

http://gargnesongen.blogg.se/images/2010/bullar_84095465.gif

Världens snyggaste brud - Jessica Alba

http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Jessica-Alba/Jessica-Alba-124.JPG

Svar på tal: "du ser inte ut som ett TH fan"

Haha, jäkla mycket svar på tal idag..

Men jag måste bara fråga hur man kan "se ut som ett fan"? Haha måste man se ut på ett speciellt sätt för att man gillar en viss musik smak? Jag kan tala om att jag har haft min "emo tid" om det är det ni är ute efter, Ida också. Haha kan visa bilder någon dag. Men även om jag inte ser ut som "ett TH fan" så är jag faktiskt det.

Tokio hotel är min (ursäkta mitt mes tal nu) styrka i livet liksom. Ibland får jag ont i hjärtat typ för att jag tycker om dom så mycket. Allt är perfekt med dom och dom gör mina dagar varje dag. Jag Vet att alla th fans känner likadant och att det är den bästa och mest hemska känslan man kan ha. Tänk er att ni älskar någon så mycket så det gör ont och så vet ni att ni inte kan göra någonting åt det, att det är 1000 0000 andra som känner likadant! Det är hemskt.

Nej men gud nu ska jag inte ligga har och leka emo puss på er
/HANNA

Mini-tävling. Vilken kändis har Hanna haft sex med?

Nu ni!

Vem var det egentligen Hanna hade haft sex med..? Jared Leto, Joel Kinnaman eller Tom Kaulitz? Ska jag vara ärlig så var jag faktiskt förvånad över att ingen gissade på Tom. Jag menar, både Hanna och jag har ju kramat Tom Kaulitz - så varför skulle vi i samma veva inte kunnat ha sex med honom? En tanke bara :).

Nu var det iallafall inte Tom vi syftade på den här gången.. Inte Jared heller.

Rätt svar var alltså att Hanna har haft sex med Joel Kinnaman. De som svarade snabbast var iallafall:
- Frida.
- Sophia.
- Sanela.
- Rahul.
- Markus.

Grattis till er :).
xoxo, Ida

http://chic.se/wp-content/uploads/2010/03/301292636.jpg

Svar på tal: Mest intelligenta inlägget

Bitch hanna is back så passa dig.

Du har aldrig haft en dålig dag eller, antagligen aldrig brutit foten heller och får gå med gips i sex veckor..? Jag är en väldigt smart människa och skriver ofta de bästa inlägg ni någonsin läst. MEN jag har just insett att jag inte kan göra ett jävla piss på sex veckor och eftersom jag är van att gå ut och göra vad som helst gå på bio, shoppa, gå ut, anything.. Så blir det jävligt boring här hemma.

/HANNA

Ringar och andra accesoarer

Jag är så himla dålig på att använda accesoarer, och framför allt ringar. Det är ju så sjukt snyggt! Men jag har verkligen så himla svårt att hitta ringar som passar till mina pinnsmala fingrar. Nu ska jag dock bli ändring på det.. Jag har nämnligen hittat ett par snyggingar på forever21. (En av mina favoritsidor!)

Här är några av snyggingarna. (Klicka på ringarna för att få veta mer)


Oj, vad många det blev! Haha. Och fler har jag sparat i "Mina bilder".. Kunde inte sluta titta. Allra mest gillar jag ringarna som är silvriga och svarta. Tycker det passar så otroligt bra tillsammans. Och dessutom så är jag ju en silver älskare, haha..  (Jag gillar alltså silver mer än guld ;))

Brukar ni använda accesoarer?
xoxo, Ida


Jag orkar inte

Fucking jävla röv.
/ Hanna

Ansiktsmask och fransk manikyr

Anna skulle egentligen ha kommit och sovit här inatt, men hon har så mycket i skolan nu så hon hann inte! Det får helt enkelt bli en annan dag :).

Just nu sitter jag med en ansiktsmask som luktar aprikos i varje fall. As skönt och fräscht. Var jättelänge sen jag hade det.. Men nu när jag mår lite bättre tänkte jag att jag skulle "fira" lite, haha. Brukar ni ha ansiktsmasker? + Att innan jag får och lägger mig ska jag försöka orka måla naglarna.. Tror det blir fransk manikyr :). Snyggt va?

xoxo, Ida

Såhär ser förpackningen ut till den masken jag har nu.


Med masken på! ;) Look like a ghost.


Bloggtips?

Jag är trött på bloggarna jag läser! Vissa uppdaterar knappt och vissa skriver inte om någonting intressant.. Har du något tips på någon bra blogg som jag kan börja följa? :) Lämna en kommentar men bloggadressen! :)

xoxo, Ida

@ Towe's

Hej, sitter hos Towe nu väntar på att hon har "fönat" klart håret. haha vem säger föna håret? inte jag iaf..


Vi har iallafall precis kollat på skönheten och odjuret. Hur underbar är inte den filmen liksom? grät typ, han är så snygg också när han blir människa igen. Det är så fint när dom sjunger och så med..
Måste ha Disney kväll nån dag alltså.. Måste bara köpa alla Disney filmer först. men nemas problemas!


Vi väntar nu på att Amanda ska höra av sig eftersom hon dissade oss idag och åkte till stan med en annan bitch istället... DÅLIG KOMPIS!


peace out / Hannabild från alanya på Jag och towe

Hitta Nemo

 

Nu är det dags för mig att äta lunch.. Haha. Eller kanske ska säga mellanmål istället eftersom att det är så sent.. Varma mackor och te blir det iallafall. Mums! Rebecka kunde tyvärr inte komma eftersom att hon börjar känna sig lite sjuk, stackarn! Bara hon mår bra :).

Nu ska jag fortsätta titta på Hitta Nemo.
xoxo, Ida


Ja, jag har legat med en kändis..

Hej hopp på er.

Rolig rubrik va? Och jag kan tala om att det är 100 % sant. Vem kan jag ju dock inte säga.. Eller? Det kan ju iofs bli himla roligt om det kommer ut. Man vet ju aldrig. Vad tror ni?

Vaknade iaf av lukten av nybakade (BRÄNDA!) bullar. Uuh då var det mamma och minsta lillebror som bakat. Dom är ju inte vana att göra säker själva så det gick ju åt helvete. Men ändå dom försökte ju.. Haha. Vad händer idag, jo mycket mycket. Nä ingenting lackar ju. Haha

/HANNA

Vem tror ni att jag har legat med av dom här? :)
(De 5 första som svarar rätt får en länk!)

Jared Leto (såhär såg han ut då!)
http://noje.blogg.hbl.fi/files/2010/03/JaredLeto.jpg

Joel Kinnaman (Han är ju fan inte snygg såhär i efterhand..)
http://res.moviezine.se.s3-external-3.amazonaws.com/7bc25/7bc25fe66988209e850f34f5d63d5b90/photo_l.jpg

Tokio Hotel-Tom? (Oj vad läskigt likt det var ifrån sängen.. ooops, försa jag mig nu?!)

Dagens tips: Av Agnes Carlsson


Dagens tips är ett av Agnes Carlssons skönhetstips. Agnes har som vi alla vet en fin och fräsch hud eftersom hon är väldigt noga med rengöringen både dag och kväll. Hon återfuktar dagligen och hon sover aldrig med smink. Ett av hennes bästa skönhetstips är att göra en mask av havregryn och vatten och enligt henne så har hennes hud  förbättrats sedan hon började använda sig utav den.


Agnes Mask:

Du behöver:
Lite Havregryn
Lite Ljummet vatten

Gör såhär:
Mixa allt. Låt masken stelna och skölj av försiktigt, använd en gång i veckan och din hud kommer att förbättras.

Havregryn och honung mask.

Du behöver:
1dl havregryn 1dl vatten (ljummet)
½dl honung

Gör såhär: Mixa alla ingredienser och låt svalna. Massera försiktigt in mask i ansiktet och låt verka i ca 10 minuter, skölj av med ljummet vatten och återfukta.

Honung & mandel mask.

Du behöver:
2dl Skalad Mandel
2dl Havregryn

Gör såhär: Detta är en bas som man kan göra, mixa mandeln och havregrynen till mjölkonsistens och förvara i en burk som är tät. Hållbarheten är lång. Andelen mandel och havregryn kan du bestämma själv beroende på hur mycket du vill bevara.

Fuktgivande mask.

Du behöver:
½dl bas
1 äggula
2msk honung
½mosad banan eller avokado
Några droppar olivolja

Gör så här: blanda alla ingredienser tills du får en jämn smet. Lägg på ansiktet och låt verka i ca 1 timme.

Mask för alla hudtyper.

Du behöver:

6 jordgubbar
3msk äppelcidervinäger
Havregryn (tillsätt så mycket havregryn som det behövs för att få en tjockare mask)

Gör såhär: Mixa ihop allt och låt stå i ca 1 timme. Sila bort vinägern och massera in. Låt verka i 5 min och skölj bort. Du kan även tillsätta lite honung också (ca 3tsk) Denna mask rengör porerna, ger lyster, tar bort döda hudceller, motverkar akne, tar bort ärr och motverkar bakterier.

http://www.evergreencopyrights.com/assets/img/buzz/buzz_agnes_Carlsson.jpg

Dagens TH bild

So long goodbye

Gooood morgon alla sötisar.

Jag sitter och lyssnar på Sum 41 och blir bara mer och mer pepp.
Äntligen ska jag få se dom! Väntar även på att Rebecka ska vakna eftersom hon ska komma hem till mig idag om hon orkar! Vi ska färga hennes hårförlängningar. Hoppas att det blir lika bra som mina  :).

Vad ska ni göra idag?
xoxo, Ida

Mini-Rebecka!

Vinn fina priser ifrån Björn Axén

Just nu är jag med och tävlar hos söta Linn. Du kan vinna en Volumaster Professional Slim + Style & Straigt. Vem vill inte ha det liksom? Gå in på hennes blogg för att läsa mer!

För att komma direkt till tävligen, klickar du HÄR.
(Tävlingen avslutas 12/12.)

SUM 41 25/11! :D

Jag är sååååå glad just nu! För vet ni vad? Jag ska på SUM 41 tillsammans med Jonas och hans vän Leo den 25/11. WOHO! Jag har alltid velat se dom live, och nu när dom äntligen kommer till Sverige igen så är det dags för min tur.

Lyssnar ni på SUM 41?


xoxo, Ida

http://www.123musicstars.com/music-stars/images/posters/sum-41.jpg

Nu byter vi plattform!

Jag är verkligen så jävla trött på blogg.se. Nu strular det igen! Nu fan byter vi plattform + fixar egen domän. Vi har ju så pass många läsare att det skulle funka eftersom vi börjar få in lite lön på bloggen. Tack alla fina!

Hur snyggt skulle det inte låta med pappasguldkort.se? Eller ska vi kanske köra på pappasguldkort.com? Hmm, vilket tycker ni låter bäst? :)

xoxo, Ida

Jag är iallafall kär i min nya hårfärg.Dagens TH bild

Dagens TH bild

Dagens tips: Kändisarnas bästa tips

Jag har samlat kändisarnas bästa skönhetstips i ett enda inlägg! Kanske kan ni få lite inspiration av era födebilder! :).

- Denise Richard
äter mycket frukt och grönsaker med stort vatteninnehåll för att hindra uppsvälld mage. Hon gillar bland annat; selleri, apelsiner, gurka, vattenmelon och vindruvor.

- Kurviga Jennifer Lopez ser alltid till att stoppa någonting i munnen inom 30 minuter efter att hon har vaknat. Det sätter igång ämnesomsättningen och fettförbränningen direkt.

- Snart 4 barnsmamman Heidi Klum är känd för att komma i form snabbt efter en födsel. Hennes bästa knep är att undvika salt och konserveringsmedel, som extra smaksättning använder hon istället citron.

- Jennifer Garner
har alltid med sig små mellanmål på 150 kalorier för att minska på sötsuget. Det kan vara äppelklyftor, knäckebröd eller ostkuber.

 

- Söta Anne Hathaway älskar kryddor och för att riktigt öka förbränningen så kryddar hon matten med chili, jalapeños, rödpeppar och cayennepeppar.


- Cameron Diaz
ser till att undvika vitt bröd och andra snabba kolhydrater. Hon äter mycket grönt och massor av frukt.

- Penelope Cruz
har absolut ingen "förbjuden" mat, nej hon ser istället åt att äta små portioner flera gånger om dagen. För att förbränna fett så tränar hon kettlebells.

- Såpa-stjärnan Lauren Conrad tränar kickboxning 2 gånger i veckan och äter 6 mål om dagen.

- Underbara Rihanna undviker kolhydrater och äter mat som äggvitor, ananas, grönsaker och fisk.

- Jessica Biel
unnar sig alltid en svullardag en gång i veckan, annars så äter hon relativt nyttigt och tränar varannan dag. (varvar mellan kondition och styrka).

 

- Sockersöta Hayden Panettiere tränar cirkelträning med vikter, äter vegetariskt och tar långa promenader med hundarna.


- Victoria Slivstedt älskar sallad och skaldjur och hennes snygga spiror har hon, enligt sig själv, fått genom att gå runt i högklackat 12 timmar om dagen.

 

- Desperata Hemmafrun Nicolette Sheridan styrketränar och äter frukt och grönt.

Fars dag

Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar där även en utav mina farbröder med respektive var! Det var supermysigt. Vi åt middag och fikade lite.. Som alltid på fars/mors dag. Underbart trevligt iallafall! Farfar fick en superfin tröja som han passade så bra i.. Blev jättesugen på att köpa kläder när jag såg det! ;) haha.

Hur har ni firat fars dag & fick han någon present? :).

xoxo, Ida

Dagens blogg 14/11

GRATTIS KOLAKATTEN!
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

En bra söndag, helt enkelt.

Hej underbara ni.

Jag har varit hela dagen med Jonas och hemma hos farmor och farfar, så jag har inte haft en susning att  att ni tittar in ändå och kommenterar :D haha.

Dagens blogg publiceras i nästa inlägg ;)
xoxo, Ida

Myskväll med pojkvännen

Hej på er finisar.

Nu ska jag och min fina Jonas titta på Sagan om Ringen och äta lite godis och popcorn!  :). Vi hörs imorgon underbara ni. Fortsätt kommentera så presenterar jag DAGENS BLOGG imorgon.

xoxo, Ida

http://kixkoll.blogg.se/images/2008/img_3273_1202848992_9940235.jpg

Left and right and back and forward

Godkväll. Jag har en riktig piss lördag ALLA mina kompisar är bokade skulle egentligen ut idag och fira en kompis men oj hoppsan jag bröt foten. Sen skulle jag vara med andra vänner men oj hoppsan dom är pojkväns nördar. En annan kompis är bara allmänt fet jäkla tur att hon inte läser min Blogg alltså. Ligger och kollar på big mommas house den är ju iaf bra, har huvudverk med. JÄVLAR VAD JAG KLAGAR. men jag är på sånt jävla dåligt humör alltså. Tur att malin vet vad jag känner alltså!.. /HANNA

Läsare ifrån hela vääääärlden

Haha. Vilka är grymma?

Har ju tidigare skrivit ett inlägg om Google Analytics och att man där ser en karta över hela världen och vart besökarna kommer ifrån.. Vi har självklart flest ifrån Sverige. Men det som förvånade mig var att vi hade så himla många besökare utomlands!!

Austalien, USA, Canada, Brasilien, Tyskland, Italien, Spanien, Ryssland, Algeriet, Irland, Frankrike, Storbritannien, Grekland osvosv. Say what liksom!? Tur nog har vi ju Google translater. Räddaren i nöden I guess.

xoxo, Ida

Såhär tycker jag om det.


Dagens tips: Badkurer för dig

Efter en hård dag hemma, på jobbet eller både och är något av det skönaste ett härligt, varmt bad. Ett bad innehållandes naturliga produkter kan få dig att slappna av, känna lugn, föryngra och vårda problem såsom torr hud och solbränna. Nedan har vi samlat ihop ett par enkla tips som kan hjälpa dig att känna den där fräscha och fantastiska känslan.


Underbart Lavendelbubbelbad
Blanda 11,5 dl destillerat eller renat vatten, 1 del oparfymerad tvål, 2 teskedar glycerin och 3 droppar lavendeldoftmedel eller olja. Förvara i en lufttät behållare med lock. Häll sedan under rinnande vatten och hoppa i badet när du fyllt upp med så mycket vatten som önskas.

 

Lugnande badolja
Blanda 1 ägg, 2 teskedar honung, 2 dl baby eller mineralolja, 1,25 dl smörmjölk, 2 teskedar flytande såpa, 1,25 dl vodka och valfri väldoftande olja i en blandare i cirka 30 sekunder. Droppa sedan 1 till 2 teskedar av denna olja i ditt bad och tillåt dig själv att slappna av! Förvara sedan i en sluten behållare i 3 till 4 dagar, kasta sedan blandningen då den inte längre gör någon verkan.

 

Solbrännelugnande bad
Purera 1 gurka i en mixer och häll i en keramisk skål. Tillsätt 1 liter havremjöl, 10 svarta tepåsar och 2 teskedar rosemarinlöv och mixa noga. Häll innehållet i skålen i badet under rinnande vatten. Lägg dig sedan i badet i en timme och skölj sedan av dig noga. Receptet räcker till ett bad.

 

Behålla huden fuktig och vacker
Ibland är inte ens den bästa fuktighetsgöraren nog! Undvik torr hud genom att bläcka ner eller badda din hud med en handduk efter du duschat och låt lite vatten stanna kvar på huden. Applicera sedan en fuktighetsgörande kräm på din fuktiga hud; detta kommer behålla lite av vattnet i din hud och se till att huden blir lite mjukare och fuktig.

 

http://english.people.com.cn/mediafile/200807/17/F200807171607282212723382.jpg

Dagens blogg 13/11.För att vara med och tävla den här gången så måste du..
Skriva en kommentar att du är med.

xoxo, Ida

 

Föräldraskap är mer än bara lattefikor

Jag tycker det är helt sjukt många som börjar bli gravida nu, eller ska ha barn. Jag är ju medlem på Blogstart som gör att man kan få fler besökare snabbt. (Bli medlem ni med HÄR.) och varannan blogg man kommer in på är bloggar där det antingen är "17 år och ung mamma", "15 år och barn i december" osvosv.

Känns som det har börjat bli ett mode att ha barn. Vissa av de där bloggarna tror jag inte ens kommer klara av pressen av att vakna på  nätterna, mata dom, byta blöja osv. Det är mycket mer jobb än man tror! Det är inte en dags på rosor med lattefikor som vissa, eller rättare sagt, de flesta tror..

Det är ännu mer sjukt att vissa tycker att det är som ett "sabbatsår". Att man skaffar barn för att få lite ledighet ifrån jobbet/skolan.

Va fan människor. Det är ett nytt liv som föds. Gör det bästa ni kan som förälder, annars tycker jag helt ärligt synd om era barn..

xoxo, Ida

http://izzah.blogg.se/images/2008/barn_14873072.jpg

Dagens TH bild

Look fat.

I am the one and the only.

Hej snyggingar.

Sovit gott? :).

Jag har inte så mycket att uppdatera just nu, har ju precis vaknat.. Haha. Jag och Hanna hade en sådan rolig konversation igår så jag kunde inte slita mig ifrån datorn förns typ 2 på natten. Vi äger helt enkelt. Huuur som helst så har jag testat mina hårförlängningar i ljuset idag. Dom blonda måste jag färga en gång till eftersom att de blev så ljusa i topparna. De andra blev dock perfekta! Är man grym så är man.

xoxo, Ida

Man ba eeh vem e du

HAHAHAHAHAHA ALLTSÅ JAG DÖR.

Jag ligger här ensam och bara skrattar ihjäl mig, kan det vara för att jag är övertrött eller för att jag o ida precis haft den roligaste konversation på länge? Vi är bäst och så liksom ba lev med de ....

/HANNA

Såhär färgar man hårförlängingar!

Vet ni vad jag har gjort hela kvällen? ;) Haha. Jag har färgat mina förra hårförlängningar! Jag klarar inte av att se mig själv i kort och tunt hår.. Efter frisören ringde jag mamma som fick köpa hem hårfärg till mig..

Såååå.. Ni kan ju gissa vad jag har gjort! Haha. Gjorde även ett litet bildspel så att ni kan se hur man lätt färgar hårförlängingar..

Jag färgade både mina gamla, bruna, och mina senste, blonda, hårförlängingar. Och detta är alltså clips, så det är lätt att ta av och sätta på!

xoxo, Ida

1. Applicera i hårfärgen i håret. Ta en i taget och börja enda uppe vid clipsen. Låt verka så länge som det står på förpackningen.


2. När tiden är inne för utsköljningen så skölj ut ordentligt och noga.


3. Använd efterbehandlingen som man får med i förpackningen man köper. Låt verka ca 5-10 min. Skölj ut!


4. Handdukstorka håret lite så att det är lite fuktigt.


5. Sen är det dags för föningen. Borsta ut håret ordentligt och ha i värmeskyddspray. Föna sedan noga på låg värme.


(6. I mitt fal använder jag Loréal som värmeskydd..)


7. Voila! KLART :).

Tidsinställt: Hos frisören & färgar håret + tar ut hårförlängningarna


Just nu sitter jag hos frisören och tar bort mina hårförlängningar :). Det ska faktiskt bli jätteskönt! Men håret kommer kännas jättetunt efter att det är ute, haha.

Nu när håret ska ut, så kan jag t.ex.
- Använda en vanlig hårborste!
- Använda mitt hårshampoo & balsam ifrån Aussie igen.
- Använda min värmeskyddsspray ifrån Loréal som luktar så grymt gott!!
- Sätta upp hela håret i en toffs utan att det ser konstigt ut.

Ja. Äntligen, äntligen, äntligen! Haha. Som jag skrev igår, jag är verkligen grymt nöjd att jag har testat hårförlängningarna med den metoden jag gjorde. Men jag ångrar heller inte att jag tar ut de nu.

Undra hur mycket av mitt hår som faller av nu och hur mycket som slits? :o NERVÖS!!
xoxo, Ida

Håret innan ;) (jag till vänster)

Svar på tal: Malin undrar..

SVAR: Hejsan hoppsan Malin!

För att svara på din fråga då.. Ja, folk tycker väl att vi har en fin blogg I guess? Och sen vill dom ju självklart att en sådan framgångsrik blogg ska gå in på deras!

Och att "följa någons blogg via bloglovin" betyder att man prenumererar på den. Så, så fort personen i fråga har uppdaterat bloggen så får man som ett meddelande att ett nytt inlägg har skrivits. Du ser högst upp på bloggen på sidan, där det står "Om Hanna"? Där står det att det just nu är 48 personer som följer våran bloggen :). Förhoppningsvis blir det fler.

Hoppas du är nöjd med svaret! :).
xoxo, Ida

 

Dagens TH bild

Dagens tips: Till alla "papp-älskare"


På söndag ska alla pappor firas när det är Fars dag. Här kommer lite passande mallar till inslagningen som ni kan ladda ner enkelt på Papercave.

xoxo, Ida

Lite nervös, faktiskt.

Godmorgon alla fina.

Jag har precis vaknat och ska gå ner och äta frukost snart :). Sen bär det av till frisören. Det är tur att hon är så nära nu när jag är sjukskriven eftersom jag får ont av att bara gå ca 500 meter. Är däremot lite nervös. Jag ska ju liksom ta bort mina hårförlängningar.. Haha. Jag vet ju inte ens hur långt mitt riktiga hår är nu? Jag har en rejäl utväxt, så lite har det ju växt iallafall under de här 2 månaderna. Men sen ska hon ju klippa och färga det också efter att hårförlängningarna är ute.. Så kortare blir det.

Tur att håret växer ut igen iallafall! :). Och tur att jag kan sätta i hårförlängningarna när jag vill inom ett par år om jag ångrar mig.

xoxo, Ida

Tjejen som inte kan sjunga de rätta noterna.

HAHAHAHHAAHHAHHAHAHAHAH! Hur kul var inte den här?

Svar på tal: Ont i händerna

"Är det jobbigt att gå med kryckor nu, när det är ju så halt ute osvosv?"

SVAR: Kan tala om att det vet jag faktiskt inte, eller grejen är att jag gick ut första gången idag och då har det ju regnat (iallafall har i göteborg) så jag tyckte inte det var så jobbigt, bara det att jag får så himla ont i händerna. Fy fan alltså.

Ett tips: BRYT ALDRIG FOTEN.
/HANNA

Bajsade precis ner mig

Hej mina små korvar. Haha så sa alltid min bild lärare till oss på högstadiet. Roligt va?

Eftersom jag endast ligger i min säng nu förtiden så händer det inte så mycket i mitt liv och det betyder ju att jag inte har så mycket att skriva. Men jag ska nog få ihop något. Jag har nog aldrig fått såhär mycket uppmärksamhet i hela mitt liv.. Visst är jag van att få vad jag vill men nu alltså tillochmed mina kompisar frågar om dom ska köpa med sig något. Love it!

Imorgon är det idol igen, jag är inte alls nervös för att min favorit Olle ska åka ut. Jag gillar typ alla nu (utom Linnea och Andreas. Usch på dom.) Nu ska jag kolla på film med lillebror. Eller.. Lille och lille han är ju större än mig. Hah men ändå mindre.

/HANNA

Jag idag när jag fick mitt lila gips.

Såhär ser hårförlängningarna ut!

Det var några som undrade vad det var för metod jag använde när jag gjorde mina hårförlängningar.. Så jag tänkte göra ett litet inlägg om det.

Min frisör använde sig av metoden Tape on/off som också är den skonsammaste metoden. (Att keratinvax skulle vara det är bullshit. Tänk dig själv att bränna fast vaxet på ditt eget hår.. Låter in så bra va? ;)) Tape on/off är en metod där man limmar fast hårremsorna på ditt eget hår med ett skonsamt lim.

Du får även försäkring på håret och om du använder alla hårprodukter som du får & måste använda (du får alltså inte använda ditt eget shampoo, balsam, oljedroppar, borste och värmeskyddspray) rätt så har du rätt till nytt hår om det du redan har går sönder.

Med mina paint skills ritade jag upp hur hårremsorna ser ut, innan, du sätter i det i håret.

- Din frisör tar lite av ditt hår i taget och sätter tejpremsan under håret hon tagit. Sedan fäster hon "fäst"remsan över och trycker till. Lätt va? Alltså, mitt i mellan tejp remsan och "fäst" remsan så ligger ditt egna hår.

 

Varför inte välja keratinvax?
1.  Ditt hår blir förstört efter att din frisör brännt fast vaxet på ditt eget hår.
2. Hårförlängningarna som du köper är det bara att kasta efter att du har tagit ut dom. Flera tusen kronor i sjön alltså!
3. När ditt eget hår växer så kommer vaxplupparna fram, och det är skitfult vill jag lova!
4. Det är i flesta fall dyare än metoden jag änvände.
5. Frisörer säger att plattänger och hårföner sliter på håret. Det är då ingenting emot vad bränningen vid fastsättningen gör. Som sagt.. Ditt eget hår går av när du tar ut det!

 

Skulle kunna fortsätta hela dagen, haha!

Här kommer iallafall två bilder på hur hårfästerna ser ut som sitter i håret.
Den här jag har fotat sitter precis vid luggen och den syns ingenting. Har 16 sånna runt om i håret tror jag..

 

xoxo, Ida


(Jag har dragit upp håret så att jag kunde fota, så fästerna är alltså under håret och inte rakt på)


Tidsinställt: Detta är höstens nya trend!


Beyonce har det. Serena Williams likaså. Höstens nya trend är helt enkelt att ha ett stort ass.

Har du inget är det inga problem.. För nu har Pure Style Girlfriends lanserat den nya Bump-A-Booty Padded Panty. Det är helt enkelt en vadderad trosa som går att klicka hem HÄR.

Vad tycker ni.. Stor eller liten rumpa? :)
xoxo, Ida

Såhär ser trosan ut.
Bump-A-Booty Padded Panty från Pure Style Girlfriends kan kl

 


Dagens TH bild

Dagens tips: Tips emot dina torra läppar!Torra och fnasiga läppar är både oskönt och osexigt. Som tur är finns det lösningar. Väldigt enkla lösningar dessutom. Mina tips för mjuka, sköna, och extremt hångelvänliga läppar är följande:

1. Läppbalsam.
Använd självklart läppbalsam! Glöm inte att alltid grunda med läppbalsam innan du drar på läppstift, för att undvika att läppstiftet torkar ut läpparna och dessutom får det läppstiftet att inte flagna och se tråkigt ut.

2. Peela!
Ett jättebra sätt att få bukt med fnasiga läppar är att peela bort alla fnasor och död hud. Blanda strösocker och lite lite olivoja och gnugga in på läpparna till dom känns "fnasfria". Skölj sedan med vatten och stryk på ett ordentligt lager läppbalsam eller tom lite olivojla. Man kan också använda sig av en torr tandborste som peelingredskap. Att göra detta ökar dessutom blodcirkulationen så läpparna svullnar lite och ser lite mer fylliga och härliga ut. Perfekt att göra innan dejten!

3. Olivolja gör underverk.
Olivolja är naturens dunderprodukt för torr hud, och det funkar även på läpparna. Dessutom gör oljan så att man inte slickar sig runt läpparna lika mycket.

4. Smörj in dom.
Smörj alltid in läpparna innan du går och lägger dig så dom kan suga upp fukt ordentligt hela natten. Ett toppentips för den riktiga torrisen är Eight hour cream av Elisabeth Arden som inte bara funkar till läppar utan är en superkräm för i stort sätt allt!


http://toppenkroppen.blogg.se/images/2010/elizabeth-arden-eight-hour-cream-intensive-moisturizing-hand-treatment2417_106365844.jpg

Hårförlängningar bort - check.

Har pratat med Rebecka i telefon ett tag nu. Var så otroligt skönt att prata med någon som förstår och tycker likadant :). Saknar henne som tusan gör jag också!!


Imorgon har jag även bokat in att ta ut mina hårförlängningar och färga håret. De har börjat bli så himla tovigt och så. Dock tror jag inte att jag sätter i dom igen! Inte den här månaden iallafall. Jag får helt enkelt vänta någon månad :). Är grymt nöjd att jag har testat på det här iallafall, med den skonsammaste metoden för ditt eget hår också!

Det finns en annan metod för hårförlängningar också som heter keratinvax. Men det suger!! Det förstör ditt hår - rakt av. Och dessutom kan du inte "återanvända" håret du köpt. Det kan man göra med mitt - i flera år.

Min frisör är den bästa iallafall!
xoxo, Ida

Paiiiin

Jag ligger här och håller på att dö av smärta. Jag har sån mensvärk att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Men det är okej, jag kan ta det. Har ju bara brutit foten. Stackars er som behöver lyssna på mig och ida som bara klagar på vara "sjukdomar".

Haha men ni får ta det liksom, det är ju våran blogg. SUCK ON THAT...
Peace out nu ska jag röka massor.

/HANNA

Har du något bra filmtips?

Någon som har några bra film tips till mig och Hanna som båda är hemma nu? :) Jag har ju fått förlängd sjukskrivning, och Hanna har brutit foten.. Så vi kan nog behöva en hel del bra filmer att titta på framöver.

Jag älskar:
- Komedier.
- Såkallade "tjejfilmer" (t.ex. Mamma mia, En prinsessas dagbok osv).
- Skräckisar.
- Drama.

Ja, i princip allt antar jag!

Några bra förslag? :)
xoxo, Ida

http://www.annonsera.se/images/00040/0/flera-hundra-original-dvd-filmer-till-paketpris.jpg

Wii Fit Plus

Vet ni vad jag önskar mig i julklapp?

Wii Fit Plus + Balance board. Hur fint skulle inte det sitta?

Jag har velat börja träna i ca 1 år nu, men jag kommer aldrig iväg. Jag är för lat helt enkelt, och dessutom så vågar jag inte gå och träna helt själv på ett gym. Jag vet ju knappt hur man hanterar alla saker där inne.. Haha. Men nu har min lösning kommit. Jag helt enkelt, måste ha det här. Just det paketet jag vill ha innehåller "sex styrke- och yogaövningar samt hela 15 nya balansspel!". Är inte det helt underbart?

Jag har även pratat med en jättegullig tjej som har det hemma hos sig och hon kan absolut rekommendera det vidare. Jag är så otroligt taggad nu så ni anar inte!! Nu vill jag bara bli kvitt njurbäckeninflammationen och köra igång.

Har ni testat Wii Fit Plus? & Skulle ni kunna rekommendera det? :)
xoxo, Ida

http://wiifitplusgames.com/wp-content/uploads/2009/06/wii-fit-plus-games.jpg
http://www.fareastgizmos.com/entry_images/0609/01/wii_fit_plus.jpg


Im back!

Hej alla prinsar och prinsessor.

Nu har jag kommit hem ifrån vårdcentralen igen. Inget sjukhus den här gången, tjoho! Ingen kan vara lyckligare än mig för tillfället. Dock har jag fått en längre sjukskrivning - det sög ju lite. Men bara jag blir frisk!

Vad har ni gjort under tiden? Missed me? :)
xoxo, Ida

Vårdcentralen nästa..

Nu åker jag till vårdcentralen. Önska mig lycka till :o Kan jag nog behöva.. Haha! Kanske mobilbloggar om det blir så att jag måste åka till sjukhuset istället.

Fick en fråga varför jag skulle dit. Jo, jag har nämnligen fått njurbäckeninflammation! Det verkar inte ge med sig, och gör de inte det, så är det jättefarligt för njurarna och kan medföra en njursjukdom. Därför måste jag åka in och kolla..

xoxo, Ida

Dagens tips: 10 bästa hälsotipsen


Lyssna på din inre doktor

Studier har visat att människor ibland är bättre än läkare på att bedöma sin egen hälsa. Folk känner ofta till sådant som inte är fysiskt mätbart, till exempel sömn- och aptitrubbningar som kan vara tecken på en hälsoförsämring. Så var uppmärksam på förändringar i ditt dagliga mående – saker som kanske bara du själv märker – och kom ihåg att ta upp dem med din doktor.


Gå 10 000 steg om dagen
Mer och mer uppmärksamhet riktas mot den integrativa träningen – det vill säga den som du utför i din vardag utan att tänka på det. Årets träningsaccessoar var varken vibrationsplattan eller pilatesbollen, utan en stegräknare. Med den sporras du att ta de rekommenderande 10 000 stegen om dagen.

 

Åk till Medelhavet
Om du vill förebygga bröstcancer är det bäst att dra söderut. Medelhavsmaten, som tidigare visat sig förebygga hjärt-kärlsjukdomar, lär också motverka bröstcancer. Detta tror man beror på att olivoljan innehåller en syra som hindrar bröstcancergenen, som 30 procent av alla kvinnor har, från att starta cancern. En annan anledning att ta en kurtur söderut är solen, som faktiskt inte bara skadar kroppen. När strålarna träffar huden bildas D vitamin, som också det ger ett viktigt skydd mot bröstcancer.

 

Ät färgstarkt
Den nya tallriksmodellen är att ha så många naturliga färger på den som möjligt. Det blåa i blåbären, det röda i rödbetor, det orange i morötter, det röda i tomaten – alla är de färgglada molekyler som skyddar mot fria radikaler som har en nedbrytande effekt på kroppen och i vissa fall även mot cancer. Grönsakerna har genom tiderna utvecklat antioxidanterna för att själva skydda sig mot syret i atmosfären. Därför finns också tecken på att ekologiska grönsaker och frukter innehåller fler antioxidanter än de kemiskt behandlade.

 

Snöa in totalt
Naturligt nyfikna människor mår bättre, har det visat sig. De som har lätt för att uppslukas av nya hobbyer anses ofta nördigt insnöade av andra människor. Men studier har visat att just denna typ av eskapism – vare sig det är frimärkssamlande eller historia – gör det lättare för nördarna att finna mening i livet. För att själv bli lite mer nyfiken kan du bestämma dig för att utmana dig själv mer. Lär dig ett nytt instrument eller allt om Sveriges drottningar – vad som helst som vidgar din värld.

 

Ta en siesta
En engelsk studie har visat vad spanjorerna alltid vetat – att mat stänger ner hjärncellernas produktion av det protein som håller oss vakna. Forskarna bakom studien tror att en tupplur efter maten är kroppens sätt att hålla glukos och energi reserver i schack.

 

Se upp för spermiedödarna
Vill du hålla din pojkväns spermier i gott skick är det mycket att tänka på nuförtiden. Börja med att säga åt honom att inte dricka kranvatten, som numera är fullt av hormoner från våra p-piller. Vidare är ekologiskt kött att föredra, eftersom de uppfödda djuren ofta också får hormoner för att bli större. Säg också åt honom att ta det lugnt med mobiltelefonen, vars strålning har visat sig ha spermiehämmande effekt. Och viktigast av allt: Rökning är det som har visat sig vara allra mest skadligt för spermierna.

 

Ta vara på vänskapen
Människor som har många nära vänner och som umgås mycket med dem lever längre. Vänner verkar av någon anledning ha en bättre inverkan på hälsan än familjen. Forskarna spekulerar i om vänner kanske hjälper varandra i högre grad med både hälso- och känslomässiga problem.

 

Sov på saken
Tyska forskare har kommit på att det faktiskt går att hitta lösningen på ett problem med hjälp av sömnen. I deras studier visade det sig att hjärnan under de fyra första sömntimmarna blev mer kreativ och problemlösande.

 

Lägg inte ner dina laster
Nästan allt verkar vara nyttigt i måttliga mängder. Alkohol förtunnar blodet och sänker hjärt- kärlsjukdomsrisken, mjölk förhindrar övervikt, choklad sänker blodtrycket, till och med kaffe kan förebygga diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Det enda man ännu inte hittat några positiva effekter av är rökning. Annars är den gyllene medelvägen regel för kommande år.

Kanske sjukhus idag?

Hej fina!

Vet ni vad? Jag måste åka tillbaka till vårdcentralen. Ååh, vad trött jag blir på det här! Jag ringde och bad om sjukintyg och berättade varför och hur det känns nu och så.. Då bad de mig komma tillbaka för att kolla så att allt går rätt väg. Som tur är ska jag till samma läkare som jag var hos i lördags!

Däremot är jag lite nervös.. För läkaren sa att om det blivit värre måste jag åka till sjukhus och bli inlagd. NEJ TACK. Det vill jag inte! Jag hoppas att det går superbra här och att jag inte behöver åka till sjukhuset.. Jag hatar sjukhus.

Jaja, förhoppningsvis uppdaterar jag mer senare! :(
xoxo, Ida

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00266/NOJE-10s34-sjukhus-_266840w.jpg

Kanske sjukhus idag?

Hej fina!

Vet ni vad? Jag måste åka tillbaka till vårdcentralen. Ååh, vad trött jag blir på det här! Jag ringde och bad om sjukintyg och berättade varför och hur det känns nu och så.. Då bad de mig komma tillbaka för att kolla så att allt går rätt väg. Som tur är ska jag till samma läkare som jag var hos i lördags!

Däremot är jag lite nervös.. För läkaren sa att om det blivit värre måste jag åka till sjukhus och bli inlagd. NEJ TACK. Det vill jag inte! Jag hoppas att det går superbra här och att jag inte behöver åka till sjukhuset.. Jag hatar sjukhus.

Jaja, förhoppningsvis uppdaterar jag mer senare! :(
xoxo, Ida

Nu räcker det!

Jag har inte varit ute sen i lördags. Helt sjukt. Jag har inte andats frisk luft, sen dess. Jag är trött på mina njurar och gå här hemma hela dagarna! Det finns absolut ingenting att göra.. Och orken till att göra någonting har jag inte heller.

Igår när Anna varit här var jag helt slut efter att hon åkt. Kände mig helt matt och somnade med kläderna på i sängen, haha. Sjukt. Jag vill bli frisk och gå och jobba. Jag vill träffa mina fina barn och kollegor. Jag vill inte svälja äcklig antibiotika varje dag heller.

Jag är trött på att ha njurbäckeninflammation helt enkelt.
Med det här säger jag också godnatt! Kan knappt hålla ögonen öppna längre.

xoxo, Ida

Svar på tal: Såhär bröt jag foten.

Hej hopp!

Någon frågade hur jag lyckades att bryta foten. Då ska jag tala om att jag halkade ner och sen satte jag mig typ skräddare fast utåt och samtidigt satte mig på foten. Lyckad tjej 91.

Nä men imorgon blir det gips i sex veckor framöver.
/HANNA

Jag, Hanna och Bill Kaulitz efter konserten i Göteborg

Haha. Gick in på min gamla blogg igår som sagt och såg att jag fått en hel del kommentarer ifrån TH fans /nya I guess) som skrev och frågade ifall det var Bill Kaulitz som står på trappan bredvid mig och Hanna.

Ehm, ja.. Haha.
xoxo, Ida

Här är alltså jag, Hanna och Bill Kaulitz efter konserten i Göteborg. Hanna till vänster och jag till höger!

Vi är TVÅ personer som driver bloggen

Jag blir så trött på folk som inte kan förstå att vi är två personer som driver den här bloggen. Är vi verkligen så lika?

- Bilderna i headern är på två olika personer.
- Det står "Om Ida" och "Om Hanna" i våra menyer som är högst upp.
- Hanna skriver "/Hanna" och jag skriver "xoxo, Ida" efter varje inlägg vi skrivit.

Hur svårt kan det vara?

Tycker ni att det är lätt att se att det är två personer som äger bloggen? Om inte, vad kan vi göra bättre? Kom med förslag - vi är öppna för dom. Bring it on!

xoxo, Ida


Hanna..............................................................Ida


Två försenade bilder ifrån Rebeckas b-day

Ida, Rebecka, Lina och Essi i väntan på tunnelbanan!


Hanna och Lina var glada! :D

Nya modet

Här ser ni både gipset & min nya frilla.
/HANNA

Argalappen.se

Hahahahaha, jag dör! Gulligt av Elin iallafall att ge mannen en varning först, eller vad säger ni? :)
Brukar ni gå in och läsa lapparna ifrån Argalappen.se?

http://www.argalappen.se/imgs/lappar/1009/vanliga-elin.jpg

Grekland - Kefalonia (DEL 1)

På favoritstranden!


Inne på favoritstrandens café och dricker frappe! ;)


Nere i en droppstensgrotta!


Inne i den underjordiska sjön - Mellisani.


Vackert!Jag & Nico påväg upp till "slottet" där Kapten Corellis Mandolin spelades in.Myrtos beach. (En av Greklands mest fotograferade stränder.. Ni förstår nog varför :))

Får jag inga reaktioner?

Hallå!!

Skrev igår att jag bröt foten och fick inga reaktioner?
Haha ingen bryr sig eller? Det är på riktigt och inget jag hittar på. STACKARS MIG

/ HANNA

Bild hittad på google

http://mariagraube.blogg.se/images/2009/18-dec-rda-gipset_66121038.jpg

Dagens blogg 10/11

Grattis till Elin!
Klicka på bilden för att komma till fina hennes blogg.

New style. Vad tycks?

Ny stil på rubrikerna, vad tycks? Ser ni vad det står?

Jag fick sådan lust att göra om våran blogg också efter att jag fixade Annas igår.. Däremot har jag inte orken ;) haha. Får bli en annan gång helt enkelt. Det får bli lite små ändringar nu hade jag tänkt.

Det som ska ändrar här näst har med kommentarerna att göra. Ni ska få se! :)
xoxo, Ida

Tiamo

Bilder ifrån igår: Anna kom hem till mig.

Snygga vi.


Såhäääär glad blev Anna när hon såg resultatet av hennes nya bloggdesign, haha.


Lite sminkning på g.

Dagens TH bild - Senaste autograferna

Dåligt morgonhumör pga TH fans

Hej på er.

Är inte på så bra humör idag. Jag har migrän. Det suger! Och mina migrän tabletter kan jag inte ta förns om typ 2 timmar eftersom min antibiotika slås ut annars och tappat effekten.

Var iallafall inne på min gamla blogg igår och såg att det fortfarande är hur många som helst som går in och läser. Har fortfarande ca 60 läsare om dagen där. Helt sjukt?! Varför tycker folk att det är roligt att gå in och titta när ingen skriver? Haha. Dessutom har jag ju till och med skrivit min nya bloggadress.

Jag är trött på alla äckliga människor. Mest TH fans, faktiskt. Äckliga människor som beter sig som svin inte får skit för det. Äckliga människor som har dubbelmoral. Äckliga människor som vill vara som de först nämnda. Tur då att Tokio Hotel är så jävla bra och underbara att man aldrig ångrar för en sekund att man började lyssna på dom 2005.

OCH JA. Jag började lyssna på dom 2005. Vad är det för konstigt med det? Folk alltså. Eller framför allt TH fans, ska alltid vrida och vända och tro att man ljuger när man gjort någonting före dom.

xoxo, Ida

HUR SNYGG?!

Mitt nya hår

Måste rätta ida lite. Jag har alltså inte alls klippt page Haha inte i närheten. Men roligt att ni fick länkar ändå /HANNA

De här gissade rätt snabbast!

Vinnarna av "Hannas hår" tävlingen :)

Hanna har klippt en såkallas page, och här kommer de 10 snabbaste klokhuvudena.

1. Linda
2. Emilia
3. Amanda
4. Jenny
5. Ellen
6. Lucia
7. Tonja
8. Julia
9. Amanda
10. Angie

Grattis allihopa ;)

Jag har brutit foten :)

Hej jag heter hanna och är den klantigaste människan du kan träffa. Första snön gips i sex veckor CHECK!

Dagens TH bild

Dagens tips: Sminka dig rättAnsiktet: Vill du ge intrycket av ett smalare ansikte ska du skugga
under kindbenen och hakan med ett matt solpuder. Rouget applicerar
du längst tinningen och en bit ner men inte för långt ner på kinde,
det får ansiktet att se rundare ut !
Ögonbrynen: Gör ditt ansikte längre genom att lyfta brynen. Gör
dom breda och skarpa för att framstå dina ögon.
Ansiktet: Mjuka upp ditt ansikte genom att skugga på det framträdande
i ditt ansikte, käkbenen och sidorna av pannan. Applicera rouget
någonstans mitt emellan kindbenet och kindens mitt.
Ögonbrynen: Gör ditt ansikte mer mjukare med rundade bågformade
ögonbryn som är ljusare än din hårfärg.
Ansiktet: Skugga lite lätt längs pannans båda sidor samt på hakspetsen
för att ge ansiktet ett mer jämnt resultat. PLacera rouget mitt på kindbenet
och lägg en ljus highlighter högst upp på kindbenet.
Ögonbrynen: Du som har höga kindben och liten haka passar i ögonbryn
som är raka och skarpa. Helst i en nyans som är mörkare än din hårfärg.
Ansiktet: För att göra ditt ansikte mindre ovalt och långt så kan du
skugga med ett solpuder nedanför hårfästet och längst hakan. Lägg
ett rouge mitt på kinden, inte för högt upp på kindbenet. Då ser ditt ansikte
längre ut !
Ögonbrynen: Ge ansiktet balans genom att hålla ögonbrynen långa och
en aning böjda ut mot tinningarna. INTE spetsiga.

Klicka HÄR för att komma till tipsarens blogg.

Det här sysselsatte vi oss med.

Någon undrade vad jag och Anna gjorde hela kvällen.

Vi tittade först på Holiday in the sun med Mary-Kate och Ashley Olsen. Tvillingarna är båda väldigt förtjusta av och har varit det länge. Vi åt chokladpudding, det är våran grej liksom, och för att vara lite nyttiga så åt vi även en morot efter det, haha. Sen gjorde jag även om hennes design på hennes blogg. Det har varit en sån där automatisk ända sen hon startade den för någon månad sen - men nu äntligen har hon en snygg och lite jul-inspirerad (tänker på bakgrunden) design.. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

xoxo, Ida


My sunshine

Anna åkte precis! :( BUHU.

Alltid lika underbart att träffa henne. Anna är en sån person som alltid kan få mig på bra humör.. Hon vet vilka punkter hon ska trycka på och även fast vi inte är speciellt lika - så har vi varit med om ungefär samma saker vilket gör att vi förstår varandra så bra.

Är så glad att jag har dig Anna, glöm aldrig det.
-Bilder kommer-


xoxo, Ida

Ibland är det pinsamt hur snygg Hanna är!!

Behöver jag ens förklara mig? Såg den här bilden på henne ifrån när hon är i Turkiet tillsammans med hennes vän Amanda.

Ja, det är ju som sagt iallafall tur att Tom Kaulitz tycker att jag är snygg iallafall.
xoxo, Ida


On the subway

SNART KOMMER ANNA HIT

Nyår - 09/10.
Anna är sur för att hennes bröst håller på att ploppa ut ur klänningen.

Internetshopping är mer spännande

Är ni som jag och älskar att internet shoppa mer än att shoppa IRL? Jag älskar att shoppa över internet och tycker att det alltid är lika roligt när allting kommer och man får se om det passar eller inte.

Och nu har jag gjort det igen! Fast den här gången är det för att jag behöver. En fin vinterkofta och en snygg halsduk. Det kan man ju inte säga nej till! Haha.

Vad tycker ni är bäst med att shoppa?
xoxo, Ida

199kr - Gina tricot


99kr - Gina tricot

199kr - Gina tricot

Dagens tips: Vitare tänder på nolltid


Vill du ha vitare tänder med märkbar skillnad?
Ett enkelt och billigt tips är att skala en apelsin och ta skalet och gnugga den vita sidan emot tänderna. Ämnerna som finns i skalet rengör och bleker emaljen.

http://www.thedailygreen.com/cm/thedailygreen/images/oranges-vitamin-c-lg.jpg


Allt för min syster

Igårkväll tittade jag på "Allt för min syster". Har ni sett den? Det är den mest känslosamma film jag någonsin har sett. Vet inte om det var för antibiotikan eller så.. Men gud vad jag grät. Tårarna rann igenom nästan hela filmen.

Det är en film jag verkligen kan rekomendera!
xoxo, Ida

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/07/65/75/48/3/f1522088-7150-4c0a-9d83-dedd78813201.jpg

What happend with Hannas hair?!

Igår chockade Hanna mig med ett sms om hennes hår. Hon hade pratat om att göra det tidigare, men jag trodde faktiskt aldrig att det skulle bli av.. Nu är det iallafall gjort! ;) Men ni ska få gissa vad det är som hon gjort.

De 10 första som svarar rätt först får en länkning
;)

Hanna innan.
v


Tror ni att hon..

1. Har gjort en Britney och snaggad av sig allt hår?
http://2.bp.blogspot.com/__pPbr-wOVKk/S3MejwoVBZI/AAAAAAAAAD8/EREzq74X9Zk/s320/britney-spears-shaved-head-400a061907.jpg

2. Klippt det super kort?
http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/r9v3fd4i1kj1ffq3l8nrops8qwdcg39/Kort%20h%C3%A5r%20%C3%A4r%20fint!

3. Klippt page?
http://ikarolineshuvud.blogg.se/images/2009/gwyneth_paltrow_page_46315066.jpg

Avslutas ikväll kl 20:00.
Kommentarerna kommer inte godkännas förrän det är asvslutat

Sjukhusveckan.

Fyyy vilket äckligt väder det är! :O Sånna här dagar är jag lite glad att jag inte får gå ut..

Anna skulle egentligen ha varit här nu, men hennes lilla systerson fick svårt att andas så de var tvugna att åka in till akuten med honom. Stackarn! Håller alla tummar jag har kan jag säga. Tycker att det har varit allt för mycket akuten och sjukhus på senaste veckan bara.

Måndag - Akuten.
Tisdag - Vårdcentralen.
Lördag - Vårdcentralen.
Tisdag - Akuten.

Och jag som inte ens tycker om läkare! Märkte nu när jag skrev ner den här listan hur dagvild jag börjar bli, haha. Visste inte ens om det var måndag eller tisdag idag. Det är tisdag va?

xoxo, Ida

Svar på tal: Anonym utan liv.SVAR: Kära Anonym. Detta var ju iallafall dagens skratt. Tillåt mig - HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Hmm, omogen som inte har ett liv? Om jag inte hade ett liv skulle jag inte heller ha pojkvän, vänner eller fritid. Vilket jag har! Om du syftar på uppdateringen så är ju inte det så konstigt. Jag har ju som sagt njurbäckeninflammation och är sjukskriven. Då finns det inte så speciellt mycket annat att göra utöver datorn, filmer och TV:n.

Imorgon kommer däremot Anna och piggar upp mig!
Nu ska jag forsätta skratta åt dig!
HAHAHAHHAHAHAHA.

xoxo, Ida

 

Closer to the edge

Imorgon kommer världens finaste Anna hem hit och piggar upp mig lite!

It's a beatiful lie

30STM (Kanske ska skriva så att alla förstår - 30 seconds to mars) har alltid varit ett par favoriter hos mig.. (Även om jag inte alltid visat det så är jag en liten rockbrud! ;)) och igår var det ju EMA då var som så jävla bra - as usual. Jag dog.

Däremot tycker jag att Jared har gått ner sig så jävla mycket under de här åren.. Hur snygg var han inte här? Man drunkar i hans vackra ögon.

xoxo, Ida

Slaskskiten

Ikväll och imorgon blir det snöoväder i hela Sverige har jag hört! Kanske tur att jag håller mig inne då? Antagligen kommer det komma en "värmebölja" innan jul, så får vi det årliga slasket som alla älskar.

Märks det kanske att jag inte gillar snön? (förutom på julafton, nyår och när man är på skidsemester. Det är ett undantag!)
xoxo, Ida

http://www.vagabond.se/PageFiles/151425/madonnadicampiglio2.jpg

Jag ska klippa hans tung!

Alltså, det här är det roligaste jag har sett på länge. Han är ju stenseriös. Synd för honom då att hans planer inte riktigt gick som han tänkte.. Det var ju polisen som tog honom!

 

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!

ARLA Faux Sheepskin Cuff Heeled Hiking Boots

Imorgon ska det bli snöstorm i Stockholm och vad passar bättre då än ett par varma, men ändå snygga heels? Spring och köp ;)


TOPSHOP
ca 800kr.

Chris Blazer - black.

Hur snygg var inte den här kavajen ifrån Gina Tricot?! Du kan ju ha den till både vardags och fest!

Tänk er tillsammans med ett par snygga kostym byxor, high heels, snyggt linne under och en fin knut i håret. Eller en liten mer party-fylld outfit där den är matchad med en fin klänning i satin, snygga hollywood lockar i håret och snygga klackar till.

Gud, vilken pingla man skulle bli.
För 399 kr blir den din ;)

xoxo, Ida

Dagens blogg 8/11


Ni vet reglerna redan, I guess.. Anmäl er i det här inlägget så kommer Dagens blogg upp senare ikväll! ;)

2009

Åååh, vad roligt. Gick in på min gamla blogg och hittade en massa fina bilder som jag tänkte dela med mig av. Det är ifrån våren och sommaren 2009. Gud vad liten jag såg ut också! Helt sjukt ..

xoxo, Ida

Tidsinställt: Skulle du våga..?

 

Skulle du våga sova över på ett hemsökt hotell? Dela säng med andarna och känna deras närvaro? Då har du kommit till rätt inlägg. Nästa gång du gör en utlandsresa, kan du nämnligen boka hotellet här. Klicka på hotellets namn om historien bakom intresserar dig ;).

 

1. Ayala Berganza
Segovia, Spanien
Pris: Från cirka 900 kr/natt.

Detta undersköna kastilianska palats från 1400-talet står i stark kontrast till sin tragiska historia. Sedan 1894 är det känt som ”mordhuset”. Tre tjuvar bröt sig in och dödade brutalt ägaren, hans betjänt och katt. Tjuvarna avrättades, men husets mörka saga fortsatte – under en tid bad en skara tandlösa satansdyrkare mörka böner här. Än i dag händer det att hotellgästerna väcks av osaliga andars viskningar, stön och

2. Queen Mary
Long Beach, USA
Pris: Från cirka 2200 kr/natt.

En gång världens flottaste atlantkryssare, i dag hotell hemsökt av hundratals passagerare som dött ombord. En kock som jobbade här under andra världskriget lär ha grillats levande i sin egen ugn – av soldater som hatade hans kokkonst! Hans plågade vrål ekar än. Och desperata förlista sjömän hörs bulta på Marys skrov. Hotellet har spökvisningar, ett paranormalt forskningscenter och varje år ett dödshäftigt party: Queen Mary Halloween Terrorfest.

3. Castle Leslie
Glaslough, County Monaghan, Irland
Pris: Från cirka 2350 kr

På detta välkända slott utanför Dublin gifte sig Liza Minnelli och David Gest, och det sägs ha varit ett årets läskigaste bröllop. Slottet har tillhört familjen Leslie i över 300 år och det sägs att några av släktens medlemmar aldrig lämnat tomten. Mostrar och farbröder till Leslie har upptäcks och det finns till om med en spökhund som heter Punch.

4. Congress Plaza hotel
Chicago, USA
Pris: Från 900 kr/natt.

Al Capone – då gäst, nu gast. Ljudet av fötter i en tom balsal, spöken i korridoren och kanske det mest klassiska poltergeisttecknet av alla: belysning som tänds och hushållsapparater som startar av sig själva. Märkligheterna förklaras ibland med att glödlampans fader, Thomas Edison, hälsar från andra sidan. Edison är inte den ende av hotellets forna gäster vars ande glömt att checka ut. Franklin D Roosevelt irrar runt i kåken och flera gäster har sett gangstern Al Capones spöke, som har dödssvårt att slita sig från sitt gamla högkvarter.

5. Ballygally Castle Hotel
Antrim, Nordirland
Pris: Från 860 kr/natt.

Melankoliskt 1600-talsslott med skön utsikt över böljande kullar och mörkt hav. I spökrummet möts du av Lady Isabella Shaws sorgsna porträtt. Isabellas man önskade sig en son. När en dotter föddes blev han galen och fängslade mor och dotter i denna högt belägna borg. Utom sig av sorg hoppade Isabella från fönstret med babyn i famnen. Hennes oroliga själ svävar runt ägorna än och bultar på gästernas dörrar. Ångestfylld babygråt hörs från spökkammaren. Men går du in gapar rummet tomt..

6. Stanley Hotel
Colorado, USA
Pris: Från 600 kr/natt.

Törs du övernatta där blodbadet i Stephen Kings thriller ”The Shining” ägde rum? Hotellet har en prisbelönt krog, svindlande vyer över Colorados berg, alla bekvämligheter och en massa gäster från andra sidan döden. Hotellet som inspirerade till den klassiska filmen från 1980 spelades dock inte in här, utan delvis på Timberline Lodge i Oregon och delvis i studio i England. Flora Stanley, den första ägarens fru, dog 1939 men sägs fortfarande irra runt i lobbyn och klinka på pianot i musiksalen om natten. På fjärde våningen är det ett förskräckligt liv när mörkret fallit. Utanför rum 418 hörs ofta barn leka, trots att inte en själ syns till. Stephen King själv bodde i rum 217 – kanske läbbigast av alla dem (i alla fall om man ska tro läskigheterna i Kings roman)

7. The Langham
London, England
Pris: Från cirka 2400 kr/natt.

Ett av Londons mest hemsökta hotell. Många gäster har sett märkliga varelser, som en viktoriansk läkare som mördade sin fru och tog sitt eget liv. Och en tysk prins som kastade sig ut genom ett fönster. Vissa hävdar även att Napoleon III:s spöke härjar i källaren. Och vilket väsen lever i rum 333? Där väcktes en man av att en självlysande boll antog mänsklig form.

8. Delta Victoria Ocean Pointe resort & spa
Victoria, Kanada
Pris: Från cirka 900 kr/natt.

Hotellet ligger ovanpå en uråldrig begravningsplats, helgad mark för traktens indianstammar. Klart själarna under lobbyn har svårt att vila! Indiansjälarna är inte våldsamma, bara sorgsna. Hotellets gäster kan känna av deras oro.

9. The Feathers Hotel
Ludlow, England
Pris: Från cirka 715 kr/natt.

Kvinnor, undvik rum 211, eller förbered er på trakasserier! Ett gift par väcktes här av att en svartsjuk kvinnosjäl slet i fruns hår tills hon föll ur sängen. Maken, däremot, fick en mjuk smekning. Den stora träkåken från 1619 har även andra utomvärldsliga invånare, som en orolig herre som lotsar sin hund mellan rum 232 och 233. Knäppast är det lättklädda tjejspöket som ofta går igenom bilar parkerade vid entrén. Men hon visar sig bara för killar ...

10. The Galves Hotel
Galveston, Texas, USA
Pris: Från cirka 2375 kr/natt.

Hotellet byggdes efter det att en svår storm drabbat kuststaden Galveston år 1900. Det nu 97-åriga hotellet lär på flera sätt vara hemsökt. Bland de mest kända spökena är den blivande bruden som fortfarande väntar i rum 501 på sin kära.

Dagens TH video

Tack videon ifrån Tom och Bill igår när dom vann priset för "Best World Stage performance".

Booooooooooring

Dagens vill ha: Jonas vid min sida.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och linne.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Ful fläta.
Dagens händelse: Ringt chefen och berättat att jag är sjukskriven.
Dagens låt: Rihanna - Only Girl
Dagens planer: Inga alls.
Dagens roligaste: Har inte hänt något.
Dagens favorit: Gossip Girl
Dagens kram: Har inte fått någon än, haha.
Dagens puss: Ingen.
Dagens köp: Inget alls.
Dagens godis: Sånt har jag slutat med!
Dagens humör: Uttråkad.

En otroligt tråkig lista, utan roliga svar blev det. Har inte så mycket att skriva nu när jag bara går hemma.. Det händer ju absolut ingenting..

Vi hörs sen!
xoxo, Ida

Tävling: Vinn en hel back med julmust!

Just nu håller världens underbaraste och godaste tävling på.. Och jag är med och tävlar! Denna gången handlar det om att vinna en hel back med julmust. Låter inte det helt underbart?

3 vinnare utses den 11e november kl 18:00. För att komma till tävlingen klickar ni HÄRhttp://julaftonsmorgon.blogg.se/images/2010/img_7136_114346816.jpg

Sånt är livet.

Godmorgon

Vilken fin morgon, vaa! Och kallt. -10ºC. Helt sjukt.

Jag sitter och tittar på Canal + SF kanalen där det just nu är "Sånt är livet" .. Helt okej, haha. Finns ju inte så mycket annat att titta på när man är hemma såhär mitt på dagen. Det är väl det gamla vanliga. Hem till gården, glamour osv. Haha.

Ska titta på Gossip Girl snart också. Vi hörs sen!
xoxo, Ida

Sov hanna sov.

Godmorgon, ovanligt att jag är vaken såhär tidigt va? Mmm visst är det. Har varit ute och gått en sväng med victoria och nu sitter jag på hemligt ställe. Hihi de ni. Uppe med tuppen så att säga. Halv åtta var inte igår man var uppe. Men ska nog slänga mig i sängen när jag kommer hem. Behöver min skönhetssömn. Plus att om jag sover till tre har jag inget att vänta på då slutar alla skola, jobb etc. /HANNA

Sjukling.

Sitter och tittar på BECK just nu. Pendlar mellan EMA i pauserna också ;) haha. Vill ju se när Tokio Hotel tar hem sitt pris.. Tänkte ladda upp två ofräsha bilder på mig som är tagna för typ 10 minuter sen.

EDIT: Dom är bäst, vi är bäst. Once again - we did it. Dåligt att det bara var Bill och Tom som var på videon. Fy.

xoxo, Ida

Såhär snygg har jag varit idag.

Best world stage performance

Sitter och tittar på EMA Live nu ifrån Röda mattan. Jag ska snart gå ner och titta på BECK och äta chips och dipp tillsammans med min familj. Meeen, heja heja Tokio Hotel. Know you can do it!

xoxo, Ida

Bild ifrån EMA -09

Svar på frågestunden (DEL 1)


1. Adele frågade - "Det här var första gången jag kollade in eran blogg och jag blev lite chockad över att det står att Hanna hatar fattiga människor, hur kan man hata fattiga männsikor??"
Hanna svarar:
Jag hatar inte fattiga människor typ som dom i afrika utan jag hatar folk som alltid ska ha ska ha och ska ha, dom lånar alltid pengar av mig för att jag har men dom betalar aldrig tillbaka. Tycker du att det är okej?

2. Malin frågade - "Om du inte bodde i Göteborg, vart skulle du vilja bo då?"
Hanna svarar: Jag vill bo i Stockholm!

3. Sanna frågade - "Om du fick vara vem du ville för en dag vem skulle du vara då?"
Hanna svarar: Anders Bagge

4. Liza frågade - "Vad tycker du att "den perfekta garderoben" ska innehålla i höst/vinter? Vad är höstens och vinterns "måsten"?"
Hanna svarar:Oj oj oj, är inte mycket för mode osv trivs med det som är i min garderob, så ska det se ut!

5. Fanny frågade - "Varför började du blogga tillsammans med Ida? & Är det kul att blogga tillsammans?"
Hanna svarar:

6. Andrea frågade - "Vad är det roligaste med och blogga samt vad är det jobbigaste med att driva en blogg?"
Hanna svarar: Det roligaste är väl alla korkade kommentarer man får, att folk verkligen lyssnar på det man skriver. Det jobbigaste är ibland eller ganska ofta i mitt läge då VAD SKA JAG SKRIVA?! typ. hehe

7. Zandra frågade - "Vad är det bästa med Ida?"
Hanna svarar: Det bästa med Ida är att hon är snäll rakt igenom, hon är verkligen en tjej jag litar på till 100 procent och vet att hon aldrig skulle svika mig. Hon är ärlig och säger vad hon tycker. sen har hon ju hiiimla bra musik smak med ;)

8. Olivia frågade - "Om du fick chansen att åka till en valfri planet, vilken skulle du valt och varför?"
Hanna svarar: saturnus, varför vet jag inte

9. Linh frågade - "Laptop eller stoooor dator?"
Hanna svarar: laptop


10. Malin frågade - "Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år?"
Ida svarar: Om tio år vill jag bo i en fin lägenhet tillsammans med min pojkvän och kanske ha något barn. Jag vill även vara färdigutbildad förskollärare och ha fast jobb på en förskola där jag trivs jättebra.

11. Sanna frågade - "Tänk om du skulle bli berömd genom bloggen men inte Hanna, hur tror du allt skulle sluta/hålla på då?"
Ida svarar: Om vi skulle bli berömda genom bloggen så tror jag inte att en utav oss bara skulle bli det. Det är isånnafall bådas förtjänst och då skulle båda få ta del av det!

12. Liza frågade - "Om du fick välja ett plagg ur din garderob som du var tvungen att bära hela livet ut (med eller utan ett annat plagg) Vilket skulle det vara och varför?"
Ida svarar: Åh, herregud vilken svår fråga! Haha. Jag tror jag skulle välja ett par leggings med ett snyggt linne man kan ha både till vardsgs och fest.

13. Paulina frågade - "Vad är det roligaste du någonsin gjort?"
Ida svarar: Det finns ju så himla mycket!! Alla saker jag gör tycker jag är roliga på olika sätt, haha. Alla Tokio Hotel "möten" & konserter. Alla resor tillsammans med vänner & familj. Everything!

14. Paulina frågade - "Ida vad är din favorit mat?"
Ida svarar: Lätt val - TACOS!!

15. Fanny frågade - "Hur länge har du varit tillsammans med din kille? Tycker du det är okej att strula med någon annan om man har kille/tjej?"
Ida svarar: Vi har varit tillsammans i 3 år snart. Nej, det tycker jag är respektlöst emot sin partner och det klassas som otrohet i mina ögon.

16. Zandra frågade - "Vad är det bästa med Hanna?"
Ida svarar: Det bästa med Hanna är att man kan prata med allt om henne. Hon kan verka väldigt "kall" som person på utsidan och som hon skriver i bloggen. Men det är bara en image. Hon är en väldigt djup och omtänksam person som alltid vill alla väl. That's why I love her ;)

17. Olivia frågade - "Du fick en biljett till ett hemligt land, du skulle bara packa din väska och ta flyget till landet. Vem skulle du tagit med dig då om du inte fick välja Hanna?"
Ida svarar: Jag skulle tagit med mig Jonas eftersom det är honom jag vill dela resten av mitt liv med.

18. Nathalie frågade - "Vem ser du mest upp till? Varför?"
Ida svarar: Jag ser mest upp till min mamma för att hon är en sådan stark person som har klarat sig igenom mycket i sitt liv.

19. Linh frågade - "Puma eller Adidas?"
Ida svarar: Adidas, for sure.


20. Ellen frågade "Detta är ingen fråga direkt om er fina blogg utan om kärlekråd.
För att göra allt kortfattat så gillar jag en kille som jag inte direkt känner. Jag addade honom på facebook för 2 dagar sedan. Han går på samma gymnasium som min bror (dock inte i samma klass) och är supersöt! Jag har skrivit till honom och vår första konversation på facebook chatten var lång. Sedan chattade jag även med honom igår och då var det också en bra konversation, men nu vet jag inte vad jag ska skriva?! Jag vill inte skriva, ''Hej, vad gör du?'' eftersom jag vill inte verka jobbig. Har ni några tips om hur jag kan dra igång en konversation som leder nån vart? Jag har berättat att jag tycker han är söt och jag gillar verkligen den här killen! Ifall ni inte har lust att skriva svaret här i er blogg, så hade jag varit så HIMLA GLAD ifall ni meila mig? DÅ RÄDDAR NI MIN DAG! Behöver verkligen lite tips! TACK SÅ HEMSKT MYCKET OCH HA EN UNDERBAR DAG!"
Ida & Hanna svarar: Hmm. Det är otroligt svårt att veta vad man ska säga om man inte riktigt känner varandra. Du kan försöka flika in någonting som har med din bror att göra, eller försöka ta upp något utav det ni pratade om första gången. Verkar han inte intresserad, eller inte svarar. Så bli inte orolig! Killar kan ibland vara lite ointresserade trots att dom inte är det.

 

21. Louise frågade - "hur många besökare har ni ungefär per dag?"
Ida & Hanna svarar: Det är beroende på hur mycket ni uppdaterar. Men i snitt 800 per dag.


22. Louise frågade - "Varför började ni att blogga tillsammans?"
Ida & Hanna svarar: Vi har haft enskilda bloggar innan vi startade den här, men vi ville testa hur det var att dela blogg. Och vi ser bara fördelar. Det blir mer uppdatering och det innebär också fler läsare ;)23. Louise frågade - "Vart får ni eran inpiration ifrån?"
Ida & Hanna svarar: Gissar att vi helt enkelt får svara att vi har bra fantasi, haha. Vi hittar inspiration i vardagen som vi använder och skriver om.

 

24. Louise frågade - "Vart gör ni om era bilder?"
Ida & Hanna svarar: Vi gör inte om våra bilder.

 

25. Louise frågade - "Hur har ni gjort för att ha många besökare?"
Ida & Hanna svarar: Uppdaterar mycket, får folk att bli intresserade av våran blogg eftersom vi skriver om sånt som berör de flesta.

26. Louise frågade - "Vart bor ni & hur är det att bo där"
Ida svarar: Jag bor i Stockholm och trivs jättebra. Det är skönt med närhet till allt!
Hanna svarar: Jag bor i Göteborg och trivs sådär.. Skulle kunna bo någon annanstans också!

 

27. Mizca frågade - "Hur är det att blogga tillsammans? Blir det inte bråk om vad inläggen skall handla om?"
Ida & Hanna svarar: HAHA! rolig fråga varför skulle vi bråka om vad vi ska skriva? Det vi vill skriva skriver vi?

28. Mizca frågade - "Vad föredrar ni helst, killar eller tjejer i ett förhållande? Hur ser ni på homosexualitet?"
Ida & Hanna svarar: förstår inte frågan vi är inte lebbar så killar såklart eller är jag helt ute och cyklar? homosexualitet har vi absolut ingenting emot, har flera kompisar dom är gay.

 

29. Karin frågade - "Vilka andra bloggar följer ni?"
Ida & Hanna svarar: Vi läser i princip bara våra vänners bloggar utöver våran.. Idas favoritblogg är faktiskt våran egen ;) Hanna älskar Kissie.. he-he-he


30. Karin frågade - "Var har ni gjort er header?"
Ida & Hanna svarar: Vi bad en jättegullig tjej som heter Inela som hjälp med designen.

 

31. Amanda frågade - "Hur skulle ni beskriva er själva med tre ord?"
Ida svarar: Glad, positiv & ansvarsfull.
Hanna svarar: Glad, rolig, jävligt bra.

 

32. Josefin frågade - "vilken är era favoritbloggare/bloggerskor?"
Ida & Hanna svarar: Som vi skrev tidigare. Vi älskar våran egen blogg!

 

33. Yohanna frågade - "Hur har ni nått fler och fler läsare & vad tror ni det är som gör att så pass många följer er vardag idag gentemot när ni startade?"
Ida & Hanna svarar: Vi tror att allting handlar om uppdatering och hur mycket man bjuder på sig själv. Redan efter våran första vecka på den här bloggen så var vi uppe i ca 100 läsare per dag. Sen blev vi dåligare på  att uppdatera  - och då går statistiken ner. Uppdatera mycket om intressanta saker som berör så många som möjligt - så får du en framgångsrik blogg.

 

34. Leneja frågade - "Varför började ni blogga och vart ifrån kommer namnet "pappasguldkort"?"
Ida & Hanna svarar: Eftersom båda är rätt bortskämda när det gäller pengar så tyckte vi att det var ett namn som passade utmäkt. Dessutom är det ett namn som är lätt att lägga på minnet.

 

35. Linus frågade - "Hur ser ni på det här med jämnställdhet i Sverige?"
Ida & Hanna svarar: Varför ska vi skriva det?


36. Magdalena frågade - "Jag är så avundsjuk på er fina blogg. Hur gör ni får att få in olika detaljer? Som pussmunnen t.ex."
Ida & Hanna svarar: Alla roligheter på våran blogg kommer ifrån photoshop :)

37. Maria frågade - "I och med att ni har en blogg tsm. om nån ni blir riktigt ovänner, och bestämmer att "bryta kontakten". Vem av er ta bloggen eller lägger ni bara ner den?"
Ida & Hanna svarar: Då lägger vi antagligen ner den och startar nya enskilda på nytt eller börjar om på våra gamla bloggar. Eller så fortsätter vi helt enkelt bara att bråka vidare på den här! Haha.

38. Paulina frågade - "Vad brukar ni hitta på tillsammans när ni umgås?"
Ida & Hanna svarar: Titta på TH dvd:er, festa, prata och bara umgås.


39. Paulina frågade - "Om ni läser andras blogg, vad tycker ni är intressant att läsa om?"
Ida & Hanna svarar: Mode, skönhet, hälsa och Tokio Hotel.

40. Malin frågade - "Fredrik Reinfeldt, Petra Mede, Lars Winnerbäck och Lady Gaga ligger i en isvak och håller sakta men säkert på att gå mot en mycket kall och smärtsam död. Ni har chans att rädda en - men bara EN! Vem räddar ni?"
Ida & Hanna svarar: Gud vilken rolig fråga! Hahaha. Hmm, det skulle nog bli Lady Gaga eftersom vi gillar hennes musik.

 

41. Tina frågade - "Vad gillar ni för musik & vad är era favoritlåtar?"
Ida & Hanna svarar: Tokio Hotel är ju vårat favoritband, så alla låtar med dom är ju favoriter!

 

42. Emma frågade - "Hur lärde ni känna varandra?"
Ida & Hanna svarar: Vi lärde känna varandra genom vårat favoritband Tokio Hotel.

 

43. Carolina frågade - "När startades er blogg? Tack för en cool och awesome blogg!"
Ida & Hanna svarar:
11 maj 2010. Tack själv för att du läser den! :)

Svar på tal: Stalkers.


- Jag hatar stalkers som själva går ut för att vara det.
- Jag hatar stalkers som inte tror att dom är det.
- Jag hatar folk som ser upp till stalkers.

Det spelar ingen roll vilket band det än gäller. Det är respektlöst och omänskligt i vilket fall som helst. Är man en stalker (oavsett vilken grad) så är man en patetisk person som inte har något liv. Ja, jag drar alla över en enda kam eftersom jag bara har dåliga erfarenheter av sånna här människor.

Det jag menar är att stalkers inte är fans, utan bara ett sjukligt beteénde.
xoxo, Ida

http://www.seoconsultants.com/just-say-no/images/no-stalkers-480.gif

Hang with me

Eftersom jag dricker så himla mycket just nu så måste jag springa på toa ca varje timme. Haha. Men bra är väl det eftersom jag håller på att rensa njurarna.  Vatten och transbärsjuice (som smakar skit) är mina nya bästisar för tillfället. Jag pimplar i mig det som jag inte visste något annat just nu, haha.

Hanna skrev precis att hon varit på kalas och att hon är på väg hem därifrån! Jag hoppas att hon kan svara på era frågor så snabbt som möjligt.

xoxo, Ida

Beck - Gamen

Ni glömmer väl inte bort Beck som går ikväll klockan 21:00 på TV4? Idag är det filmen Gamen. Ska ni titta?

http://filmochtv.com/Bilder/rec_Beck_Gamen_01.jpg

Frågestunden + GOODIEBAG-tävlingen, avslutad.

Varför det inte har blivit så mycket uppdatering idag är för att jag har hållt på att sammanställa alla frågor ifrån frågestunden som vi hade.

Vi fick ihop en massa roliga frågor som tar lite tid att svara på ;). Jag är färdig med mina, men Hanna håller på fortfarande med sina.. Får se när hon blir klar! För jag är ganska säker på att ni är nyfikna på vem som vann GOODIEBAGEN också, eller hur? Haha.

Jag tänkte att jag skulle dela upp det i två inlägg. Så vinnaren kommer alltså inte komma upp i samma inlägg som frågorna. Håll ögonen öppna :)

xoxo, Ida

Barnet som ska få ett barn

Vi gick in på en blogg igårkväll som jag såg hamnat på topplistan som "mest aktiva". Det som chockade hur mycket som helst var när vi såg hennes namn.. "14 år och gravid". Tjejen heter Mikaela och har ca 1 månad kvar på sin graviditet.

Förlåt.. Men hur tänker man när man är 14 år och väljer att behålla ett barn? När man är 14 år har man aldrig i hela sitt liv jobbat "på riktigt". Man har alltså inget fast jobb och har inte råd till varken lägenhet eller mat till barnet. Hade du tänkt att dina föräldrar skulle betala för både dig & barnet? Helt jävla sjukt. Du har absolut inte den blekaste aning om vad du ger dig in på. Oavsett hur "vuxen" du tycker att du är nu, så är du aldrig i närheten av vad man brukar vara.

Vi kommer tycka synd om ditt barn när de växer upp, Mikaela. Det är sånna som du, som inte borde få skaffa barn. Meeen.. Vi önskar dig all lycka till för dig & ditt barn! ;)

http://glamouricious.blogg.se/images/2009/5_gravid_36383_50705572.jpg

Alltid något fel.

Vad i helvete är problemet med blogg.se - nu igen? Nu går det ju fan inte ens att kommentera på andras bloggar. Inte ens på min egen! Kanske därför det varit lite segt med kommentarer nu på morgonen - trots att statistiken var hög.

Ska prata med Hanna. Men jag har bestämt mig.. Nu byter vi plattform till wordpress.
xoxo, Ida

Dagens tips: 10 själ att dricka mer vatten.


1. Träna bättre
En vätskeförlust på bara 2 procent av kroppsvikten, cirka 1 till 1 1/2 liter vatten, minskar prestationsförmågan med upp till 20 procent. Att svettas vid fysiskt arbete är nödvändigt för att kyla ner kroppen, men svetten tömmer samtidigt kroppen på vätska. En australisk undersökning av en grupp manliga idrottare visar att ju bättre vätskebalans idrottare har, desto längre tid ligger kolhydratdepåerna kvar i musklerna.

 

2. Få bukt med smärtorna
Börja med ett glas vatten när du har huvudvärk, orsaken kan vara vätskebrist. Är det nödvändigt med smärtstillande medel så drick mycket vatten till. Många smärtstillande tabletter sätter magens slemhinna på hårda prov och då kan huvudvärken förvandlas till magvärk i stället. Massor med vatten förtunnar och sprider medicinen i magen. Baksmälla efter en krogsväng beror oftast på uttorkning. Spara på tabletterna och drick massor av vatten innan du lägger dig!

 

3. Undvik förkylningar
Slemhinnorna i mun, hals och näsa är välförsedda med antikroppar som bekämpar de virus du andas in eller får i dig via mat och dryck. Får du inte i dig tillräckligt med vätska torkar slemhinnorna ut och blir mottagliga för infektioner som kan orsaka förkylningar, halsfluss och hosta.

 

4. Gå ner i vikt
Skickar din mage signaler om hunger kan det lika väl vara törsten som gör sig påmind. Ett glas vatten kan snabbt hjälpa dig att hålla hungerkänslan i schack till nästa måltid. Massor med isvatten varje dag kan leda till att du på sikt går ner i vikt. En vetenskaplig undersökning visar att fyra liter isvatten om dagen kan ge en viktförlust på ett halvt kilo i månaden. Det beror inte bara på att vattnet tar plats i magen så att hungerkänslan minskar, utan också på att organismen förbrukar cirka 125 kalorier på att värma upp vattnet till kroppstemperatur.

 

5. Res utan obehag
Det är inte bara tidsskillnaden som orsakar trötthet och svullna ben under en lång flygresa. Det är också den torra luften i planet som närmast suger vatten ur kroppen så att du torkar ut. Luften ombord innehåller mindre syre och därför är det svårare att andas och vätskeförlusten ökar. Drick ett extra glas vatten innan du går ombord och drick minst ett glas vatten i timmen - så rör du också på dig när du ska gå på toaletten. Undvik drycker med koffein och alkohol eftersom de är vätskedrivande.

 

6. Slipp förstoppning
Massor med vatten hjälper kroppen att utnyttja fibrerna i maten på ett bättre sätt så att du slipper förstoppning. Fibrerna i maten behöver vatten för att fungera i tarmsystemet. En del fibrer löses i vattnet och bildar en geléaktig massa som underlättar matsmältningen. Andra är olösliga men suger ändå vätska till sig när de passerar tjocktarmen.

 

7. Vackrare hud och hår
Massor av vatten inuti är lika viktigt för huden som all världens lotioner och krämer utanpå. Hudceller som är välfyllda med vatten håller huden mjuk, fuktig och vacker. Under mer krävande fysisk aktivitet stimulerar svetten dessutom oljeproducerande körtlar i hårsäckarna att utsöndra olja och det bidrar till att håret inte torkar ut utan håller kvar fukten.

 

8. Få hjärnan i toppform
En mycket vanlig orsak till trötthet är vätskebrist. Uttorkningen verkar förslöande på din koncentrationsförmåga, koordinationsförmåga och reaktionstid. Känner du dig slö och okoncentrerad så drick ett eller ett par glas vatten - det finns stora chanser att det hjälper.

 

9. Förebygg njursten
Vatten i stora mängder förebygger smärtsamma njurstensanfall, hävdar amerikanska specialister. Genom att öka vätskeintaget förtunnas urinen och motverkar att det bildas saltkristaller som med åren utvecklas till njursten.

 

10. Snygga muskler
Vatten ger fasta muskler. Muskler består primärt av vatten, inte av protein som många tror. Därför är det viktigt att dricka vatten för att bibehålla fasta muskler.

 

OBS! Drick självklart vatten i måttliga mängder! ;)

http://1.bp.blogspot.com/_fZpKuTa0czs/TIfJ9YyW7nI/AAAAAAAAJuc/mLKlQl2jBfs/s1600/vatten2.jpg

Dagens TH bild

Can't feel any difference

Hej underbara ni.

Det är helt otroligt hur glad man blir av att se era fina "krya på dig" kommentarer och mejl som ni skickar. Tack finisar!

Jag känner inte så jättestor skillnad ännu.
Är fortfarande öm i ryggen och magen + att jag blir helt slut av att gå upp för trappan till mitt rum här hemma. (Vilket inte är många trappsteg) Men jag ska vila upp mig så jag blir säkert frisk snart.

Varför jag inte uppdaterade något mer igår var dels för att jag inte orkar sitta vid datorn och för att jag fick migrän. Har fortfarande lite migrän, men om 1 timme får jag ta en tablett (måste matcha in tiderna med min antibiotika..) Ska iallafall försöka uppdatera lite mer idag.

Hur mår ni idag? :)
xoxo, Ida

Facebook statusar

Hej och förlåt för himla dålig uppdatering av både mig och ida igår och idag. Men ida är sjuk och jag har bara haft allmänt jävla roligt. Alltså stor ni er inte på folk som uppdateras sina statusar på facebook som typ skriver, "vad händer ikväll" eller typ använder ord som hora eller fitta. Eller skriver ut säker om hela deras liv etc. Haha vi har suttit och skrattat så mycket åt folk idag. Eller dom som skriver "godnatt alla <3" INGEN BRYR SIG OM NI SKA SOVA. Haha gud. Uppdateras ner morgon. GODNATT ALLA <3 /Hanna

Njurbäckeninflammation + sjukskriven.

Hej allihopa!

Nu ska jag äntligen uppdatera lite. Igår var jag hemma ifrån jobbet eftersom att jag spydde både på natten och på morgonen. Trodde att det antingen var mina nya migrän-tabletter eller magsjuka. (You never know liksom jobbar ju på förskola, haha.)

Igår orkade jag inte ens lyfta mig upp ur sängen, så jag var sängliggandes hela dagen.. Jag hade superont i magen och nedre delen av ryggen och kunde inte finna ro i kroppen när jag låg ner så jag har sovit jättedåligt inatt. Imorse när jag gick upp och kissade hade jag ont i hela ryggen och ännu ondare i magen - så att jag knappt kunde gå upprätt. Och när jag kissade kom det blod, usch. Kanske inte alls så mysigt för er att veta, men känner att jag behöver förklara mig lite varför jag inte uppdaterat, haha.

Ringde vårdcentralen och fick en akut-tid. Väl där tog dom en massa prover. Blodprov, blodtryck, kollade hjärtat + tungan, tog tempen, kollade urinet, kollade njurvärdet och klämde och kände en massa på magen och ryggen för att se vart jag hade ont. De kom iallafall fram till att jag hade njurbäckeninflammation. Läkaren var jätteglad att jag kom - för om jag hade väntat 2-3 dagar till så hade jag varit tvungen att åka till sjukhuset direkt och bli inlagd. Nu är jag iallafall sjukskriven tills jag mår bättre.. Max till på torsdag hoppas jag. Då har jag varit hemma en vecka.

Min nya drog - Tranbärsjuice

http://salta.blogg.se/images/2009/p3170016_32506378.jpg


xoxo, Ida

Mobilblogg: @Vårdcentralen.

100media_imag056 (MMS)

Hej fina ni! Förlåt för min dåliga uppdatering.. Sitter just nu på vårdcentralen och väntar på att få komma in. Förklarar varför jag är här senare när jag är hemma.

xoxo, Ida

Nattens TH bild

BY MEEEE

 

 

/HANNA

Min prins Robert

Här är prins Robert.

Min prins, sötaste man kan hitta.

Han brukar kissa på mig.

Och ligga och sova i mitt hår.

Och äta chips med mig.

 

Rätta mig om jag har fel

Men hur snygg är inte Samantas tröja? med nitarna på axlarna?
dettta var den bästa bilden jag hittade men jag blev GALET KÄR i den!

Vad tycker ni?

Dagens tips: Såhär får du fint och friskt hår.

 


Vissa spenderar hundratals och kanske till och med tusentals kronor på hårprodukter varje månad, men ibland kan naturliga tillvägagångssätt med att vårda ditt hår fungera lika bra som dyra produkter. Det är känt att enklare mat fungerar bra för många skönhetsbehandlingar och recept. Kvinnor har sedan långt tillbaks känt till hemligheten med att använda olika typer av mat för att öka skönheten, lösa hud- och hårproblem och hitta lösningar på vanliga problem.

 

Vacker hud och hår kommer ofta från att man dricker mycket vatten och äter rätt typ av mat. Hår och naglar reflekterar också hur du mår. Så innan du börjar leta efter en magisk produkt som gör dig vacker, glöm inte grunderna: mycket vatten och mycket färsk frukt och färska grönsaker. Vitamin E kan få ditt hår att skina och du kan få den behövda dosen av denna vitamin genom att blanda med brunt ris, nötter, vete och gröna bladväxter i din mat. Mat du bör undvika är.. för mycket sötsaker, choklad, kakor och bakelser. Tyvärr kan dessa godsaker inte hjälpa ditt hår att se bättre ut.

 

Ett känt problem som gör att du tappar en massa hår är att du har brist på järn i kroppen. För lite järn i blodet kan bero på att du äter för lite kött, ägg, sädesslag, ärtor eller bönor. Färsk frukt och grönsaker tillför även Vitamin C till din kropp, vilken hjälper till att binda upp järn. För lite järn i din diet kan få ditt hår att sluta växa och kan dessutom skapa håravfall. Detsamma gäller dieter med låg protein halt och snabba dietförändringar. Genom att äta tillräckligt mycket frukt och grönsaker kan du försäkra dig om att ditt hår kommer att växa och bli vackert. Så ett hett tips är alltså att äta mycket proteiner. Nödvändiga syror kan också göra stor skillnad i ditt hårs generella hälsa och göra att det skiner.

 

Genom att ta ovanstående tips i beaktande kan du få ett friskt och vackert hår.

http://maaaliihn.blogg.se/images/2010/naturligt_81320166.jpg

Dagens TH bild + video

Svar på tal: Ja, jag vill gå ner i vikt.


SVAR:
Hej Anonym!

För det första tycker jag absolut inte att jag är sjukt smal. Däremot så har jag varit smal, av naturliga anledningar - inte sjukliga. Hela min släkt på mammas sida har varit smala och har bra förbränning. Jag har ätit hur mycket chips, godis, dipp och druckit hur mycket läsk som helst i mina dagar - utan att det ens hände någonting. Jag gick inte ens upp ett enda hekto.

Antar att allt fett dock har kommit nu. Varför jag vill gå ner i vikt nu är ganska självklart tycker jag. Jag har alltid varit smal, och känner inte igen mig själv i den här kroppen jag har nu. Jag tycker själv att jag är tjock just nu. Inte överviktig, utan lite mullig bara. Jag vill få en fastare och mer vältränad kropp och kanske gå ner några kilon.

För att förkorta det hela så är det enda jag vill är att bli vältränad. Absolut inte sjukligt smal och underviktig. Det är ju bara fult!

xoxo, Ida
Vart tycker ni gränsen går vid undervikt?
http://emelia.files.wordpress.com/2008/03/nicola-riche.jpg

Angående Frågestunden

... Så tror jag inte att någon av er förstått. Grejen är alltså att vi är två stycken som har bloggen. så ni får alltså skriva till vem frågan är! Så jävla lika är vi inte faktiskt.

Våran första frågestund.Alla som ställer en fråga får en länk och har samtidigt chans att vinna en GOODIEBAG innehållande en massa skönhetsprodukter.


Att tänka på:
- Skriv vem ni vill ska svara på frågan. (T.ex. "Ida: Varför började du blogga?" eller "Hanna: Hur är det att bo i Göteborg" )
- Lämna eran mejl adress så vi kan nå er om ni vunnit GOODIEBAG tävlingen.
- Roliga och intressanta frågor som kräver långa svar har större chans att vinna!


Avslutas 7/11 - klockan 12:00

Dagens tips: Primer


Jag måste bara tipsa er om den här suveräna och prisvärda primern från Lumene. Den heter ''beauty base mattifying primer - anti shine'' och är anpassad för lite fetare/oljig hud men funkar även för vanlig hud och gör huden riktigt slät och len vilket i sin tur resluterar till ett riktigt jämnt och fint sminkresultat! Jag köpte den och testade den för bara några dagar sedan faktiskt och nu skulle jag typ inte kunna klara mig utan den haha, jag älskar när sånt händer - när man provar på en ny produkt och tänker ''hur fan har jag klarat mig utan denna?'' Att hitta nya favoriter är alltid lika kul! De finns två typer av samma märke men jag rekomenderar denna och de gjorde hon i butiken med. Den andra är mera rosa i färgen på själva tuben, så köp inte den utan gå på den som har hudfärgad tub! Den finns att köpa i vilket varuhus som helst som säljer smink och kostar 119:-

 

Och för er som inte riktigt har koll på vad en primer gör så slätar den alltså ut huden och gör så att porerna bli mindre synliga, och man använder produkten innan man lägger på sminket och får då både ett mer hållbart och långvarigare resultat!

Hela veckan är förbi.

Känns som om den här veckan har rusat förbi. Helt sjukt! Jag blev helt chockad idag när jag såg kocken på jobbet med en stor gryta som innehöll soppa. Varför? Jo, för att vi äter soppa varje torsdag och jag som bara trodde det var onsdag.. Jag har känt mig helt lost i hjärnan hela veckan. Men framför allt igår och idag. Dont know why! Tror att det kanske har att göra med mina migräntabletter? Imorse kände jag mig helt kraftlös och hade inte ork till någonting.. Sjukt.

Imorgon är det iallafall helt plötsligt fredag och då ska jag förhoppninigsvis träffa Jossan. WOHO! Var jättelänge sedan vi sågs nu. Inte okej tycker vi båda ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det blir väl stan eller så. Vad ska ni hitta på i helgen?

xoxo, Ida

Dagens TH bild

Snabbt inlägg

Hej pluttisar.

Jag har precis tittat på de senaste avsnittet av Gossip Girl. Därav den sena uppdateringen ;). Idag är jag iallafall inne på datorn så nu kommer ni få lite roligare inlägg. Bland annat Dagens tips och Dagens TH bild.

xoxo, Ida

Gul bil

Hej hopp idag är ingen bra dag. Jag vet att jag klagar mycket men jag har rätt till det. Ska åka med mor min och shoppa lite det behövs. Sen ska jag iväg och träffa en god vännina. Hihi hörs sen då kanske /HANNA

" On a cold and gray Chicago "

Hej, jag vet att man ska hallå vissa säker utanför Bloggen men jag tänker inte göra det. Allting började med mag ont och slutade med att hon dog. Jag verkar inte ledsen över min farmor men på nätterna och när jag är ensam kan jag inte hallå tårarna tillbaka. Det funkar inte. Jag känner mig så liten och hjälplös. Så ledsen och ynklig. Tänker på allt då "JAG VILL INTE DÖ" det var en sån mening jag fick höra hela tiden. Varje gång jag träffade henne och det ändå jag sa var "farmor det ordnar sig vi ska fixa detta du kommer klara det" men jag ljög, jag ljög för henne, hon trodde på mig. Jag trodde på mig själv. Så dumt. Tänk att för ett arsen snart på julafton var vi tillsammans. Men nu kommer vi inte att bra det längre. Julen kommer suga detta året. Allting suger. Tänker på begravningen på låten som var där, därav rubriken. Slutar det aldrig?

Mobilblogg: I belive in you

100media_imag055 (MMS)

Just nu sitter jag och tittar lite på "Berg flyttar in". Just nu är det hos Robert Gustafsson ;) as kul! Hahaha.Jag tycker Carina Berg påminner lite om ett litet barn, iallafall i den här serien. Det kanske bara är en image, men alla hennes frågor, sättet hon svarar, hur hon är och hur hon reagerar på vissa saker! Haha. Tycker inte ni det?

Dagen på jobbet har gått bra iallafall. Jag har däremot varit helt ofc i hjärnan idagen. Vet inte varför.. Jag testade också mina nya - DYRA - tabletter. Ber mer illamående än vad jag brukar bli vid ett vanligt anfall. Så jag vågar inte ta en till, trots att jag fortfarande har ont. En utav de tabletterna jag brukar ta kan jag inte heller ha, eftersom man inte får blanda olika migrän-tabletter på mindre än ett dygn. Nu ska jag gå och dricka ett stooooort glas med vatten.. Är så dålig på det! xoxo, Ida

Mobilblogg: Fifa spelande

100media_imag054 (MMS)

Hej alla fina!

Just nu sitter jag och tittar på min lillebror som spelar fifa. (Därav bilden) Vi ska snart äta, är as hungrig! Haha. Jag tänkte bara förmedla er om att jag inte kommer logga in på datorn överhuvudtaget idag. Jag håller nämligen på med ett test för mig själv som går ut på att sitta mindre vid datorn och se om det är därför jag har migrän så ofta. Förhoppningsvis fungerar det också. Jaja, vi hörs senare eller imorgon. xoxo, Ida

H a l l o w e e n 2 0 1 0 by Hanna

/HANNA

Vanita

Hej hopp, ligger i min säng och kollar på bartenderskolan och kan inte låta bli att älska vanita Haha jag vet... Hon må va en dum blondin osv men är hon inte för söt eller? Haha så dum och så utseende fixerad och försöker få sitt hår fixat gratis. Shit bruden borde bli min bästa vän. /HANNA

Paradise Hotel

 

Tittade precis på Paradise Hotel och är så grymt sugen på att få se nästa avsnitt. Hej-Ida-är-beroende. Jag tittade inte alls förra året, men nu fan. Bättre än någonsin. Blev så himla glad att JP åkte ut! Och det har jag till och med sagt till honom ;) Det skriker osäkerhet om honom och det är antagligen därför han hela tiden måste försvara sig med spelet. Jag tycker helt seriöst, med handen på hjätat, synd om honom.

Följer ni Paradise Hotel?
xoxo, Ida

Jag för några veckor sen..

Dagens tips: Såhär får du långa, starka och fina naglar.


Man ska såklart inte sätta likhetstecken mellan snygga naglar och långa naglar men en del vill verkligen ha långa naglar så här kommer några tips som jag tycker fungerar. Enligt min erfarenhet får man inte långa naglar av att äta olika hälsokostprodukter som sägs ge längre naglar och hår. Har man brist på vitamin B kan det fungera att ta vitamintillskott men det är inte så vanligt att man har det.


Tips för långa naglar:
  • Om du har svårt för att få långa naglar, testa att göra som amerikanerna och klippa nageln mer rakt så att den blir fyrkantig istället för rund. Då blir den starkare i toppen och går inte av lika lätt.
  • Använd handskar när du diskar eller gör annat som involverar hantering av vatten.
  • Bit och riv inte på nagelbanden. Det kan resultera i att nageln lossnar lite från sitt fäste i sidan och då blir den mer sårbar för flisor.
  • Eftersom nagelbanden är nagelns fäste och grund är det viktigt att ta hand om dem. Det finns speciell nagelbandsolja som man kan köpa. Den gör det lättare att peta ned nagelbanden så att de inte lossnar (vilket även påverkar nageln). Det finns även speciella nagelbandspinnar som man kan använda för att peta ner nagelbanden.
  • Använd återfuktande handsalva om du har torra händer och speciellt på vintern. Smörj in extra mycket kring nagelbanden. Då blir de mjuka och lossnar inte så lätt. Om du vill ha en mer effektiv behandling, sno in händerna i gladpack och låt handkrämen verka i ca 15 minuter.
  • Fila naglarna ofta. Det hjälper faktiskt om man vill ha långa naglar. Om man inte filar dem kan man få flisiga naglar och då blir de bara kortare. Ungefär som man måste klippa topparna regelbundet för att få längre hår. Fila nageln i endast en riktning. En del nagelfilar har en mjukare sida också som man kan fila vertikalt med efteråt.
  • Använd genomskinligt nagellack eller underlack för att stärka naglarna.
Det finns en produkt som heter "Miracle Nails" som finns att köpa på bland annat KICKS. Den kostar runt 100kr och ska tydligen vara superbra. Jag har själv aldrig testat den eftersom jag inte har behövt - men jag tänkte rekommendera den till er :)

xoxo, Ida

Dagens TH bild

Varning: Mycket klagande.

Hej hörrni.

Jag har precis kommit hem ifrån stan där jag varit med Rebecka. Hon följde nämnligen med mig till läkaren i eftermiddags! :). Tack igen för stödet. Du vet hur mycket det betyder.

Jag var ju hos läkaren och kollade min migrän som sagt..
Fick ju inte ut någonting utav det typ. Det enda som hände var att jag fick 2 tabletter utskrivna för 139kr. Förstår ni - 2, two, dos, zwei, TVÅÅÅ stycken jävla tabletter för 139kr. Helt jävla sinnessjukt. Jag kommer bli ruinerad på de där tabletterna!! Och de värsta är att de kommer ätas upp snabbare än någon hinner blinka eftersom att 1 tas vid första tecknet på migrän-anfallet, och den andra tas om det inte gått över inom 2 timmar eller vid ett nytt anfall.

Och om tabletterna inte hjälper "får jag komma tillbaka så kan vi disskutera" för att citera läkaren. Jaja. Nu ska jag söka på internet om en bra mottagning som har bra läkare för migrän.

xoxo, Ida

The war is on!

Tänk på det. Bråkar ni med mig bråkar jag med er.

halv svar på tal typ.

Hej, det jag älskar är att ni går emot mig att alla lackar för att EN människa sitter och säger att alkohol är gott. Har jag inte alls rätt att tycka vad jag vill eller! Det är bara ni som får göra det. Jag har väl inte valt att tycka om alkohol? Jag gör det bara vi klickar liksom. Och frågan är varför ni ser så allvarligt på att EN tjej sitter och skriver sånt? Betyder det att ni tar åt er? Måste vara så. Lär er diskutera istället för att vara muppiga och börja tjafsa om det. Lär er lägga säker bakom er och var glada för andra istället. Och om jag nu har så himla fel VARFÖR ska ni vara såna istället för att bara ignorera De? Tänk på de. :)

Tidigt inlägg va? ;) haha. Jag sitter på j...

100media_imag052 (MMS)

Tidigt inlägg va? ;) haha. Jag sitter på jobbet och har precis öppnat upp alla hus här. Nu väntar jag på barnen, hihi. Idag ska jag till vårdcentralen och Rebecka följer med som stöd, haha. Jag hatar nämligen allt som har med sjukhus och göra.. Blir nästan illamående av hela miljön! Jaja, vi hörs sen. xoxo, Ida

Mobilblogg: På akuten..

100media_imag052 (MMS)

Hej på er finisar!

Just nu sitter på akuten och väntar på att få komma in..Jag kommer antagligen inte uppdatera mer idag eftersom jag öppnar imorgon.Och nej - Jag kommer inte skriva vad som har hänt och varför jag är här.Det är alldeles för personligt för att tas upp i en blogg med ca 800 unika läsare. Ha en fin kväll! xoxo, Ida

"Vissa slutar aldrig förvåna".

Det håller jag med dig om.
Och ni slutar aldrig förvåna mig heller.
Detta håller alla er.
(Inte er läsare alltså) jag tycker hela grejen blivit för mycket och det gör mig så jävla förbannad.
 Men jag antar att det är vad ni vill och grattis tjejer ni har fått er vilja igenom.
 Tycker ni inte det borde vara jämnt nu eller vill ni ha mer krig?
Jag orkar inte iallafall
Svar på tal

"Inte för att jag riktigt förstår sammanhanget här men din mening som du skrev om att man som människa alltid mår bättre utav lite alkohol och att du inte skulle sluta dricka, även om det vore problem med din lever tycker jag var väldigt tråkigt att du skrev med tanke på vilka läsare er blogg kanske har? Har du tänkt på att det kanske sitter ungdomar som nyligen börjat med att dricka alkohol eller folk som har svårt att säga ifrån, men inte vill dricka? Du muntar upp dom till att dricka alkohol och menar att det är något bra? Nej, man kan faktiskt ha roligt utan alkohol i kroppen."

För det förstaså skrev jag inte att man mår bättre av alkohol tror alla vet vad som egentligen kan hända jag skrev att man blir en bättre människa, och till viss del stämmer det ganska så bra, eftersom jag som preson och många andra, jag vet att jag inte bara pratar för mig själv nu blir mycket mer öppna och vågar säga mycket mer. jag som är väldigt blyg i nyktert tillstång speciellt har mycket lättare att "lätta på hjärtat".
För det andra så tycker jag att jag har rätt att skriva precis vad jag vill i min Blogg och är det så som jag känner så är det. Precis lika mycket som du har rätt att skriva vad du vill i dini inte sånt?

 Jag vet vilka fina läsare vi har men jag vet ännu mer att man kan ta sitt egna ansvar för vad man gör och inte lyssna på andra? Har man ingen självkänsla så får man skaffa det... Alkohol är gott och man har roligt av det och jag tänker inte sitta har och ljuga.


och jag vet mycket väl att jag måste låta som den mest patetiska människan på jorden men alla vet ju om det./HANNA

Just nu sitter jag och har rast! :) ringde...

100media_imag052 (MMS)

Just nu sitter jag och har rast! :) ringde min chef och pratade lite med henne också. Kan tyvärr inte berätta vad det handlade om.. Haha. Ni får fortsätta vara nyfikna :). Frisören svarade inte så jag får göra ett försök efter jag slutat igen. Kul också att vi har fått så mycket respons på inlägget om Vanita - både folk som håller med och inte. Sånt gillar vi absolut! Fortsätt så. Jaja, nu ska jag gå tillbaka till mina söta barn och gosa med dom som vaknat upp ifrån vilan. xoxo, Ida

1 november - bara sådär!

Jahapp, då var det november då! På med mössan och vantarna för nu blir det bara kyligare och kyligare ute. Om typ 6 veckor är det julafton och typ 7 veckor är det nyår.

Tycker det här året bara har rusat förbi. Håller ni inte med? Det går alldeles för snabbt. Man hänger ju inte med i svängarna, haha. Men det betyder kanske också att jag har haft roligt? Jag har ju jobbat på förskola hela året så det kanske inte är så himla konstigt..

Idag ska jag ringa mig chef och sen till frisören. Jag vill ta ut hårförlängningarna nu eftersom att det börjat bli så himla tovigt och på vissa ställen har det börjat synas lite.. Det är inte speciellt snyggt liksom ;). Dock ska jag köpa andra hårörlängningar och sätta i. Pallar inte med kort hår eftersom jag inte tycker att jag passar i någonting när jag har det. Allting blir snyggare med långt hår på mig ;)

Nu ska jag åka till jobbet. Hörs senare!
xoxo, Ida

Jag i London utanför Hilton där vi bodde :)

RSS 2.0