I am never alone.

Gud vad jag saknar London och hela den resan. Tack Rebecka för att du gjorde den så himla bra! Och med det säger jag godnatt.

 

Imorgon börjar jag klockan 9 och efter det ska jag hem och duscha och ta det lungt.. För på tisdag ska jag nämnligen öppna på jobbet - helt själv desustom. Lite scary men, men. Har ju öppnat själv förut - men inte där jag jobbar nu! Och dessutom ska jag till läkaren på tisdag. Ännu mer scary! Jag hoppas verkligen att det går bra. Usch, jag hatar sjukhus och läkare. Får en obehaglig känsla i hela kroppen när jag tänker på det.

 

Jaja, sov gott finisar.
xoxo, Ida

London i juni 2010.

Våldtagen och bestulen.

Först och främst ska jag säga att min lever mår alldeles utmärkt. Även om den inte skulle göra det skulle jag inte sluta dricka för man blir en bättre människa när man har lite alkohol i kroppen. Det vet alla. Sen har jag en annan creepy sak att diskutera. I natt blev min vän bestulen på sin dator med allt på. Man har ju ofta säker som betyder väldigt mycket på datorn/telefon osv, det har jag iallafall och det har de flesta. Och när sånt händer om man bor på internat och det kommer in en kille som inte ens går på skolan så det sjukt så jävla sjukt också.. Jävla sjuka människor det finns alltså. Tycker inte ni? Nu blir det till att fortsätta kolla på 50 first dates och drömma om min prins. Puzz /HANNA

Dagens tips: Brun utan sol ifrån ACO

Är ni ute efter en bra Brun utan sol nu till mörkare tider? Den bästa brun utan solen är enligt mig den här nedanför ifrån ACO. Det blir skillnad redan efter första gången och den är grymt lätt att applicera på kroppen och är du van slipper du ränderna. Ett till plus är att den luktar ljuvligt.

 

Det här är verkligen något jag kan rekomendera. Spring till Apoteket och köp ;)

http://lelle33.blogg.se/images/2008/brun_utan_sol_stor_23277287.jpg


Svar på tal: Miss anonym

Jag förstår inte riktigt vad grejen är med vissa läsare. Vi har ca 800 om dagen (inte alls många om man jämnför med storbloggarna) och ändå finns det sjukhuvuden som bara vill förstöra.

Senast förra veckan fick jag en kommentar ifrån en Anonym - såklart - läsare som skrev att Rebecka hade "tröttnat" på mig. Haha. Och igårkväll strömmade det in kommentarer där någon (ja, det var en enda person eftersom den hade samma IP-adress) skrev att Jonas hade varit otrogen på hockey matchen han skulle på. Tydligen skulle ha haft lite roligt med någon annan tjej.

Måste tyvärr förstöra det roliga för dig - Miss Anonym.
1. Nej, Rebecka har inte tröttnat på mig. Vi är fortfarande vänner och ingenting kan få mig att ändra åsikt om det - aldrig. Alla borde ha en vän som henne, så jag förstår varför du är avundsjuk och vill förstöra.

2. Hahaha. Nu förstår jag varför Kenza inte ville skriva ut i bloggen vem hennes pojkvän var. Och för att svara på ditt lilla påstående så nej - Jonas var hemma. Han gick aldrig på matchen eftersom han har så ont i sitt ben så att han inte ens kan gå.

Som tur är finns det andra gulliga läsare som alltid ger bra feedback, och det är det vi älskar och det som får oss att vilja fortsätta blogga. Fortsätt så! We love you.

xoxo, Ida

Vila nu i frid fina Moa ♥.

Dagens TH bild

Svar på tal - Liam som är släkt med Vanita?



SVAR: Hej du käre Liam! Antar att du också är släkt med Vanita med tanke på dina hjärnceller. Om du inte förstått det hela rätt så drivs bloggen av två stycken. Jag (Ida) och Hanna. Om du syftar på att Hanna skrev ett inlägg att hon var bakis tidigare - så kan jag bara svara att det är hennes problem. Min lever mår toppen! Ta reda på fakta innan du uttalar dig, tomten gubben :).

xoxo, Ida.

Tjejen utan hjärnceller.

Hahahaha, sitter just nu och tittar på Lyxfällan som sagt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser och hör Vanita. Det här slår alla rekord. Vem i helvete lever sådär mycket utanför sina tillgångar? Det är ju helt sjukt. Däremot vet jag inte om hon driver städigt, eller om hon verkligen är sådär sjuk i huvudet.

Hon är arbetslös och har inte "hittat något som passar" eftersom att det enda hon vill göra är att bli skådespelare i LA. Haha, bara det är ju skrattretande. Hennes mat betalar hon med ett guldkort - alltså pengar som inte ens är hennes = krediter. Och det har hon ju såklart inte råd att betala tillbaka - eftersom hon inte har något jobb.. Hon vill ju bli skådis i LA ;)

Jag förstår att man vill ha mycket pengar som jag. Och jag förstår att man vill ha snygga kläder osv. Men inte ens jag går och shoppar sönder varje månad. Jag köper det jag behöver - för jag har fötterna på jorden. Den här tjejen handlar för ca 6000kr i månaden - endast kläder/väskor osv. Hon går ut onsdag, torsdag, fredag och lördag! Hej-din-lever-kommer-dö-snart.

Hoppas du läser det här, Vanita.
xoxo, Ida

http://cdn.stureplan.se/imagereportage/35907/standard/Vanita%20Bergman.JPG

Söndagsmys

Hej, jag är Så fruktansvärt bakis att jag inte orkar ta mig upp ur sängen ens. Det suger. Lördagskvällen lika så. Det var inte Det roligaste måste jag säga. Too much alkohol? Japp det kan man lugnt säga. Förlåt för min dåliga uppdatering men skriver ju liksom när jag vill... Gossip girl om en timme! Underbart.

/HANNA

Födelsedagsfirande

Hej pluttisar.

Nu har jag kommit hem ifrån Jonas precis. Vi var där och firade hans mamma som fyllde 55år i onsdags. Så i förmiddags var vi iväg i Farsta centrum och köpte en present till henne. Hon fick en "badmjölk" som man ska lägga i badet så att man lättar somnar. Den ska tydligen vara jättebra :).

Själv köpte jag make-up borttagning, brun utan sol, läppsyl ifrån The Body Shop och en tröja jag kan ha på jobbet! :) I'll show you later.

Nu ska jag titta på TV3 play på Lyxfällan.
xoxo, Ida

Tidsinställt: Hemma hos Rebecka.

Nu är jag hemma hos Rebecka för att fira David som blir 15år idag. Tror att vi sitter och äter vid den här tiden. Hmm, undra vad det blir? Kanske fick David bestämma maten idag? Haha. Kanske tortellini? (Hahaha, internskämt)

Om ett tag åker vi antagligen till stan för att gå på bio och se "Kärleken, lyckan och meningen med livet". Har ni sett den? Vi tror att den kommer vara jättebra.

Ha en underbar kväll! Kanske mobilbloggar lite senare :).
xoxo, Ida

Hejsan hoppsan! Mobilbloggar med en liten ...

100media_imag050 (MMS)

Hejsan hoppsan! Mobilbloggar med en liten ful bild på mig som är tagen nyss. Jag orkar inte sitta vid datorn för jag har mensvärk så jag spricker. Girl problems #1. Haha. Om det blir bättre ska jag på bio senare med Rebecka, hoppas :). Jaja, vi hörs senare. xoxo Ida

Världens finaste vän.

The winner is..

Vinnaren av GOODIEBAG tävlingen är Rakhi. Hon är iallafall en värdig vinnare! Grattis :). Mejla dina kontaktuppgifter till [email protected]

Motivering: "Jag har varit hemma sjuk nåt förfärligt mycket den här hösten och gått och undrat vad som är felet på mig. Ska gå och ta prover hos läkaren och är livrädd för att jag ska få reda på något allvarligt. Jag har aldrig känt mig såhär ful och vek och något som verkligen skulle pigga upp mig, då jag dessutom aldrig vunnit något i mitt liv, är att vinna denna underbara goodiebag. Kunde inte ha plockat ihop den bättre själv!"

Tack alla andra som deltog och bättre lycka nästa gång ;) Jag lottar ju som sagt ut en GOODIEBAG till snart så håll ögonen öppna.

xoxo, Ida

Facelook 30/10

100media_imag048 (MMS)

Dagens TH bild

Dagens tips: För torra händer.

När det är en kylig höst eller bitig vinter, är det lätt att få torra händer vilket är riktigt jobbigt. Då kan det vara bra med att ta tillhanda på en simpel kul, vars recept följer i detta blogginlägg.

Du behöver:
3 dl olivolja
3 tsk pressad citron- eller gurksaft.

Gör såhär:
Värm ingredienserna i en kastrull och häll över i en skål. Doppa i händerna och låt verka i cirka 10 minuter. Skölj därefter av händerna med ljummet vatten.

Olivolja mjukar upp och återfuktar medan citron/gurksaft fräschar upp.

Ashley Olsen facelook

Lyckan kärleken och meningen med livet

Godmorgon alla finisar.

Jag är mycket bättre humör just nu än jag varit på några dagar!
Ska nämnligen till Rebecka ikväll och fira hennes lillebror David som fyller 15år idag. Sen om vi orkar ska vi gå på bio och se "Lyckan, kärleken och meningen med livet" (tror jag den heter?). Det är iallafall med Julia Roberts och jag tror att den är skit bra.

Just nu sitter jag och väntar på att Jonas ska vakna. Vi hade nämnligen bestämt att vi åka till Farsta idag. Men jag tror att det blir försent eftersom han ska på hockey och jag till Rebecka. Well, den som lever får se.

http://gratistokig.blogg.se/images/2010/sida_film_lyckan_karleken_top_106321690.jpg


xoxo, Ida

15 min kvar!

Sådär då. Nu har ni 14 minuter kvar.. Tills GOODIEBAG tävlingen avslutas. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Jag ska gå och lägga mig i sängen nu och titta på "Tre systrar och en mamma" eller "Because I said so" som den heter på engelska. Såg att den går imorgon på TV4 också, men jag orkar helt enkelt inte vänta + att jag som sagt ska på bio med Rebecka då om hon orkar. Längtar!!

Jaja. Sov så gott alla fina läsare.
xoxo, Ida

Jag och min klasskompis Maria hemma i min trädgård innan studenten -09.

Du är saknad, fina du. ♥

2 in one - Klackar ifrån H&M


Coctail ifrån H&M



Svar på tal: Såhär gör du tidsinställda inlägg!


SVAR: Hej Caroline! Tänkte göra ett litet bildspel för dig (och alla andra som undrar) och försöka förklara för dig/er.

1. Klicka på ikonen som jag har ringat in. (efter att du skrivit inlägget)
2. Välj dag som du vill inlägget ska komma upp på.
3. Skriv in klockslag och klicka på spara!

Lätt va? ;)
xoxo, Ida


Take me back to the start

Om ca 1 timme är det äntligen Idol. Är spänd på temat faktiskt! Jag har ingen aning om vad det blir för någonting, och jag vill faktiskt inte veta det, haha. Det är alltid lika roligt att sätta på TV:n och se de live ;) right?

Jag hoppas att Andreas, Jay, Minnah, Olle och Daniel går vidare ikväll ikväll..
Vem hejar ni på i Idol?

xoxo, Ida
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.31539/Image/idollogorgb.jpg

Tidsinställdt: Det svåraste för en kille att säga..



"Det är en enorm prestigeförlust för männen att erkänna att de behöver hjälp."



"Hur skulle ni känna er om din kille envisades med att gå runt i kraftigt förslitna bootcutjeans och Ed Hardy-T-shirt med döskallemotiv? Skämsmössa, right? Då förstår ni kanske känslorna som rinner igenom kroppen på en kille när vi tjejer stryker runt med volangtoppad jeanskjol. Men att kritisera en tjejs klädstil är svårt.."



"Pengar är ett känsligt kapitel. Många killar badar hellre nakenbastu med svärmor än ber flickvännen om pengar. På riktigt"



"Läppar är bra.. Tänder gör ont"


Den vackraste ordföljden som finns är den allra svåraste för din kille att få ur sig. Låt honom förstå att det handlar om här och nu, så blir det mycket lättare för honom att sätta ord på sina känslor.

Dagens TH bild

Friday I'm in love

Hej finisar.

Förlåt för att jag inte har skrivit! Verkligen. Jag har inte haft tid helt enkelt. Har haft fullt upp hela veckan så jag har inte ens hunnit spana in vännernas bloggar eller kunnat tidsinställa inlägg. Somliga har ju ett liv utanför bloggen liksom :).

Imorgon ska jag träffa Rebecka och vi ska äta middag ute tillsammans och sen gå på bio. Hur mysigt låter inte det liksom? :) Haha.

Tänkte försöka tidsinställa några inlägg, och sen kan jag säkert mobilblogga lite i helgen! :) Dessutom ska jag ju utse en vinnare utav GOODIEBAG-tävlingen. Ni har fortfarande några timmar på er att delta. Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

xoxo, Ida

Jag är tom

"Att höra dom live, det kändes som det va på låtsas. Men det va de fasen inte!! De va fan på riktigt, & så braaaaa. Känslan i koppen var liksom helt bra, kände mig lycklig. Att se på hanna med ett stort leende på läpparna gjorde mig skit glad!"

Jag är rik ja

Hej Bloggis. Förlåt för dåligt uppdatering. Men har varit och fixat mina naglar idag. Fan kineserna kan ingenting.. Blev svin onöjd. Jag är svensk ja... Nu måste jag sova ska upp tidigt imorgon, eller ja halv elva. Men det är tidigt för mig. Ska med mallan in till stan ska ta med pappas guld kort med så imorgon blir det shopping:-D wiiie älskar't. Puss och godnatt /HANNA

Föräldrarmöte.

Hej på er.

Jag har precis kommit hem ifrån ett föräldrarmöte på jobbet och har migrän! (Again..) Så jag ska typ gå och lägga mig nu. Ni får klaga i det här inlägget istället på att vi inte har uppdaterat.

Lovar att det blir ändring på det imorgon om jag mår bättre.
xoxo, Ida

Hej

Godmorgon, eller god förmiddag kanske det heter vid denna tiden. Nu har jag vaknat ur min underbara skönhetssömn. Jätte mysigt vaknade inte på bästa humöret men det ordnar väl sig kanske... Inte. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för den stora dagen. Vi ska åka till ett ställe. Hemligt. Hejdå /HANNA

VAD SKA JAG VARA PÅ HALLOWEEN???

Hej Snopp, såg att ida tagit över mobilBloggningen.... Jaha... Haha nä det gör ingenting jag har ju fri surf så Bloggar ju ifrån telefonen ändå:) whats up liksom. Egentligen är jag ingenting att skriva bara en fråga har jag. och den lyder som rubriken. HJÄLP MIG. snälla jag är fantasilös... :( nu ska jag fortsätta kolla på scrubs och äta chockad:) /HANNA

Dagens tips: Aromat på popcorn = mums



Krydda dina popcorn med aromat!


Mobilblogg: Första inlägget för Ida.

100media_imag044 (MMS)

Testar att mobilblogga :) Hanna har ju haft den funktionen på sin mobil, men nu tyckte jag att det var min tur, haha. Jag sitter och väntar på att Paradise Hotel ska börja. Hoppas att de här kommer fram nu. Hörs senare sötisar! (Bilden är tagen imorse) xoxo, Ida

Carol knot/sweat

Hur söt var inte den här tröjan ifrån NELLY? Love it. 399kr.

Google Analytics is the shit!


Från och med nu ska jag aldrig mer lita på blogg.se's statistik. Nu ska jag bara titta på Google Analytics siffror. Den stämmer överens till 100%. Statistiken på bloggen visar mindre - än vad Google Analytics gör.

Den visar:
- Hur många nya besökare du har i %.
- Hur många sidvisningar du har haft under dagen.
- Unika besökare.
- Avvisningsfrekvens.
- Vart i världen besökarna kommer ifrån.
- Vart besökarna kommer ifrån och hur många gånger de varit inne på bloggen under dagen.

Kan det ens bli bättre? Gå med ni med :)
xoxo, Ida

Bild lånad ifrån google.

http://avvoblog.com/wp-content/uploads/2009/02/new-google-analytics-dashboard.png

Dagens tips: Skönhet kommer inifrån!

Det spelar egentligen inte så stor roll hur mycket krämer man smörjer in sig med för att få vacker hud och ett starkt hår om man inte ser till att få i sig alla viktiga ämnen genom maten. En ensidig kost kan vara rena döden för din hud.
Så i en liten serie ska jag försöka förklara just vad som är bra för vad och vilka råvaror du ska tänka på att få i dig.


Rätt fett för huden

Omega-3 är en bra fettsyra för huden. Extra omega-3 kan verka inflammationshämmande och motverka akne och andra hudbesvär om man i övrigt äter mycket omega-6. Omega-3 fettsyrorna bygger upp cellernas membran och en kost rik på omega-3 ger efter några månader ofta en hud som kan kännas mjuk och elastisk.


För lite fett i kosten kan istället ge upphov till rynkor och en trött hy utan lyster. Utmärkta livsmedel:


Lax, sill och makrill.

Linfröolja.

Rapsolja.


Viktigt för huden är också de enkelmättade fettsyrorna. Livsmedel rika på dessa är särskilt:


Rapsolja.

Olivolja.

Sötmandel.

Avokado.


Vid eksem kan ett kosttillskott med jättenattljusolja prövas.
Jättenattljusolja kan även lindra menssmärtor, finns att köpa på hälsokostbutiker.

Dagens TH bild

Kiss me goodbye, into the light. Like a phantomrider.

Jag vann!!

Har precis kommit hem ifrån jobbet och har betalat lite räkningar. Nu när jag loggade in här på bloggen och tittade igenom era kommentarer så möttes jag av den glada nyheten att jag vunnit en tävling hos ingen mindre än Millah! Nämnligen spökvandringen ;) WOHO! Och jag som aldrig brukar vinna någonting. Haha. (Betyder det här att jag från och med nu har otur i kärlek?.. Hoppas inte)

Nu ska jag iallafall svara på lite mejl och sen blir det dags för mig att städa mitt rum tror jag. Får se hur mycket jag orkar. Känner att migränen är på g igen! Fyfan. Aldrig en dag utan den skiten..

xoxo, Ida

Dagens tips: Unna dina fötter.


Fotbad
är en uråldrig metod för att bota sjukdomar i kroppen och det finns många teorier om huruvida vattnet bör vara varmt eller kallt. När det gäller varmt vatten så ska det gärna vara så varmt som möjligt och för bästa effekt bör ett bra fotsalt tillsättas i det hetafotbad vattnet, då det ger fötterna ny energi. Fotsaltet har också en lätt skummande och rengörande effekt på fötterna, samtidigt som det kan verka mjukgörande och fuktighetsbevarande. Eapoteket har en mängd bra olika alternativ och vill du vara kreativ finns det lätta recept på hur du gör ditt eget fotbad.

1. För varma och ömma fötter

  • Hett vatten
  • Äppelcidervinäger – 1 msk – 2 dl
    Fotbadet med äppelcidervinäger gör dina varma och ömma
    fötter svala och lätta. Rör lätt på fötterna i 5 minuter, morgon och kväll.

2 .Tillsats till vanligt fotbad

  • Rosenvatten – 100 ml
  • Borsyra – 3 gram

Fotkräm
För många är det naturligt att varje dag smörja in kroppen med en återfuktande lotion, men vad många glömmer är att det är minst lika viktigt att smörja in fötterna med en bra sådan. Adacos Helosan är en superfet fotkräm av budgetklass som är en klassiker i många hem. Massera in den väl och sov gärna med salvan och ett par tjocka strumpor över natten för att få bästa resultat av lena fötter. Ett annat tips är att smörja in fötterna med olivolja och knyta fast en plastpåse runt varje fot och låta fötterna vila i oljan i en timme.

Kräm för benen
De barbenta dagar i solen har satt sina spår och inför höstrusket är det viktigt att välja rätt produkter för att behålla spänsten i huden och skydda benen mot kyla. Var noga med att smörja in benen varje dag med en fet hudkräm. Bodyshop har ett stort utbud av bodybutter, vilket är det bästa alternativet för huden under vinterhalvåret.

http://thalina.blogg.se/images/2009/fotbad_25801242.jpg

Tidsinställt: Det är mer än bara hår för mig..


Jag är trött på mitt hår nu. Det är tovigt, slitet och tråkig färg. Ingen lyster överhuvudtaget känns det som! Jag funderar på att ta ut löshåret och använda de som clips istället. (Den metoden har jag använt i flera år nu) men samtidigt så känns det som om jag då kommer få börja om ifrån noll.

Håret är någonting som är otroligt viktigt för mig. Jag vill ha tjock hår med en fin färg.. Ni ska bara veta hur många gånger jag varit avundsjuk på Anna för att hennes hår växer ca 1 cm i veckan.. Medans mitt hår växer 1 cm i månaden.

Senast igår fick jag en kommentar ifrån Jonas mamma att jag ser ut som Ronja Rövardotter i håret just nu. (Jag har faktiskt själv tänkt det förut, så jag tog inte illa upp) Vad tycker ni.. Do I?

xoxo, Ida

http://tramsganget.blogg.se/images/2009/ronja2_60170438.jpg
VS.

Tidsinställt: Shopping i veckan?


Imorgon får jag min lön! Äntligen. Jag tycker egentligen inte om att leva på min pappas pengar. Inte för att jag alltid behöver be om allt - jag får ändå. Men jag tycker det är så himla skönt att kunna tjäna egna pengar som bara är mina.

När jag får min lön imorgon så tror jag att jag ska.
- Köpa ny mascara.
- Köpa vinterjackan jag hittade i helgen.
- Köpa ny conceler ifrån Yves Saint Laurent.

(Klicka på länkarna för att se bild på det jag ska köpa ;))
xoxo, Ida



Dagens tips: Framhäv dina färger.



Vill du få förstärka din ögonfärg ska du använda dig av kontraster?
Dina ögon blir inte blåare bara för att du har blåa ögonskugga. Ögat har tre grundfärger blått, gult och rött.
  • Blåa nyanser förstärkas av aprikos, terrakotta och bruna färger och det är för att gult och rött är kontrastfärgen till blå. Så allt inom gula och röda färger framhäver blåa ögon jättesnyggt!
  • Medan bruna ögon förstärks av blått, violett och rosa. Alltså en blandning av alla grundfärger, men det kan vara lika snyggt med en ljusare färg.
  • Gröna ögon är en blandning av grundfärgerna blått och gult, alltså passar rött bäst till ett par gröna ögon.
  • För att framhäva den gula färgen i dina ögon använder du lila och turkosfärger eftersom att kontrastfärgerna är rött och blått.
  • Ett annat knep är att kolla efter fläckarna som inte går i samma färgton som din iris. Dessa färgtoner använder du även till ögonskugga. Då får ditt öga mer djup.

Det är svårt att säga att just en speciell färg framhäver en färg. Det är mycket annat som spelar en stor roll i valet av en viss framhävande färg, tex hudton, hårfärg. Dessutom, bara för att en färg passar till ens ögonfärg ska man inte hålla sig till den. Man ska pröva sig fram och pröva en massa olika färger, varför skulle det annars finna ett så stort utbud?

Källa: The Body Shop & Accessoara

Dagens TH bild

Migrän-helvete.

Vet ni vad? Jag orkar faktiskt inte blogga mer för tillfället. Jag har migrän, som vanligt - I know. Och jag vill bara lägga mig i ett mörkt rum nu blunda. Har tidsinställt lite inägg så updatering får ni ändå.

Tyck synd om mig nu allihopa :blush: Haha, nej jag skoja bara.
xoxo, Ida

Tjock i hjärnan.

Just nu är jag extremt sugen på det här..

http://intouchlabels.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/coca-cola-2-liter-botle.jpghttp://sverigeonline.se/images/Sourcream%20OnionChips%20300g.jpghttp://sverigeonline.se/images/Dipmix%20Tortilla%2028g.jpg

Vill ni ha koden till Nellys hemliga rea?

Hej på er finisar.

Var precis inne på NELLYS hemliga höstrea som bara några stycken har tillgång till. Vill ni ha lösenordet? ;) Hittade inget speciellt faktiskt och jag är inte på något riktigt shopping humör just nu. Vill spara ännu mer pengar och flytta.


Kann es nicht ertragen, mehr zu schreiben.. ich fühle mich vergessen
xoxo, Ida

suck it suck it

Godmorgon, vaknade nyss nu och har precis sökt mig ett jobb. Wiiee, duktig tjej_91.
Idag har jag bestämt mig för att raka benen. HAHA jag har inte gjort det sen jag var i Alanya..... HÅRIIG!
Sen ska jag nog träfaf min kära vän Malin bra är hon vet ni det?

/HANNA

IDA RING MIG SEN.

Bild på mig och Lisa


Och en på mig och kickilicous










Busy woman

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering idag. Men jag har varit upptagen och är fortfarande det. Så ni får sakna mig ännu mer. Puss och hejdå /HANNA

Sov gott!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag kl 09:00 :) Vad ska ni hitta på imorgon?

Btw så är blogg.se sjukt jävla segt. De inläggen man skriver kommer inte upp förns man publicerar ett nytt - efter det. Så antagligen kommer det här inte synas på ett bra tag.. I guess.

Jaja, godnatt mina fina läsare! Vi hörs imorgon.
xoxo, Ida

http://www.withamymac.com/news/wp-content/uploads/2009/08/good-nights-sleep_58101.jpg

Saknar Hanna ♥

Skarpt läge.

Nu ska jag titta på BECK - Skarpt läge som går på TV4 :) Gör det ni med!
http://www.discshop.se/shop/img/omslag/front_large/2/56762.jpg

Besöksrekord!

Just nu sitter jag och tittar runt lite på olika hemsidor där det finns andrahands-lägenheter att hyra. Det skulle vara så himla härligt att flytta hemifrån. Få ta hand om sitt eget hem, ha sina egna regler. Diska, städa och tvätta när man vill. Tycker ni inte?

Jag har hittat ett par riktigt fina lägenheter här i Stockholm som jag har mejlat. Så vi får helt enkelt vänta och se hur det blir ;). Om jag börjar plugga i vår så blir det ju dock lite svårt med inkomst osv. Men vi får vänta och se. Jag är jättetaggad hur som helst!

Gick även in och tittade på statistiken idag när jag kom hem och såg någonting underbart! BESÖKSREKORD - 766 unika besökare. Och dagen är inte ens slut. Behöver jag ens säga att jag älskar er allihopa kära läsare. Det är så himla roligt att se att ni läser och man får så otroligt mycket glöd av era underbara kommentarer. Forsätt så allihopa :)

xoxo, Ida

Kan man vara med och tävla utan blogg?

Såg att några utav er har frågat ifall man kan delta i GOODIEBAG-tävlingen utan att ha en blogg.. Självklart kan ni det! :) Det enda ni behöver göra är att länka inlägget ifrån eran Facebook och skriva att ni är med och tävlar. Skriv även motiveringen i kommentaren och lämna eran mejladress så att jag kan nå er! :)

xoxo, Ida

Första tidsinställda inlägget!

Hej på er hörrni. Testar att tidsinställa inlägget en gång för alla :) Spännande. Jag hoppas att det funkar. Mejlade ju till en på blogg.se efter alla problem som varit med den här plattformen (blogg.se) och skrev att om de inte fixade till detta + tidsinställt inlägg så flyttar vi över våran blogg till Wordpress. 1 vecka senare, ser jag att ikonen finns! Tacka mig och Hanna allihopa. Tack vare oss har vi nu fått den här funktionen. Hope you like it.

Nu sitter jag antagligen hemma hos Anna och Nico och ska äta middag. Undra vad det blir? Jag gissar på något pasta liknande..

Bruna jag i Grekland.

xoxo, Ida

DressCode 24/10

Såhär ser jag ut idag! :)

Leggings - Cubus
Linne - H&M
Tröja - Gina tricot

Nu åker jag till Anna och Nico på söndagsmiddag. Vi hörs säkert senare! Fortsätt kommentera och delta i GOODIEBAG-tävlingen. För att komma till det inlägget, klicka HÄR (Inlägget öppnas i en ny flik)

xoxo, Ida

Autumn inspiration.

Ska jag lotta ut två stycken GOODIEBAG's?

Åh vad roligt! Kommentarerna strömmar in om GOODIEBAG-tävlingen :) Det är riktigt fina motiveringar hittills kan jag säga och det kommer bli otroligt svårt att bara välja 1. Får se om jag kanske lottar ut 2 stycken? Vad tycker ni om det?

Nu ska jag hoppa in i duschen.
xoxo, Ida

Dagens TH bild

Dagens tips: Middagstips en regning söndag.



Dagens tips: Mjölkbad istället för skum.



Under vintern är det viktigt att inte påfresta redan torr och/eller känslig hud för mycket då kylan och den torra inomhusluften redan påverkar huden negativt. Att skrubba huden med grova peelingkorn är en no-no eftersom det kan förvärra problemen. 
Cleopatra var inte helt ute och cyklade då hon regelbundet badade i åsnemjölk för en vacker hud. Laktossyra tillhör BHA-familjen (Beta Hydroxid Acids) och är skonsam mot huden samtidigt som den gör huden mjuk och len. Laktossyran i mjölken löser upp det limm som håller samman de döda hudcellerna men mjölken är dessutom återfettande och motverkar uttorkning.

För att göra ett mjölkbad tillsätter du 1 - 5 dl torrmjölk till badet. Komplettera med 1/2 - 1 dl honung för att också få en återfuktande verkan. Tänk på att långa bad i längden inte heller är bra för torr hud och håll dig alltid under 15 minuter för både duschar och bad.

Torrmjölk hittar du bland skafferihyllorna i din matvaruaffär.


64 frågor & svar

1. Röker du?: Nej
2. Snusar du?: Nej
3. Dricker du?: Ibland
4. Vad dricker du?: Allt som är gott ;)
5. Dricker du för nöjets skull?: Låter som jag är alkis, haha. Men nej.
6. Har det hänt att du druckit för att du varit olycklig?: Nej.
7. Anser du att du dricker för mycket?: Verkligen inte.
8. Har du tvångspytt någongång?: Nej
9. Lider du eller har lidit av anorexia?: Nej
10. Har du varit utomlands?: Ja
11. Är du snål?: Nej, det tycker jag inte.
12. Är du en egoist?: Ibland.
13. Är du snäll?: Lite för snäll ibland!
14. Är du falsk?: Nej, det tycker jag inte.
15. Är du blyg?: Ibland.
16. Vilket stjärntecken är du?: Jungfru
17. Stämmer ditt stjärntecken in på dig?: Ingen aning?
18. Dagdrömmer du mycket?: Sometimes.
19. Är du lycklig?: Ja, det tycker jag att jag är.
20. Om inte, när var du senast lycklig?: -
21. Vad är du rädd för?: Döden, småkryp, mörker.
22. Vad hoppas du inte ska hända?: Otroligt mycket.
23. Skolkar du?: Ja det har väl hänt.
24. Äter du frukost?: Alltid!
25. Hur lång är du?: 165.
26. Hur mycket väger du?: 50.
27. Vad har du vägt som minst?: 45
28. Vad har du vägt som mest?: 55
29. Är du nöjd med dig själv?: Nej
30. Har du färgat hår?: Ja
31. Piercad?: Om öronen räknas, så ja.
32. Tatuerad?: Nej.
33. Är du oskuld?: Nej.
34. Har du pussat någon av samma kön?: Ja.
35. Kramar eller pussar?: Båda.
36. Skulle du kunna dejta en 24 åring?: Inte just nu.
37. Är muskler på killar viktigt?: Nja.
38. Hur ser din drömkille ut?: Som Jonas, faktiskt :)
39. Har du varit på en strippklubb?: Nej.
40. Vem pussade du senast?:
Jonas
41. Vem kramade du senast?:
Jonas
42. Vem gillar du?: Mina vänner, min familj och pojkvän.
43. Favorit musik?: Tokio Hotel.
44. Vilken är din favoritfärg?: Svart och silver tillsammans. Även lila och rosa.
45. Vad äger du för mobil?: HTC Legend
46. Vad pluggar/jobbar du med?: Förskola
47. När grät du senast?: Kommer inte ihåg.
48. Vad ber du din mamma köpa i en mataffär?: Avokado, hehe.
49. Vilken frukt tycker du om?: Mandariner, bananer, gröna äpplen.
50. Vad är det bästa med sommar?: Solen, ljuset, gräset, vattnet - ALLT.
51. Har du något oförglömligt minne till någon av årstiderna: Ja.
52. Vem kan du prata om allt med?:
Rebecka.
53. Hur ofta tränar du?:
Typ aldrig - skäms..
54. Gillar du att träna?:
jJa.
55. Går du på gympa lektionerna?:
Ja, det gjorde jag.
56. Vad är din högsta önskan just nu?:
Få fastjobb på förskolan, flytta till en egen lägenhet.
57. Vad vill du bli när du blir stor?:
Förskollärare.
58. Vad kan du inte leva utan?:
Min pojkvän, mina vänner och min familj.
59. Tv eller data?:
Data.
60. Använder du string?:
Ja, och hotpants.
61. Föredrar du hotpants?:
Ja.
62. Äger du en laptopp?:
ja
63. Vad var dagens lycka?:
Inget hittills.
64. Vad var dagens räddning:
Nothing.

xoxo, Ida

Varning! Emo inlägg

En annan sak jag tänkt på är just vad jag slutat ta säker förgivet. Jag vet att man inte ska göra det men det var liksom givet förut så fort man kom hem från skolan hade man alltid något att göra. Det var alltid såhär "kom när du ätit" så är det aldrig längre utan nu är det "vad ska du göra idag/ i helgen" tycker verkligen det är tråkigt. Visseligen är väl det skönt på ett sätt med men ibland känns det bara så jävla sug. Vet inte egentligen varför jag skriver detta men ja, Haha på nätterna har jag lätt att tänka och inte kunna sova. Så då får man ta o skriva av sig lite. En annan sak som också var självklart förut var helgerna det var givet att det var vi tjejer. Men nu är det aldrig det längre och det suger verkligen. Jätte mycket. En sak är jag jävligt glad över och det as att jag har min bästa vän. Som är den bästa i hela världen. An deiner seite ich bin da. Det vet du älskade vän. OVER AND OUT. /HANNA

Sjukt inlägg? ..

... Läs inte i så fall! Ja iallafall, jag och mina kompisar har en väldigt, vad ska man säga... Öppen relation. Vi pratar om ALLT och då menar jag verkligen allt. Om bajs, hur vi bajsar, hur länge vi bajsar! Vad vi gör när vi gör det osv osv. Vi pruttar alltid inför varandra. Eller där får jag nog säga dom. Jag kan inte göra det. Jag må vara din i kanten det finns ju alltid en hemlighet om alla. Eller? Vi pratar också om mens hur vi mensar Hahaha jag ligger i min säng och skrattar åt att vi är så jävla sjuka egentligen. Men det är väl så det ska vara? Ingenting är pinsamt eller hur. Är inte ni och era vänner såna? /HANNA

Always going to stay by your side.

Skulle egentligen ha träffat Anna idag.. men båda två var inte på topp så vi bestämde att vi skulle träffas en annan dag istället.. När båda mår bra istället :)

Anna, du betyder fortfarande jättemycket för mig! Även om vi inte umgåtts så mycket på senaste tiden så har jag alltid haft dig i mina tankar. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans - både glädje och smärta.. Ville bara att du skulle veta att jag alltid kommer finnas vid din sida!

Jag tänkte också slänga upp lite bilder på oss två.
xoxo, Ida

P!NK - Raise your glass

Vad tycker ni om P!NK's nya låt Raise your glass? I love it.

 

Dagens tips: Sotiga ögon.



1. Börja med att markera ögat med en svart kajal, både på övre och undre fransraden. Personligen tycker jag det är snyggast om man använder sig utav en flytande eyeliner på övre fransraden närmast ögonfransarna och tar sedan en svart kajal och målar med ovanför eyeliner linjen så att det inte blir en sådan stark kant, men så att det liksom ändå blir starkt längst ned mot fransarna.



2: Applicera sedan en brunaktig skugga utöver hela ögonlocket.


3: applicera nu lite skugga längst undre fransraden. och även skugga ovanför ögonlocket längst globlinjen och se till att skugga uppåt.. Tänk såhär, från globlinjen och uppåt ska det bli ljusare och ljusare. I yttre ögonvrån använder du en lite mörkare skugga som du skuggar från mitten utav ögongloben och ner åt yttre sidan utav ögonlocket!


4: Applicera en ljus highlighter under ögonbrynet, från ögonbryntets mitt och utåt sidan. Applicera även en ljusare ögonskugga i inre ögonvrån som du skuggar med uppåt mot ögonbrynets början. Personligen gillar jag att använda en lite ljusare färg i inre ögonvrån eftersom ljusa färger öppnar upp och förstorar och mörkare färger tvärtom


5: Böj ögonfransarna med en ögonfranstång och applicera rikligt med mascara. Ett tips är den svarta masterpiece max ifrån max factor!

6: Här är en bra bild där du kan se hur du ska göra! Till vänster är en lite mer vardags make-up och den till höger passar mer till fest tillfällen osv!

När avslutas goodiebag-tävlingen?

Eftersom det varit lite oklarhet i vilken dag goodiebag-tävlingen avslutas, så tänkte jag en gång för alla skriva det här! Tävlingen håller på fram till fredagen den 29e oktober kl: 00:00. Så det är fortfarande fritt fram att vara med i tävlingen.

xoxo, Ida

Dagens TH bild

PEAK

Var i Farsta en stund tillsammans med Jonas och Leo i förmiddags. Hittade den här fina jackan ifrån PEAK och bestämde mig för att - den ska jag ha! Nu när det ska bli Sveriges kallaste vinter på flera hundra, till och med kanske 1000 år så känns det viktigt att köpa en bra och varm jacka.

Funderade först på Fjällräven eller Canada Goose men jag vill inte vara en i mängden, så jag tror att jag kör på den här istället. Pappa betalar, så egentligen spelar det väl ingen roll pengamässigt!

Vad tycker ni om jackan? ;)
xoxo, Ida



Nu kan du tidsinställa inläggen med blogg.se!

Halsont, tungt huvud, ont i kroppen + nackspärr. Det är vad min helg har bestått av hittills. Grymt va? NOT. Blev däremot lite glad nu när jag skriver inlägget och ser att blogg.se äntligen har skaffat sig en ikon som gör att man kan tidsinställa inlägg osv. Hur bra som helst ju! :)

Har precis kommit hem ifrån Jonas iallafall. Sov hemma hos honom inatt! Igårkväll var vi nämnligen på premiären av Paranormal Activity 2. Har ni ett 1an? Filmen var iallafall grym.. Precis som den första! Något jag kan rekomendera verkligen.

Nu ska jag svara på lite fina kommenater! Grymt också att så många vill vara med i tävlingen om goodiebagen :) blir jätteglad över att se hur många sött  ni skriver om bloggen.

xoxo, Ida

Mitt liv är nog bäst

Tjo, sitter och kollar på film med min lillebror jätte mysig lite skrutt är han. Haha. Var det någon som såg MTV world stage igår? I did. Damn killarna är heta grymma och bara jävligt sexiga. Idag är det lördag och vi har stora planer. Shit vilken kväll det kommer bli. Är så himla glad idag, ja även om det regnar man har väl lite billjard att spela, eller en pool att bada i? Eller bara ringa mässoren och få lite massage. Eller ja.... you name it! Jag har allt som inte ni har liksom. Nä det är inte tid att dra fram bitch hanna nu. Hon kommer när ni bitchar. Hihi hörs sen

/HANNA

Jessica Alba

Måste bara säga att hon är så jävla snygg. Jag vill med se ut så. Fast jag gör ju typ det...

Blogg krångel och vårdcentralen

Hej hopp, nu är jag på vårdcentralen med lillebror. Han har ju haft så ont i sin mage det senaste och vi vet inte vad det är :( stackarn. Idol ikväll alice har ju hoppat av så minnah är inne igen. Så glad. Gillar inte alls alice. Vad tycker ni egentligen om henne, hon sjunger ju som en bäver töntigt! /HANNA

Tack det funkar!

Hej! Det har inte fungerat att logga in för mig på två dagar. Svin skumt:s. Här i göteborg har vi snö ute, hur är det för resten av sverige tro? Det är sjukt eftersom det bara är oktober:s jaja, bättre tidigt än aldrig (?) Eller..? Idag är det idol kunde inte vart ner taggad, olle hedberg är ju lätt bäst, jag ska gifta mig med honom! Gud sikken karl! Nu ska jag faktiskt fortsätta ligga med TK, så hörs vi sen. /HANNA

Tävling: Vinn en goodiebag fylld med det här..

INNAN NI BÖRJAR! Det är otroligt viktigt att ni läser igenom hela inlägget och gör allting exakt som det står.

Nu är det äntligen dags för Goodiebagen att lottas ut!

Den här gången innehåller den det här:





- PROFFS Torrshampoo.
- Wellas System Professional, Gloss-on (oljedroppar).
- RFSU Nice n' cool.
- Loréal lipgloss.
- Clarins cleanser.
- Clarins toning.
- The Body Shop's carrot Moisture cream
- Ansiksmask ifrån Montagne Jennesse. (Bruksanvisning kommer med.) x2.
-
Anti-stess mask ifrån TOKALORN x2.
- "Om jag kunde drömma" Författare: Stephanie Meyer.
-
Armband ifrån Guldfynd.
- Clinique startpaket.

Sådär! Nu hoppas jag att jag fick med alltihopa. Mycket text ;)

För att vara med och tävla, gör ni såhär:
1. Skriv ett inlägg på din egen blogg och/eller länka ifrån din facebook och skriv att du är med och tävlar om en goodiebag.
2. Länka till inlägget och min blogg.
3. Kommentera i det här inlägget och skriv "Jag är med!". Skriv även en motivering varför just DU ska vinna! Lämna länken till ditt blogginlägg/facebook status i kommentaren.

OBS! För att få vara med och tävla måste ni kopiera med länken till inlägget i kommentaren. Glöm inte heller bort att lämna din email adress!!

Tävlingen avslutas den 29e oktober kl: 00:00.

xoxo, Ida

 

Dagens TH bild (video)

Åh gud, den här hade jag nästan glömt bort ju! Haha.


Älskar den här videon! Den finns även med på "Leb die sekunde"-dvd:n och jag kommer ihåg att jag alltid spolade tillbaka för att höra Tom säga "Liebe Katrin" och Georgs skratt direkt efter det. Det är så jävla klockrent så det finns inte!

 

xoxo, Ida

Är det någon som driver med oss?

Vad fan är felet på blogg.se egentligen? Hanna kan inte komma in, trots typ 100 försök och jag loggas ut HELA tiden. Börjar tro att det är någon som driver med oss.

Under tiden det strular passar jag på att visa städaren vad det är som ska göras i mitt rum! Efter det lottar jag antagligen ut en Goodiebag till någon sötis.

xoxo, Ida

Blonda jag. (mars-09)

Dagens blogg är..

 

Bättre sent än aldrig, right? ;)

Bad mamma välja en siffra mellan 1-32 (så många deltog i "Dagens blogg") och då blev det Louise som kammade hem det idag! Grattis! För att komma till bloggen, klicka på bilden :)

Tack till alla som deltog! Startar en ny idag eller imorgon. Ni är välkommna att pröva lyckan igen :)

xoxo, Ida

Anne shoulder frill dress - 399kr.

Jag dansar ful-dans!

HAHAHAHA. Fyfan min humör är på så låg nivå nu känner jag nu.. Men vill ni se mig dansa ful-dans så klicka HÄR (länken öppnas i ett nytt fönster!)

xoxo, Ida

Supersugen.

Hej på er!

Förlåt för dålig uppdatering av mig - igen. Igår var jag inte ens inloggad på datorn.. Jag har hemma hos Rebecka och tog det lite lungt och så. Åt middag där, sen hade vi köpt chips och dipp! (Är supersugen på det just nu kan jag säga). Det var mysigt iallafall!

Har typ inga bilder ifrån gårdagen som jag vill lägga upp, så nu ska jag utse en vinnare i "Dagens blogg". Kika in senare och se vem det blev! ;)

xoxo, Ida

Anna-panna-pyttipanna.

Har ju glömt visa er bilder ifrån när jag och finaste Anna fikade förra veckan. Supermysigt som vanligt med henne.  "Äkta vänner behöver man inte träffa och prata med varje dag, för att veta att dom alltid finns kvar"

xoxo, Ida

Äntligen är den här!

Igår när jag kom hem ifrån Rebecka så låg det här på köksbordet. Jag förstod direkt vad det var! Min Mary-Kate och Ashley film hade äntligen kommit. Jag vann nämligen 1:a priset på en tävling i augusti och har väntat och längtat efter den här huuur länge som helst kändes det som, haha.

Och igår äntligen - så kom den. Tack Renée!
xoxo, Ida


Just nu känner jag såhär..

Allt suger.

Svar på tal: Laila frågade

"Trevligt :D Brukar du åka på alla deras konserter?"

SVAR: Jag går på så många jag kan. Det är inte alltid det passar in eftersom vi hittar på så mycket i familjen hela tiden och pappa blir så sur om jag inte är med. Och då måste man fjäska till sig pengar när han är det och de orkar man ju inte. Men tokyo och reebok turnén ska jag gå på iaf! :)

/HANNA

Anmäl er till..

Dagens TH bild

Svar på tal - Tokyo konserter!

"Tjoho. Jag har en fråga. Undrar bara om ni tänkt dra till Tokyo i December när TH ska spela där? (: just wondering. eftersom ni verkar ha en del pengar så trodde jag ni skulle det. såg några andra som skulle dit iaf. anyway... tja!"

SVAR: Visst ska vi dit, vi har iallafall planerat detta. Vet inte riktigt hur det var med biljetter och så men pappa skulle fixa det åt mig iaf. Ida hakar såklart på. Om ingenting krockar och allt går som det ska så blir det så!

/HANNA

Migrän helvete.

JAG HATAR MITT HUVUD! Nu har jag missat en föreläsning också - tack vare dig, din äckliga migrän. Jag orkar inte.

xoxo, Ida

Halloween närmar sig

Halloween är om 2 veckor. Och jag vet inte vad jag ska klä ut mig till? (Om det ens blir någon fest?) Har funderat lite på de här alternativen..

Vad tycker ni?

xoxo, Ida

"Bögen och hans bror"

Godkväll, gud vad roligt med så mycket läsare och kommentarer! Man blir väl så himla glad! Sitter just nu och har lite familje mys med pappa och lillebror, vi har spelat guitar hero och ätit god mat. Det är väl trevligt. Sa till pappa att jag ville ha en egen städerska eftersom mitt rum är så stort och jag är så kräsen och våran nuvarande städerska suger. Allvarlig hon kan ju fan inte ens vika kläder idiot kines... Vi hörs imorgon finisar. Juste vad dum jag är. Rubriken talar för sig. Pappa sa precis sa om bill och tom. Haha så kul /HANNA

Goodiebag.

Åh, gud vad roligt! Huvudet känns mycket bättre av att läsa era fina kommentarer och likaså att ni vill delta i tävlingen om Goodiebagen. Den har ju som sagt inte startats ännu, men det är roligt att se att ni är intresserade.

Nu har precis ätit middag och pratat med Rebecka i telefonen. Var superskönt att prata med henne kan jag säga. Hon lättar upp alla mina problem! Skulle behöva städa, men jag orkar vekligen inte.. Tror jag ska ringa städaren imorgon så hon får ta en runda i mitt alldeles för stökiga rum.

Vi hörs senare. Nu ska jag fortästta svara på era kommentarer!
xoxo, Ida

Rut m.fl 199kr.

Vill skjuta av mig skallen.

Fy satan vad jag hatar mitt jävla huvud just nu. Jag orkar inte med den här äckliga sjukdomen. Det ska alltid komma så himla oläpligt. Som idag t.ex - skulle jag träffat Rebecka. Men det känns som jag ska svimma pga huvudet så det blev ingenting med det. Usch. Jag som hade sett fram emot det här så jävla mycket också. Så himla typiskt!! Längtar verkligen tills jag får träffa läkaren igen. Bara 3 veckor kvar! Hoppas att jag kan få en medicin som hjälper direkt istället för att gå och lida hela dagen :(

Nej. Nog om klagande! Nu ska jag vila.
xoxo, Ida

http://www.helsinki.fi/kreativ/images/367.jpg

Hej .. .

Fick precis en fattig frukost så sängen av min lillebror, som bestod av två mackor (?) Ehm tack... Haha jag tvingade honom iofs att göra det fast jag tycker jag är värd det. Eller? Idag ska vi ju ut på äventyr. Det ska bli roligt så nu ska jag hoppa in i duschen innan lillebror får spader. Han tjatar så mycket att han vill åka nu. /HANNA

Alles gucken zu es ist ihr scheissegal

All by my self... Ligger och kollar på live dvdn nu! Så mysig är den. Märker att den börjat hacka vilket är liiiiite konstigt eftersom jag varit ytterst försiktig med den! Det är väl den där jävla städerskan .. Hon duger inte till nåt.. Ska älska passionerat med bill, ha pornstar sex med tom. Skicka på georg och pussa gurra på kinden han är ju söt som socker!! Hörs imorgon tror jag! Ciao /HANNA

Håller på att bli sjuk!

Godkväll gullisar! Har precis varit på ytterligare en promenad. Det är så mysigt att gå i löven tycker jag. Nu ligger jag i min säng och kollar på scrubs det är så roligt! Missade dock HIMYM förut:( det suger ju älskar det programmet. Imorgon har jag big plans! Gud jag är så glad! Wiee. Tänkte påminna er om hur grym ida är som står för allt det roliga i Bloggen, önskar vi kunde bo närmare och leka varje dag! Vi har ju inte pratat på några dagar nu och det suger lite! Men hoppas hon kan komma hit till "avenyn" och hänga med mig! Nu ska jag faktiskt måla naglarna. /HANNA

Godnatt!

Nu ska jag hoppa in i badrummet och göra mig iordning för sängen! Imorgon kommer jag inte kunna uppdatera så mycket - för jag ska hem till bästa Rebecka. Men jag tar med mig kameran så jag får hoppas att jag får några fina bilder därifrån.

Imorgon blir det jobbet också. Äntligen! Har verkligen längtat efter det hela helgen. Mina fina barn och kollegor.

På min 20års dag. Här vad jag blond och brun också ;)

xoxo, Ida

Svar på tal: PMS-monster



Söndagsångest eller vanlig hederlig PMS? Tråkigt med sådan feedback hur som helst.. Måste vara jobbigt att vara en sådan människa som hela tiden ska verka negativ. Tänk positivt och ta bort det dåliga nästa gång!  Bara ett tips liksom.

Vi skrev ju bara att du hade en fin design, right? ;)

Tävling om en Goodiebag?

Sitter och funderar lite på om jag inte skulle lotta ut en Goodiebag. Har så sjukt mycket skönhetssaker och smycken som jag inte använder och som bara känns onödiga att ha liggandes.

Det skulle bli märken ifrån bland annat Wella, The Body Shop, RFSU osv. Om jag skulle anordna en sådan tävling. Skulle ni då delta? ;)

http://the3000club.com/Blog3k/wp-content/uploads/2009/02/grammy_goodiebag.jpg


xoxo, Ida

Massa tävlingar hos Millah!

Jag är med och tävlar om ett svart vinterset innehållande vantar, halsduk och mössa. Tävlingen hittar ni hos Millah. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen.

Tävlingen sponsras av Missäy.se

 


 

Jag är med och tävlar om en grym plattång ifrån Beautysecrets.se hos Millah. För att vara med och tävla, klicka HÄR.

 


 

 

Angående spökvandringen:
"Åh, gud vad glad jag blev när jag såg att du hade den här tävlingen! Min bästa vän var på den med sitt jobb i sommras och enda sedan dess har jag velat tagit med min pojkvän på det här! Båda två är väldigt intresserade av spöken och andar och vi har varit med om mycket konstigt tillsammans!

Skulle bli superglad om jag kunde få överraska honom med det här! :)"

Tävlingen sponsras av: Upplevelser.com

Mitt nya hem.

Sitter och tittar på en massa olika inredningssidor på internet nu och bara längtar tills jag flyttar hemifrån! Jag älskar att inreda och har gjort det enda sedan jag var liten. Vet inte hur många gånger jag har gjort om i mitt rum bara för skojs skull. Har vridigt sängen åt höger, vänster, rakt fram X antal gånger. Köpt nya saker till rummet tills det svämmat över i garderoberna för att jag inte har någonstans att göra av alla saker!

Men nu är det inte långt kvar tills jag får inreda mitt nya hem.
xoxo, Ida


http://heminredning.files.wordpress.com/2010/03/kvnm-sblg-02.jpg?w=460&h=550

Någon som kan komma med en semla?

Imorse när jag och Jonas vaknade så satte vi på tv:n och då var Helge Skog med på TV4's nyhetsmorgon. Varför vi fastnade vid den kanalen var för att han hade en semla bredvid sig! Sedan dess har jag varit grymt sugen på semlor hela dagen, haha. Helt sjukt! Jag har typ lust att ställa mig och baka en vetedeg och blanda lite grädde ;) Men jag antar att jag får vänta till semel-säsongen.

Vad tycker ni om semlor?
xoxo, Ida

http://www.liselotts.net/vikt/wp-content/2010/02/semla.jpg

Dagens TH bild

Landet

Nu har jag äntligen tillgång till en dator.. Så jag tänkte ladda upp bilder ifrån igår när jag, Jonas, pappa och Mattias var ute på landet och drog upp båten. Japp, till och med vi kan dra upp båtar - sånt behöver man inte anställa någon för att göra förstår ni.

Det är inte speciellt många bilder men.. Fina iallafall! Titta bara på sjön. Det ser as varmt ut, men det var typ nollgradigt. Därav vinterjackan ;)

xoxo, Ida

K.o.B - ingen hit utan Malin!

Nyss hemkommen från en mysig promenad. Det är så fridfullt att bara komma ut i skogen och bli rädd för älgar osv. Inte för att vi träffade på någon men vi hörde dom allt! Galet. Fick precis ett sms av mall att hon fick lyx mat idag. Det var inte så dumt eller hur. Nu ska jag fan sova. Är svintrött. /HANNA

Underbart väder!

Tar på mig halsduken och tar med mig hund och vänner ut i skogen på en promenad. Så mysigt ska det bli! Hörs sen. /HANNA

Sömn problem - CHECK

Vissa av oss kan ju inte sova på nätterna. Jobbigt säger jag då. Det suger men man får faktiskt skylla sig själv." Girls at the playboy mansion" är ju iaf bra så man har ju något att göra. Ha de gött /HANNA

Pappa är bäst!

Hellu, han kom precis hem från L.A efter tre veckor. Har saknat honom så mycket. (Eller mest hans pengar) skiter väl i honom. Han har köpt massa fina säker till mig! Åh älskar när jag får säker och uppmärksamhet. Fick blandannat massa nya skor, han har stil också gubben. Haha Nä det är väl hans brud som gett honom råd.. Åh ska visa imorgon! Kanske om jag orkar. Nu blir det att installera min nya dator jag fick igår! :) /HANNA

What a feeling!

Hej fina ni!

Förlåt för dålig uppdatering idag.. men som jag skrev igår så skulle jag ju till landet! :) just nu sitter jag iallafall hemma hos Jonas och tittar på dansfeber. Man kan ju inte annat än att älska det programmet.. haha. Älskar Sussi och Ola som var precis.

Nej, nu ska jag fortsätta titta. Nu är det Morgan! Vi hörs senare eller imorgon.
xoxo, Ida

Kissie på halloween?

Hej hopp, nu har vi ett problem liksom. Vad ska man vara på halloween? Någon som har förslag? Kissie är ju lite roligt hon är ju läskig med! Hjälp tack! /HANNA

Fridays och 18 års firande

Vet ni vad? Imorgon kommer jag knappt kunna blogga, för då ska jag åka till landet. Dock bara över dagen, så det blir kanske bara något inlägg hit eller dit. Hoppas att ni står ut. Förhoppningsvis så uppdaterar Hanna lite.

Här kommer iallafall bilder ifrån när vi firade Rebeckas lillebror Adam som fyllde 18år förra söndagen ;) Vi hade det grymt trevligt, as usual med de människorna. Det var jag, Rebecka, Adam, Erika, Jatte och Karin. "Legnevallarna" är ju liksom som en liten extra familj för mig så det var en helt underbar kväll! Och dessutom underbart kul att få vara med och fira Adams dag!

EDIT: Till dig som undrade, ja vi åt på Fridays vid Stureplan! Vadå, såg ni oss? :)

xoxo, Ida





Dagens TH bild

Besöks-fucking-rekoooord!

Hej på er!

Jag blir så hima glad i hjärtat när jag ser hur många nya läsare vi har fått idag! Eller ska jag säga igår? Haha. Besöksrekord - igen. Jag hoppas att ni stannar, vi ska inte göra er besvikna :)

xoxo, Ida

Jag tog lite ego bilder nyss som jag tänkte bjuda på. Snygg som vanligt är jag liksom!

OLLE!

Myskväll med tjejer. och jag är nykär. Gud Ja olle är min blivande man även om han typ är 10 år äldre. Jävlar vilken pudding alltså. Nu ska jag åka hem från landet och Må bra i mitt älskade hus i min älskade säng med min älskade tv och min älskade live dvd!

Hannas bilder ifrån Rebeckas födelsedag. (DEL 1)

Segisen är vaken!

Hej på er.
Nu har jag precis kommit hem, japp jag slocknade hos flatan men det var liksom inga problem för hon tog itne på mig eller så. Vi är ju liksom barndomskompisar så varför skulle hon tafsa på mig liksom!

Nu väntar jag på att Ida ska få bilderna. Japp jag är en msn hängare lika tuff som vanligt liksom.
Ikväll är det Idol, chips och dip med mina favoriter, eller aa... haha omg har inget att skriva nu ska jag lägga mig i Jacuzzin!


Ciaoooo

/HANNA

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Sådär då. 6 timmar senare än räknat skriver Hanna nu att hon sätter på datorn! Haha. Inte en minut för sent kan jag säga.

xoxo, Ida

Tävling!

Jag är just nu med och tävlar om att vinna Goodiebag nr 2 hos söta Fridah. Detta är en blogg jag läser dagligen och tänkte därför bara tipsa er läsare om den. Ni kommer inte bli besvikna :) var även med os tävla. De är grymma priser!

Klicka HÄR för att komma till tävlingen och hennes blogg.
xoxo, Ida

Bilden är lånad på hennes blogg.

Everybody take it off

Jag har typ tjatat 50 gånger på Hanna nu att hon ska komma in på datorn och skicka bilderna ifrån när hon var hos mig. Det har gått typ 3 veckor idag. Seg är vad hon är!

Nu har jag iallafall anmält mig till tävlingen till att få se Tokio Hotel i Tokyo. Haha. Jag kan ju alltid hoppas på att få åka dit ;) menar, det är liksom i Tokyo. Vem vill inte se Tokio Hotel i Tokyo? Och när fan kommer Reebok datumen egentligen? Jag dampar ur snart. Måste liksom ta ledigt ifrån jobbet och så för att kunna åka!

Jaja, nu ska jag äta lunch! Fortsätt kommentera sötisar :)
xoxo, Ida

London i bilder (DEL 2)









Pictures

Godmorgon finisar.

Jag är hemma idag också :( usch. har fortfarande ont i magen och är förskyld! Det suger. Och vi som skulle firat Rebeckas lillebror idag. Får hoppas att jag känner mig bättre senare.. Har suttit och svarat på era fina kommentarer. Ni är så söta allihopa.

Nu tänkte jag att jag skulle visa er bilder ifrån London och Grekland. Jag visade ju aldrig er alla de bilderna! Får se hur många jag lägger upp idag.

xoxo, Ida

Skönhet ifrån Body shop

Tänkte göra ett inlägg om mina favoriter på The Body shop's hemsida. (Finns såklart även i butik!)

Kropp och bad

Ansikte

Doft

Dåliga raggningsrepliker.

Haha. Jag hittade en jätterolig sida med en massa dåliga raggningsrepliker. Nu ska ni få rösta fram den sämsta!

Det enda ni behöver göra är att skriva nummret och på kommentaren i kommentera i det här inlägget! :)

1. Du är så söt så att mina ögon får diabetes!
2. Du är som en ängel som ramlat ner från himlen, synd bara att du landa på ansiktet.
3. Dina tuttar är som pengarna i min plånbok, platta och nästan obefintliga.
4. Hej, jag heter [ditt namn], men du kan kalla mig älskling
5. Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?
6. Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?
7. Jag har förlorat min oskuld, kan jag få din?
8. Hej, jag har stånd och det är ditt fel!
9. Du funkar bättre än viagra.
10. Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?

Vilken/vilka utav dessa 10 skulle du helst vilja slippa?

Rebecka Legnevall

Satt och kollade igenom lite gamla inlägg nyss och hittade en liten rolig grej. Det var nämnligen att Rebecka är den personen jag känt längst och fortfarande ungås med. Vi har ni känt varandra i ca 5 år. (När jag skrev inlägget så var det 3½ år). Hur som helst så tycker jag att det är jätte mysigt, haha.

"Tycker du också om Tokio Hotel?" Det var det första jag någonsin skrev till dig! Och jag är så himla glad att det är just dig jag skrev till, och inte någon annan. Det var nämnligen så att Rebecka och hennes två kompisar hade varit på Tokio Hotel konsert. (När jag skrev det här så var Tokio Hotel inte speciellt kända så det var därför jag blev så lycklig över att ha hittat ett till fan) Hur som helst så hade de gjort ett team på playahed och Rebecka var den enda utav de 3 som var inloggad, därför skrev jag till henne. Ödet? Haha.

Första gången vi träffades var på din cheerleading uppvisning. Vi hann inte säga så mycket, men jag kommer faktiskt ihåg att jag var nervös! Andra gången var också på din cheerleading och den gången hann vi inte prata någonting heller knappt. Vi hälsade, kramades, pratade ca 1 minut och sen var du tvungen att springa tillbaka till dina lagkamrater, haha. Tredje gången däremot, träffades vi på riktigt. Det var under Tokio Hotel signeringen. Jag smsade och frågade om du ville komma dit och vara med oss så tidigt på morgonen. Visste ju att du skulle komma senare, men tänkte att det vore superkul om du ville vara där med mig innan också. Då fick du ju en bättre plats i kön också! Du kom tillsammans med din bror. (Som åkte hem sedan) Och vi pratade, skrattade x 1000, sov under mitt paraply när vi blev som mest trötta, blev nervösa, skrattade lite till, grät efter vi träffat de osv sen träffades vi igen efter några veckor. (jag åkte till Spanien).

Vi hade våran lilla tradition också. Varje fredag sov vi hos varandra, no matter what. Vi var alltid med varandra då! Och dessutom så började vi på kör tillsammans. Så varje tisdag och fredag var det självklart att vi skulle träffas! Och det kändes så himla underbart.

Sommaren 2008 åkte vi till Tyskland tillsammans och såg Tokio Hotel. En gång till tillsammans, men den här gången var det bara du & jag. Rebecka & Ida. Legnis & Barckis. Slickis + slickis. Haha. Orkar inte skriva ner hela resan, haha. Men under konsert dagen så var jag så himla nervös hela tiden. Du lugnade ner mig hela tiden och sa en massa saker som var så himla skönt att höra. Jag trodde hela tiden att jag skulle svimma under konserten, kommer du ihåg? Haha. Gud vad jag tjatade! Men du sa bara "Nej det gör du inte. Du SKA inte bli utlyft. Vi ska se hela Tokio Hotel konserten tillsammans nu!". Sen kom insläppet och jag höll på att spy av nervositet. Du kom igenom "spärren" innan mig men du väntade. Sen tog vi varandra i händerna och sprang. "Spring inte, spring inte, SPRING INTE!!!" Var ord som vi hörde hela tiden under insläppet. Och sen satte konserten igång! Vi kom ifrån varandra lite under några låtar, men vi hittade tillbaka igen. Efter konserten gick vi till donken eftersom att jag var tvungen att köpa yoghurt. Jag hade ju  nämnligen ont i huvudet och kan inte svälja utan fil/yoghurt! Haha. Dagen efter reste vi hem igen och däckade båda två på planet. Din mamma satt och läste och vaktade oss, haha.

Tack för att du finns. Du betyder allt och är den enda jag kan vara mig själv med! Du är ju som sagt den personen jag känt längst och fortfarande umgås med. Är så himla glad över att du stått ut med mig så långt tid! (haha) Vill dela många fler minnen med dig.

Lite ihopplock ifrån bilddagboken på oss. Haha! Finns fler, men internet hackade.

Tråkig lista igen fast by hanna dåååråååååå

1. Jag har insett att min senaste kyss... Var himla bra
2. Jag lyssnar på... Matildas tjöt
3. Jag pratar... mycket
4. Jag älskar/tycker om... Tokio Hotel
5. Min första riktiga kyss... var slemmig
6. Jag avskyr när folk frågar... frågan hur det går med jobb
7. Kärlek är... bögigt.
8. En vän som verkligen finns där... pRins Robert
9. Jag kommer alltid att... komma ihåg hur snygg jag är.
10. Jag är hemligt förälskad i... min prins
11. Sist jag grät var... För ett tag sen när jag inte fick som jag ville.
12. Min mobiltelefon är... himla bra.
13. När jag vaknar på morgonen... måste jag somna om så jag inte är sur på dagen.
14. Innan jag går och lägger mig... kollar jag alltid på HIMYM
15. Just nu tänker jag på... Cola
16. Bebisar... Är snuskiga
17. Idag har jag... Varit med lisa o kollat eclipse.
18. I kväll har jag... lekt med Matilda
19. I morgon kommer jag... kolla på idol
20. Jag vill verkligen... På Tokio Hotel Reebok turné.

Tro det eller ej....

.... Men jag hänger med en flata. Japp det gör jag o det är inte ens äckligt.  Vi dricker liksom te och pratar om killar, tjejer dock i hennes fall. Så har hon ju 11 råttor, och tro det eller ej men dom är inte äckliga dom heller. Gillar Prins Robert mest, eller jag gillar bara honom. Vi klickar liksom.. Himla bra alltså.

Jäääääääääääääävlar vad många läsare vi har idag, det gillas ännu mer liksom. Flatan beundrar mig o Ida verkligen för att vi är så grymma och folk älksar oss. vi är ju såååå patetiska! muhihi.

HAHAHHA nu dör jag lite.

vi framför TH 12.06.07

lite tårar precis innan

Skolavslutning i nian

Skolavslutning åttan



kan man skratta mer än åt gamla bilder? hahaha tro det eller ej... men jag har varit jävligt ful



/HANNA

Tråkig lista.

1. Jag har insett att min senaste kyss... Var för fleeeera dagar sen! Usch.
2. Jag lyssnar på... Taio Cruz - Dynamite.
3. Jag pratar... Inte just nu.
4. Jag älskar/tycker om... Tokio Hotel
5. Min första riktiga kyss... Kunde helst varit med någon annan.
6. Jag avskyr när folk frågar... Varför jag lyssnar på Tokio Hotel
7. Kärlek är... Ibland det bästa och ibland det jobbigaste som finns.
8. En vän som verkligen finns där... Rebecka. Always
9. Jag kommer alltid att... Finnas hör henne också.
10. Jag är hemligt förälskad i... Som om inte alla vet det redan?
11. Sist jag grät var... För jättelänge sen för jag kommer inte ens ihåg det.
12. Min mobiltelefon är... Seg.
13. När jag vaknar på morgonen... Vill jag bara somna om.
14. Innan jag går och lägger mig... Ringer jag Jonas och säger godnatt.
15. Just nu tänker jag på... Jonas.
16. Bebisar... Är helt underbara.
17. Idag har jag... Varit hemma och varit sjuk.
18. I kväll har jag... Mått illa och haft ont i magen.
19. I morgon kommer jag... Vara hemma och förhoppningsvis må lite bättre än idag.
20. Jag vill verkligen... På Tokio Hotel Reebok turné.

Bjuder på en snygg bild ifrån Grekland! ;)

Nu måste jag ta tag i det här..

Nej, nu jävlar! Jag vill börja träna nu, nu, nu. Jag känner mig så jävla fet hela tiden.. Så nu är det fan dags. Annars kommer jag se ut som på bilden nedan. (Stackars Jonas!) När jag blir frisk ifrån den här förskylningen jag bär på ska jag dra iväg direkt. Och dessutom har vi ju en träningscykel i källaren - det är alltid en början.

Diet-dags.
- Inget mer chips, dipp, godis eller popcorn på kvällarna.
- No more cocacola och all annan läsk.
- Så lite fettprocent i maten som möjligt.

Jag är taggad. Jag ska gå ner 5kg, då har jag nått min idealvikt.

xoxo, Ida

Fy satan vilken skabbig bild. Usch! Men vem vill se ut såhär om några år?

Kallaste vintern på flera 100 år

Hörde att det var snöstorm i Umeå idag. Det är liksom oktober! Jag fick typ panik och började tänka på vad jag ska köpa för vinterjacka iår eftersom de ska bli den kallaste vintern på flera 100 år. Kom fram till att jag ska satsa på typ de här alternativen..

Har ni några andra förslag?
xoxo, Ida

http://embliiz.blogg.se/images/2010/c-brun_107440362.jpghttp://somewear.blogg.se/images/2009/fjallraven_21778841_29973780.jpg

Chiffon dress with lance - Khaki - Elise Ryan

 

Hur snygg var inte den här klänningen ifrån Nelly.com? Helt sjukt jävla gorgeous. 479kr.

Matsumoto, Adrienne & Levas

Matsumoto 3 SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COMAdrienne SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMLevas SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Alla ifrån Nelly.com

Party like a rockstar..

Jag är ju en liten H&M-lover och just nu har de en massa snygga nyheter.. Kolla bara in de här godingarna.


399kr.........................................399kr.........................................299kr

Suprise!

Längtar så himla mycket till imorgon! Rebeckas lillebror Adam fyllde nämnligen 18 förra söndagen så imorgon ska vi fira honom. Jag kan inte berätta vad vi ska göra, men åh vad kul det kommer att bli! Igår köpte jag även en present till honom. Skulle själv vilja ha de jag köpte ;) haha.. Ni får se på lördag eller nåt!

Vad ska ni göra i helgen?
xoxo, Ida

Här är den

 

 

peace out

/HANNA

Intesserad av en ny bloggdesign?

Nu har jag precis slutat designa min väns blogg. Jag hann inte mer för tillfället, så den är inte helt färdig ännu! Tänkte slänga upp en bild på resultatet när den är helt färdig..

xoxo, Ida

Vill du ha hjälp med din bloggdesign? Kommentera i det här inlägget eller skicka mejl till mig ([email protected]) som svara och förklara dessa frågor.

- Bakgrundfärg, (färgkarta) andra färger etc.
- Typsnitt på inläggen, rubriken osv.
- Om du vill ha bilder i menyn. (Bifoga i mejlet och skriv vilka de är.)
- Förklara vad din blogg handlar om så att jag förstår.
- Bifoga bilder som du vill ska vara med på din blogg. och förklara vart du vill ha de så att jag vet.
- Dina inloggningsuppgifter (mail + lösenord). om du inte vill ge ut ditt "riktiga" lösenord så kan du byta det och ge mig det nya, sen byta tillbaka till ditt gamla.

det är viktigt att ni även vet att jag aldrig lämnar ifrån mig en design om jag inte vet att ni är nöjda. ibland kan det gå jättesnabbt att göra designen, allt det beroende på hur snabbt jag får kontakt med dig, innan jag ska kopiera in den i din stilmall & kodmall.

När jag är klar med din design kommer jag länka den i min blogg, därför vore jag jättetacksam ifall du håller koll på mig via bloglovin, det är ett stort plus i kanten.

En hel design. 200kr.
Innehållande: Header, rubriker, småfix, färger, bilder, typsnitt.  "Just the way you wanted"

Header. 100kr
Innehållande:
Jag hjälper dig med en header. Du väljer bilderna, färger, typsnitt.

Dagens TH bild

Design dags!

Nu ska jag göra om en gammal väns design.. Så jag skriver mer sen.
xoxo, Ida

We got a question

SVAR: Jo, jag gick livsmedelsprogrammet med inrikting bageri konditori. Märkte dock efter något år att det inte var någonting för mig. Det är jätteroligt och baka och skapa grejer med händerna osv, men efter 3 år så blir det ganska långttråkigt.

Om jag t.ex. skulle jobba i ett bageri/konditori så får man ju beställningar hela tiden på en massa tårtor exempelvis. Det blir lätt enformigt när man får en beställning på kanske 30 princess tårtor. Samma marsipan, innehåll och process. Likaså för bagare! "Woho, nu ska vi göra en 10 kilos vetedeg" (För er som inte vet.. Vetedeg använder man till bullar t.ex) Och likaså där.. Samma process och innehåll.

Det är heller inte min grej eftersom att man inte får.. Ha långa naglar och nagellack. Det är sjukt tidiga mornar och jobb på helgerna. Du får inte ha fram håret (då känns det lönlöst att fixa det, ingen ser ju d et ändå!!) - utan har en ful bagerimössa och man känner sig som en mat-tant.

Jag ångrar däremot inte att jag gick utbildningen, för kul hade vi. Men som jag känner nu - skulle jag hellre ha gått barn och fritid om jag fick spola tillbaka tiden! Tänkte bjuda på lite bilder ifrån min gymnasie tid.

xoxo, Ida

I can use somebody..

..Someone like you..

Såg den här på facebook och tyckte det var lite roligt, haha. Vilka är kloka nog och kan svara på de här frågorna?

1. Fullständigt namn.
2. Ålder.
3. Födelsedag.
4. Ögonfärg.
5. Smeknamn.
6. Bästa vän.
7. Favoritfärg.
8. Favoritmat.
9. Min hobby.

Alla som svarar rätt och har blogg får en länk! Om du inte känner mig, jag du ändå försöka.. Ni som följer bloggen har större chans.


xoxo, Ida

Sjuk..

Hej på er.

Jag är hemma och är sjuk idag, och det suger kan jag säga. Jag hatar att vara hemma! Det finns absolut ingenting att göra, usch. Just nu sitter jag och tittar på Vakna! Med the voice och är med och tävlar om att kunna vinna 100.000 kr att shoppa för på Nacka Forum i Stockholm. Lät inte det helt jäkla najs? Haha. Fy satan vad underbart.

Nu orkar jag inte skriva mer + att jag ska titta på resten av de senaste avsnittet av Kenza & Tyra show.
Vi hörs senare!
xoxo, Ida

Beundrar tjejen, lägger in länk imorgon!

Help me, I'm starting to get scared How long can we stay in here and hide? Stay near, the shadows crawl in close, But through this darkness, we'll be side by side You are everything I am, My flesh and blood, my other half, my soul And if life tears us apart, near or far, together we'll be whole Don't want to be there without you, So come and we'll fight through, Through the night I just can't do this without you, We'll find our own way through, Through the night I feel every breath you take, hear each silent scream you cry into the night And when fate tears us apart, you have my heart, together we're alright Don't want to be there without you, So come and we'll fight through, Through the night I just can't do this without you, We'll find our own way through, Through the night Through the night, no matter how far, Through the night, I'll always be where you are Hold me or I'll be alone here in the night Just take me with and hold me or I'll be alone here in the night Don't want to be there without you, So come and we'll fight through, Through the night I just can't do this without you, We'll find our own way through, Through the night You are everything I am My flesh and blood, my other half, my soul

05.03.10 igen tack.

Efter att ha suttit och kollat på Linas "in your shadow" som hon filmat i scandinavium och gråtit en skvätt måste jag erkänna att jag är världens tönt. Kommer verkligen ihåg när georg och tom kom fram där och jag skrek och jag gråt och jag vette fan vad jag gjorde alltså så är jag nog en sån där jobbig människa med det där "fangirl skriket" eller vad ni kallar det. JAG MÅSTE SE FUCKING TH. Nu igen jag dör/HANNA

Bruno Mars - Just the way you are


Här är den

"just the way you are"

Dör av den låten. Blir kär i den låten. Tänker bara på en person när jag gör den låten. Drar till stenis nu till bästa vän. Puss hej leverpastej/HANNA

Livet och så...

Godmorgon. Här Har man precis vaknat och håret står åt alla håll. Haha fyfan. Min morgon frill alltså den är inte att leka med! Idag blir det massa äventyr. Massa lek och bus med mina kompisar. Nä juste man är "vuxen" nu man gör ju inte sånt längre. Blir väl att söka jobb eller varför inte skita i det och bara leva livet. Jag har ju cash liksom det är inga problem. Fast mamma vill ju att jag ska ha en erfarenhet I livet. Töntigt jag vet. Men men nu ska jag väl försöka dra mig upp ur sängen och göra lite nytta idag:) /HANNA

NattBlogg.

Ligger i min säng nu, upptäckte just att jag skulle försöka Blogga ifrån telefonen. Vet ju dock inte om det kommer att fungera. Kan nämligen inte sova därför tänkte jag göra något åt det och skriva lite om TH. Jag förstår inte det har med "dom ska splittras" osv, jo klart som fan jag förstår vad det betyder men inte varför det är sån big deal. ÄN. det står ju INGENTING om det någonstans. Eller? Och om det inte gör det borde väl folk sluta oroa sig i onördan det är inte kul och gå in i väggen som femtonåring. Jag personligen tycker detta blir alldeles för mycket rykten. Så sluta lyssna på alla andra människor. Och vänta till allt kommer ut. OM det kommer ut. Nu blev jag himla trött i händerna av att skriva såhär fort. Ska väl försöka sova då. Min säng är ju ny, fick en ny igen gillade inte den gamla. God natt moster. /HANNA

Ja, vad var det jag sa?

Vet att jag sagt det förut, men jag säger det igen.
Nu blir det sängen, godnatt.

xoxo, Ida

Dagens TH bild

Härmapor

FYFAN VAD JAG STÖR MIG PÅ FOLK SOM HÅLLER PÅ ATT TA ALLA JÄKLA CP IDÉER SOM MAN FÅR. Hela tiden. Varenda liten skitsak så ska personen i fråga göra exakt likadant - eller åtmindstånde få ut samma budskap. Satan vad jobbigt det måste vara för dig att leva.

Nej, nu blir det sängen.
xoxo, Ida

För dig ska jag, göra det tusen gånger om

Hej alla fina läsare.

Jag har precis kommit hem ifrån farmor och farfar där jag har varit tillsammans med min lillebror och två utav mina kusiner! Supermysigt var det. Vi åt jättegod mat som farmor hade lagat som sen blev det lite efterrätt och chips osv, värsta festen alltså.

Det var en läsare som undrade om jag kunde lägga upp bilder på mina kusiner, så här kommer de!

Nu ska jag gå och lägga mig! Känner mig inte på topp.. Nyser hela tiden osv, så jag ska sova nu!
xoxo, Ida

Anna



Matilda



Elin



Bakar kakor!

är på landet och bakar kakor med Sandris. himla mycigt, bara dét att jag inte pallar koskitslukten. INTE MIN GREJ så att säga....





bjuder på dom!


/HANAN

Julkänsla!

Tja,
Sitter hos Sandra faktikst i alingså´s och har väääärsta julkänslan alltså helt gaaaaaalet
har egentligen int´get att skriva mer än att jag är bäst. Fast det vet alla redan. plus att jag inte kan skriva på denna datarn.´'den är liiiite liten för mig. need glasses

hahahaha jag döööör föresten ica reklamen när Ulf (heteer han så?) ´pratar Göteborska ! galet kul. haha.. nu fattar ni kanske att jag inte har något att skriva eftersom jag bara skriver det jag ser nu liksom...
blev kör i en bebis idag helt svisöt. ska skaffa en med min pojkvän tänkte jag eller två kasnke himla roligt när dom bajsar o så.

skön bild på mig och bästis

Bilder ifrån Rebeckas b-day


Träning på g.

NU NI.

Från och med idag ska jag börja göra 50 situps på kvällarna när jag går och lägger mig. Och träna ska jag börja göra tillsammans med Rebecka som sagt. Men hon är sjuk nu så vi kan inte köpa någonting ifrån SATS ännu.. Vi får ta det så snabbt hon frisknat till och orkar! :)

Jag skriver ner det här bara för att jag ska komma ihåg vilken dag jag började med det här..
xoxo, Ida

Såhär snygg mage ska jag få.http://www.honeysquad.com/wp-content/uploads/2008/06/sit-ups.jpg

2 pics ifrån Greece.

Blondin, osminkad och solbränd. (Dock syns inte brännan så mycket här liksom.)

Kefalonia.

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

The end is near

Jag har så jäkla tråkigt alltså. Sitter och läser/ögnar igenom massa meningslösa och tråkiga bloggar som altenativt klagar eller skriver varannan månad.. Så jag sysselsatte mig med att fota lite ego bilder. Snygga som fan, här får ni en. Älskar den lilla mysbelysningen uppe i hörnet på bilden, hehe. ;)

Förresten. Mitt fina brunpuder ifrån YSL ramlade i golvet igår! Det sög kan jag säga. Så nu är allt borta! Jag måste åka och köpa nytt.. Men är för lat! Får typ gå in på Lindex eller nån sån skitbutik i Högdalen imorgon när jag ska ut till förorten och hälsa på farmor och farfar tillsammans med min lillebror och 2 av mina kusiner!

xoxo, Ida

Me, myself and I

We got a question

SVAR:
Well. Svaret är väl egentligen rätt enkelt! Vi ville helt enkelt förnya oss och börja om ifrån noll, och i och med det så fick vi även några hundra fler läsare, just the way we wanted. Tack för din fråga.

Dagens TH bild

Migrän och bloggtorka

Hejsan hoppsan.

Wasup? Jag har typ ingen lust att skriva för jag har migrän och typ bloggtorka. Det kommer väl komma upp några inlägg, men just nu vill jag bara att städaren ska plocka upp alla saker som ligger i mitt rum, komma upp med tvätten osv. Helt sjukt hur människor kan jobba så långsamt!

Har också grym lust att göra om bloggen. Tycker våran design är så himla tråkig nu. Har tröttnat så himla mycket på den! Vad tycker ni? Och har ni några förslag på hur ni vill att den ska se ut?

Btw, vart fan är våra datum till Reebok konserten? Det kommer säkert inte ens bli av med tanke på allt de tydligen ska hinna med iår. Typiskt.

Oj, det blev visst ett litet längre inlägg än jag trodde.
Hörs senare.

xoxo, Ida

Morgon i Torby

Dålig uppdatering, I know. Men för tillfället sitter jag i Torsby där Jonas pappa bor. Det var egentligen inte meningen att jag skulle åka hit, men Jonas ringde mig i fredags och nu sitter jag här.. Här i Värmland händer det typ inte så mycket. Vi var i stora stan igår och fan vad alla glodde när de hörde att vi pratade stockholmska, haha. Men det var roligt! Snygga oss ifrån Stockholm liksom.

Igårkväll badade vi lite bastu som dom har på sin tomt, as mysigt!
Nu ska vi gå ut på promenad och titta på det fina området. Svennis bor tvärs över vattnet, det ni. Får se om vi stöter på honom, guess not, men alla känner ju alla här.

xoox, Ida

Jag kan ha sätt det värsta!

Fyfan säger jag bara. Fick ett mail av min mammas kompis om hur dom dödar massa delfiner i Damnark. i DANMARK?! wtf det är ju vårt grannland har dom inget bättre för sig än att döda stackars hjälplösa delfiner? Jag bokstavligtalat spyr när jag tänker på det. får kväljningar! Det är fan insane, jävla idioter. ursäkta språket. eller nä gör faktikst inte det.
Ska skicka bilderna till ida så hon får lägga in dom på detta inlägget.
jävla sjuka värld alltså.

Ja back to normal!
Sitter och väntar på god mat oxfile blir det idag! vi beställde från en resturang idag är det fredag då ska man inte behöva laga mat! fyyy vad gott.
Sen senare ikväll blir det faktiskt idol. Pappas kompis fixade så vi fick kolla i en biosalong hur coolt är inte det då?! mega coolt.


en sak till
jag saknar Tokio Hotel





/HANNA

En helt ny värld!

Hejjjjjj
Idag har jag intalat mig själv att göra en god järning, kan inte stava heller så det sög ju.
Men jag har iallafall redan sökt två jobb! och klovkan är bara 20 över 12! wiiee
igår sökte jag 4 jobb tillochmed! jag är bäst.

jag gör bara ett snabbinlägg nu för jag har lite brottom ska ut på ärenden! hinna ducsha innan med, fan kommer inte hinna! men men vi hörs senare!

herååå

/HANNA

"Vi älskar våra fans"

Jag tycker den här bilden är ett otroligt bra exempel på att Tokio Hotel fortfarande tar sig tid för fansen, som vissa inte tycker längre. De kan inte ha tid att gå och ge autografer till 2000 personer som står utanför ett hotell - det är bara ren fakta och ganska självklart.

Nu ska jag gå och lägga mig! Hade lovat mig själv att jag skulle ligga i sängen kl 21:00 idag för att jag inte skulle bli så trött på dagen, och speciellt nu när jag har möte till kl 20:00 imorgon! Så nu är det dags för att sova..

Godnatt!
xoxo, Ida

Always the best.

Give it to me baby!

299kr ifrån H&M

Bild ifrån helgen!

Hanna och jag i Rebeckas hall. Fråga mig verkligen inte vad jag gör, för det har jag inget svar på ;)

Jävla skit blogg.se

Fy satan vad trött jag blir på blogg.se. Nu är det fel på skiten igen! Och dessutom så går det inte att ladda upp bilder nu heller. Det suger så jäkla hårt!  Måste prata med Hanna om att byta plattform nu alltså. Är trött på att det blir fel minst en gång i veckan.

Annars då? Hur är läget med er? Jag har jobbat och det gick superbra, dagen gick huuur snabbt som helst, haha. Imorgon däremot så är det möte till kl 20:00 så vid den här tiden har jag inte ens kommit hem, så då får Hanna stå för bloggningen ;) och hon har lovat mig att ladda upp bilderna ifrån helgen som hon har tagit, så jag hoppas att hon håller det löftet, hihi.

Nu ska jag titta på TV och sysselsätta med mig annat eftersom att det ändå inte funkar att blogga.
xoxo, Ida

Olsen twins.

Vem är snygg om inte Ashley?

http://pindilusen.blogg.se/images/2008/ashley_olsen_maxfieds_hollywood_june_29_2007_06_small_1183993669_1209679748_4419895.jpg

EMO

Hej svej. Är emo idag har inget att skriva typ.
helgen var bäst ida var bäst, lördagen var bäst tjejerna var bäst stocholm är bäst.
jag är bäst allt är bäst.

HAHA menislöst liv man har ibland alltså. ska sätta mig och söka ett jobb nu, det är meningslöst att bara sitta hemma på dagarna, även om man har massa meninslösa pengar..
pappa betalar ni vet...

nu ska jag gråta en skvätt. klämma ut lite tårar, haha fyfan vad synd det är om mig alltså.
och i kväll kommer muther ´fucking Gray's Anatomy!


/HANNA

We are, we are, we are radio hysteria

Shit, vad jobbigt det är nu. EMA, Reebook turnén eller Japan? Eller alltihopa?

Jag älskar den mössan. Give it to me!

Hej mina fina läsare.

Har typ precis kommit hem ifrån stan där jag var med Jossan. Var sjukt länge sedan vi sågs, så nu var det äntligen dags tyckte vi! Haha. Vi gick och åt thaimat och sen tittade vi i lite affärer.. Hon köpte ett par uggs och jag hittade en sjukt fin mössa. Jag brukar aldrig passa i mössor för de sitter så slimmade och jag ser ut som en jäkla bajskorv men den här, på Åhléns var så jävla snygg.

xoxo, Ida

Titta så ska ni få se! Fin va?

Kanelbullens dag!

Hit the light

Fy satan vad det är jobbigt att sakna människor man älskar. Just nu håller jag på att spricka för att jag saknar 3 utav de viktigaste personerna i mitt liv: Jonas, Rebecka och Hanna. Vet inte vad jag skulle göra utan er! Ni förgyller min vardag

Imorse började jag kl 06:30 så stackars Hanna var tvungen att följa med mig till jobbet, haha. Hon åkte klockan 08:00 ifrån mitt jobb och fan vad jobbigt det var att säga hejdå. Usch, hatar att göra det!

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Jag bjuder på bilder ifrån igår.

xoxo, Ida






Firandet av Rebecka (del 1)

PARTYYY!

HEJSVEJS.

Vi sitter och tittar på Live DVDn nu.. Det är första gången Hanna tittar på den så tårarna forsar ner här lite då och då, haha. Vi ska strax äta middag och sen ska vi titta på "Ensam mamma söker" tillsammans med lite chips och dipp. Fy satan vad gott!

Gårkvällen var hur rolig som helst. Och Ida och Lina kom! :D båda två blev så jäkla chockade när vi kom och de hoppade fram. Så himla roligt. Vi drog till Lobby och fick gå förbi hela kön, haha. Såklart liksom. Väl inne träffade vi Jonas och hans vänner, mys. Vi var hemma hos Ida runt halv 6 på morgonen och då var sängen otroligt jävla skön att ligga i!

Nu ska vi fortsätta titta på live DVDn. Ni får njuta av den här snygga bilden på oss ifrån igår!
xoxo, Ida


Jävlar.. Vilka heta byxor!

Hm.. Några fråga bara.. :question:

 

Vem i hela friden skulle vilja sätta på sig dessa extremt fula byxor? Och vem i hela världen skulle vilja köpa dom? Vem har designat dom? Vem har förstört bilden på Bill nu så att det enda jag kommer tänka på när jag ser den, är de här groteska byxorna?

xoxo, Ida


http://mega.tradera.com/986/109037986_1.jpg

Das ist der letzte tag

Vafan är problemet med bloggarna?! Förstår inte varför blogg.se alltid ska ha en massa jäkla problem. Funderar starkt på att flytta över våran blogg till Wordpress eller börja blogga på någon helt annan plattform.

WEELL. Nu är jag helt färdig och väntar på att tiden ska ticka så att Hannas tåg ska rulla in på Centralen. hehe! taggad till max är jag också inför ikväll! Har suttit och lyssnat på en massa partylåtar och yey vilken rolig kväll vi kommer. Tyvärr så kunde inte Ida och Lina komma, men jag hoppas att vi ses snart ändå liksom :)

Har med mig kameran såklart, så bilder kommer! ;)
xoxo, Ida

Loosing all control

Hej finisar.

Jag har precis kommit ut ur duschen, och om typ 3 timmar kommer Hanna till Stockholm. Det ni, med smör pååå! Ska börja fixa mig lite snart och sen blir det att åka in till stan för att möta upp Hanna. Sen hade vi tänkt att åka till Farsta centrum för att titta runt lite (typ hitta någonting som vi kan ha på oss ikväll!! haha), och sen såklart åka hem till mig och fixa oss inför den stora kvällen..

Vad ska ni göra idag?
xoxo, Ida

En liten dagens..

Dagens vill ha: Nya fest kläder..
Dagens klädsel: Leggings och linne.
Dagens smink: Mascara och conceler.
Dagens frisyr: Toffs
Dagens planer: Ska sova alldeles strax..
Dagens saknad: Jonas
Dagens drog: Mitt nya läppsyl?
Dagens köp: -
Dagens godis: Ingenting!!
Dagens dryck: Saft
Dagens läsning: Aftonbladet
Dagens humör: Trött
Dagens ord: Pass på den!


xoxo, Ida

Någon som har lust att sälja sina såna här skor till mig i storlek 37? HEHE *_* PLZZZ.


hehe *_*

Someone like you.

Hej finisar.

Sitter och tittar på Idol och är otroligt glad över att det bara är bra artister som gått vidare idag, tjoho! Jay, Linda, Olle, Andreas, Elin, Chris, Sassa, Madeleine, Daniel osvosv.

Har fixat med Rebeckas present som hon ska få imorgon! Vi ska ju nämnligen fira henne eftersom hon fyller år på söndag.. Och det är blandannat därför som Hanna kommer till mig imorgon.

Har fan inte så mycket att skriva idag! Haha. Sov hemma hos Jonas igår, därför jag inte skrev! Men nu ska jag forsätta titta på det här programmet & sakna ihjäl mig på Jonas lite till.. Det suger, blä!

xoxo, Ida

Bättre bild på håret!

RSS 2.0