Massa läsare!

helluuululuu,
hihihi roligt att man får ett samtal "har du sätt så många läsare vi har!" hihihi tack ska ni ha guys you're the best!
tjata på ida att hon ska åka med oss till alanya!!!  behöver en rolig männiksa! hahaha som alla vet har jag haft lite problem med min vän som jag ska åka med.. inget nytt ofs.
hihihih
men 


IDA DU MÅSTE MED!!!! :D <3


////HAnNNAaaaaaaaa

Migränen tar över..

Nu ska jag lägga undan datorn. Min migrän blir bara värre av att sitta här. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag titta på "Fångarna på fortet". Vi hörs imorgon!

Forsätt att rösta nu allihopa :)
xoxo, Ida

Jonas & jag i Grekland! SAKNAR

Dagens TH bild (Min bild!)

Dagens tips: Strunta i metallen


Ett enkelt litet tips bara som jag och Rebecka fick av frisören som hade i lördags.
Använd inte toffsar med metall på. Det sliter på håret otroligt mycket!

De 5 finalisterna!

Grattis! Ni har fortfarande chansen att vinna "Veckans blogg" och även en söt cardigan ifrån H&M (värde 199kr).

Regler för röstningen:
- Skriv Namn + nr.
- Ni får rösta hur många gånger ni vill!

Tävligen avslutas söndagen den 5e september!

1. Elin


2. Andrea


3. Classy


4. Michaila


5. Sarah

Nu utses finalisterna!

Hej mina sötisar!

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Igår var jag hemma hos Jonas så jag hade inte någon större lust att blogga. Ville ju vara med mina fina pojkvän. + Att ni har jag migrän, igen, så jag har inte så jättestor lust att blogga. Men jag ska utse finalisterna i Veckans blogg iallafall.

xoxo, Ida

Skynda på!

GODMORGON!

Har precis ätit frukost och ska snart gå till jobbet. Jag har lyx måndagar och börjar kl 10! Det ni. Men nu hinner jag inte skriva mer.. Skulle bara tala om att ni har några timmar på er innan jag utser finalisterna till "Veckans blogg" och även har chansen att vinna en söt cardigan ifrån H&M (värde 199kr). Skynda er och anmäl er!! Klicka HÄR för att komma till inlägget med reglerna.

Ha en bra dag allihopa!
Vi hörs senare.
xoxo, Ida

Tokio Hotel für immer

Fyfan vad jag skulle behöva en Tokio Hotel konsert just nu.. Jag är som lyckligast framför dom.

Sitter och lyssnar på deras "gamla" album Zimmer 483. Helt underbara låtar med otroligt fina texter. Kommer ihåg när det albumet kom.. Vi hade ju väntat ca 2 år på ett nytt album med nya låtar sen Schrei och Schrei so laut du kannst, och när vi äntligen fick ett nytt album spelades det på repeat i flera månader. Som jag nämnt tidigare så kan jag aldrig tröttna på TH's låtar, så det var ingen fara med det om ni undra, hahha.

Men däremot kan inget slå Schrei som var det albumet som var ute när jag började lyssna på dom. (vintern 2005-2006)

xoxo, Ida

Dagens tips: Få längre fransar med neuLash



neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar.


neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.

Serumet skyddar mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska.

Varje frans får näring och energi som förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar. Innehåller 6 ml och varar 4-6 månader !

 

Irene Huss: Den krossade tanghästen

Ikväll på Kanal 5 - 21:00

Dagens tips: Fylligare & längre fransar


Det sägs att om man lägger läppsyl på ögonfransarna varje kväll innan man lägger sig så blir dem starkare, fylligare och längre. 

En runda på stan

Im home! Och jag hittade skorna som jag letade efter.nu äger jag ett par skor med kilklack, snyggt! Jag och Sofia orkade inte vara så länge i stan och jag skulle hem och äta och hon skulle hem och övningsköra så vi hann helt enkelt inte ses längre, tyvärr.

Orkar inte skriva så mycket mer. Är inte på det humöret liksom!
xoxo, Ida

Busy woman!

Nu är det så att jag inte har skrivit något på länge och det är så att jag inte haft tid med det. Lite privata skäl sådär kan man väl kalla det tycker jag. idag är det söndag och jag är bakis. Det är inte så roligt faktiskt. Det suger med andra ord!

ja what have i been up to egentligen? (heter det ens så?) ingenting faktikst.... Jobbat lite, sovit lite, umgåtts med Malin väldigt mycket Grym tjej detdär!

Igår var det partaj på "den lokala puben" i kommunen, hahaha det är så roligt...
men det var nog en av de bästa kvällarna hitills där tror jag, inte bara för att det hände saker men just för att jag älskar att vara full! best damn thing så att säga.

nu ska jag inte sitta här och tro att jag är någonting när jag skriver för egentlige har jag inte så mycket att säga mer än att jag älskar min mamma ....? hahahaha som faktikst fyller 42 år idag! grattis llilla bästa mammmiii!


nu ska jag gå och göra något vettigt med mitt liv tror jag så får ida stå för det roliga!

hejdå! /Hanna

Ge mig sommar!

Dagens TH bild (Printat från min video)

Förskyld!

Lite såhär känner jag mig just nu..

Träffa Sofiaaaa! :D

HEJ SNYGGISAR.

Jag är på strålande humör! Ska snart börja fixa mig och åka in till stan och träffa Sofia som jag inte träffat på hur länge som helst. Så det ska bli jätteroligt! Egentligen skulle vi ha simmat, men eftersom att jag har ont i halsen så vill jag inte det.. Det sög ju lite! Men vi får helt enkelt simma en annan dag. Vill hålla mig frisk nu när jag börjat på min nya avdelning osv.

Datorn är sjukt seg, så jag orkar seriöst inte skriva mer just nu! Haha..
xoxo, Ida



Darin - Lovekiller

Jonas är ju på Eksjö festival tillsammans med sina syskon & hans syster Anna uppdaterade precis sin facebook att Darin alldeles strax skulle spela. Om han spelar Lovekiller börjar jag fan gråta! Den är så jävla bra.

xoxo, Ida



This blood is on your hands
Now no one can save my heart
And the scar you left can't be repaired
The knife is in your hands
Is that a smile on your face
It's so clear to me

You're a lovekiller
You're a love lovekiller
You're a lovekiller
You're a murderer

You're a lovekiller
You're a love lovekiller
You're a lovekiller
You're a murderer

You're a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You're a lovekiller you're a murderer

I see your strategy
I bet you've been here before
You won't stop until you're victims crawl
Just like a criminal
You've stolen love away from me
It's so clear to me

You're a lovekiller
You're a love lovekiller
You're a lovekiller
You're a murderer

You're a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You're a lovekiller you're a murderer
You're a murderer

Pilates + boxning = Piloxing

Jag och Rebecka har pratat ett tag att vi ska börja träna. Så igår så sa Rebecka att SATS skulle ha premiär på en ny variant av träning som heter Piloxing. Det är nytt i Sverige, och en blandning av pilates och boxning. Båda två tycker att det lät jätteintressant, så nu jävlar är det dags att komma iform. Det finns endast på SATS, så det är där vi ska börja.

Skulle du vilja träna Piloxning?
Info om träningsformen finns HÄR
xoxo, Ida

Ett par skor jag testade idag! Sjukt snygga.

STHLM DG - 499kr

Dagens TH bild

Besöksrekord igår!!

Hej alla fina läsare!

Har precis kommit hem ifrån Rebecka och Täby centrum som vi har hängt i idag. Rebecka färgade nämnligen håret, superifnt! As usual. Och nu har jag ätit middag och ska titta på en film tillsammans med mamma och pappa.

Någon läsare undrade ifall jag & Jonas hade gjorde slut.. Men nej, han är iväg på en festival med sin storasyster och storebror i Jönköping, därför har vi inte träffats i helgen. Men imorgon kommer han hem, så då kanske vi ses då :)

Tack allihopa för besöksrekordet, den här månaden, igår! Det gjorde både mig och Hanna superglada. Hoppas att ni stannar. Imorgon kommer jag slumpvis välja ut några utav er som deltog i "Veckans blogg" så att ni får börja rösta på måndag. Ni har ju fram till söndag på er. Lycka till!

xoxo, Ida

TACO-NIGHT!

Guuuud jag är så otrligt trött!! Hela veckan har det ju varit fullt upp.. 6 nya barn på inskolning + min första vecka på min nya avdelning. Nu slog tröttheten till. Typiskt. Lagom till fredagen och tills jag skulle till Rebecka. Men det är bara att bita ihop, för här ska vi ha skoooj. Ikväll blir det tacos! Familjen Legnevall vet hur man gör mig hungrig, haha..

Nu ska jag åka! Hoppas att ni får en fin fredag.
xoxo, Ida

Saknar Grekland!

VECKANS BLOGG!

Delta i "Veckans blogg" och få chansen att vinna en länkning och även en mysig cardigan ifrån H&M (i valfri färg) värde 199kr. Det är gratis att delta. Jag lovar.. Du kommer inte ångra dig.

För att delta behöver du: Skriva en kommentar i det här inlägget där det står "Jag är med och deltar i veckans blogg och en cardigan ifrån H&M". Sedan skriver du ett inlägg i din blogg och länkar till det här inlägget.. Du måste även skicka länken med DITT inlägg med i din kommentar.


Svart, rosa, brun & lila

Omedveten graviditet. Hur f*n går det till?!

Shit.. Jag har aldrig hört något liknande! Hur kan man missa att man är gravid? 9 månader, och inte en enda tanke på att det kanske är ett barn som växer inne i magen - och inte godiset du ätit för mycket av..

För att läsa artikeln klicka HÄR
Sjukt eller vad?!
xoxo, Ida

Sova hos bästis

Hej mina finisar!!

Vilket härligt höstväder vi har här i Stockholm, eller hur? :D Helt underbart. Och om bara någon vecka är det min tur att fylla 20år. Kan jag längta mindre? Haha.

Hur som helst så har jag kommit hem för ett litet tag sedan. Hade min 13:00 dag idag, lyx som bara den. Och snart ska jag fixa lite i köket och sen sminka om mig och byta kläder - för jag ska sova hos Rebecka. Vi hade först tänkt att vi skulle gå ut och dansa, men eftersom att jag inte har fått min lön så sket det sig!! Så jävla typiskt.. Vi som hade planerat det i 1 vecka.. Men men, vi kanske får något ryck under kvällen och går ut ändå, det vet man aldrig! Eller så blir det bara en myskväll med henne och hennes familj!

Första gången du var hemma hos mig! Alla borde ha en vän som dig..



Vad ska ni göra idag?
xoxo, Ida

Dagens TH bild

I want to find my own apartment

Nu ska jag gå och ta en dusch. Ska bli så himla skönt! Förhoppningsvis så går min migrän över.. Sen ska jag titta lite på TV med mamma och dricka te.

Har jag förresten sagt att jag ska på 3 stycken lägenhetsvisningar på måndag? woohoo! Ska bli jättespännande och roligt :D hoppas att det är någon som passar mig.

xoxo, Ida

Nyinkommet - H&M


Bilder ifrån veckan!

Migrändagbok

Datum: 26/8-10 Torsdag
Tidpunkt: Kom efter jag stressat till bussen
Styrka: 6/10
Symtomen: Pulserande värk i vänstra sidan av huvudet.
Eventuell orsak: Gick och la mig med migrän igår, så det satt antagligen kvar ifrån igår.
Huvudvärken: Pulserande värk, ljudkänslighet, ljuskänslighet, trött
Medicinering: Eeze
Efterråt: Det har inte gått över..
Övrigt: -

image7image7image7image7image7image7

xoxo, Ida

Kort inlägg

JAG ÄR IRRITERAD.

Min lön har inte kommit, fast den skulle gjort det idag!! Och imorgon ska jag gå ut med Rebecka ju. Det här suger. Men förhoppningsvis så får jag låna pengar av mamma eller så hittar vi på något annat roligt.

Dessutom har jag migrän. This day sucks..
xoxo, Ida

Fångarna på fortet

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart titta på Fångarna på fortet med mamma och pappa! Älskade det programmet när jag var liten och tyvärr så missade jag det igår. Ikväll är det "Idol VS Let's Dance".

Idag fyller även min lilla kusin 1 år. Kan inte förstå att tiden har gått så himla fort! Känns som om det var igår jag träffade honom för första gången.. Grattis William! Skulle gärna lägga ut en bild på honom för att visa er hur otroligt söt han är! Men jag har fortfarande inte frågat Sandra (min moster) om det är okej, så jag skippar det! Hoppas att ni förstår :)

Nu ska jag gå och koka ett rejääääält stort glas med te och en massa honung eftersom att min hals håller på att gå sönder för att den gör så himla ont. Usch!

xoxo, Ida


Dagens tips: Billigt, snyggt och skonsamt för håret.


Det är så många som undrat över mitt hår. När de fått veta att jag inte har såhär långt hår egentligen förvånas de ofta över hur naturligt det ser ut. Det är ingen som tror att det är löshår, men det är det. Jag använder clip-ons och jag tycker att det är mycket skonsammare för håret dessutom är det väldigt lätt att göra hemma själv och det är jätte billigt om man jämför hur mycket det kostar att göra hos en frisör.

Jag köper hår från Tajmaha. Du deras butik på Drottninggatan 100, där kan du hotta ännu fler färger och olika nyanser på håret. Sen syr jag håret hemma själv med vanlig nål och tråd.

Så här gör du:



NÄR DU ÄR KLAR
7. Du kan klippa löshåret så det "går in" i ditt egna hår mer för ett naturligt resultat och för att slippa en skarv där ditt egna hår slutar.

TÄNK PÅ
1. Ha en svinhårsborste.
2. När du tvättar håret, gnugga inte shampoot i hårbotten, krama in det.
3.Fläta håret när du ska sova.

Denna metod håller i allt från 2 - 6 månader beroende på skötsel samt vilka produkter du använder dig utav.


Bilder och text taget från:
http://www.tajmahal.se

Dagens TH bild

Dagens tips: Håll dig frisk i höst!


Det är förkylningstider igen. Men är din kropp redo att slåss mot virus och bakterier? Här får du några enkla tips som verkligen funkar. Starta med sju goda vanor så har du större chans att hålla dig frisk hela säsongen.

 

– Var extra försiktig när du reser kommunalt så du inte får en nysning på dig.
- Var supernoga med att tvätta händerna.
- A och O är att sova sina timmar, helst åtta timmar per natt, äta varierat och regelbundet.
- Ät mycket frukt och grönt för att rusta dig.
- Träna regelbundet i lagom dos. Gör någonting aktivt varje dag i minst 30 minuter som till exempel en rask promenad.
- Försök att vistas ute så mycket som möjligt.
- Sömn är den allra bästa medicinen. Om man är trött så är det lika bra att gå hem och vila. Med sömn hjälper du kroppen att hjälpa sig själv.

Överansträng dig inte, och ät sunt och regelbundet.

Veckans bär!

Dagens TH bild

Höga berg och djupa hav

Hej snyggisar!

Jag kom precis hem ochska snart åk in till stan och möta upp Rebecka. WOHO! Idag var ju första dagen på min nya avdelning. En småbarnsavdelning som jag har berättat. Det var hur kul som helst, faktiskt. Alla var jättesnälla och trevliga. Ska verkligen bli jätteroligt!!

Jag ska ta med mig kameran till stan, så förhoppningsvis så kommer jag ta bilder om jag inte glömmer bort den ;) haha. I stan ska jag titta på det här:

- Inneskor (Vädligt behövligt nu när jag jobbar på en småbarnsavdelning)
-
Ett jättesött linne ifrån Ginatricot. (Bild nedanför, dock mycket snyggare IRL. Färgen på blusen är mer ljusrosa, den sitter bättre än på provdockan också.)

xoxo, Ida

Inget jag kan rekomendera..

Okej.. Vampire Sucks var helt värdelös. Den handlade bara om internskämt, nu kommer jag chocka hälften av mina vänner, och eftersom att varken jag, Jonas eller Mattias aldrig sett Twilight så förstod vi absolut ingenting. och amerikanska skämt! Och dessutom blev det för mycket.

Nu ska jag iallafall sova. Ska ju upp tidigt och jobba imorgon! Lite nervös.. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Efter jobbet ska jag träffa Rebecka! Finally.


xoxo, Ida

Biokväll!

Ikväll blir det bio tillsammans med Jonas och Mattias! Vi ska se Vampire Sucks. TAGGAD! xoxo, Ida

Bilder ifrån Jonas 20års fest!

Drygaste söndagen

har söndags ångest för ingenting, har ingenting att behöva ha ångest över. blir så jävla suuuuur
hahaha orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


jag bara hoppar in med mina dampryck hela tiden. men jag gör inget annat än det ändå tjarråååå

Lite mer födelsedagsfirande

Hej mina fina läsare!

Jag hinner inte skriva speciellt mycket. Ska röra mig hem till mig nu ifrån Jonas! Och han ska med. Min familj vill ju också fira honom lite & ge honom presenter, haha. Han fyllde ju faktiskt 20år!

Imorgon börjar jag jobba igen efter 3 veckors semester. Helt sjukt att de veckorna har gått så himla fort. Men jag antar att jag hade kul ;) haha. Imorgon börjar alla inskolningar också (ska ju jobba på en småbarnsavdelning nu).. Har aldrig varit med om det tidigare så jag är lite nervös.. Men förhoppningsvis går det bra.

Nu ska vi springa till tåget.
xoxo, Ida

Dagens tips: Vampire sucks

Idag är det fredag så idag passar det väl bra med en bra film ikväll! Tänkte tipsa er om Vampire sucks. Jag har själv inte sett den, bara hört att den ska ha fått väldigt bra recentioner.

OBS! Som ni förstår är detta en parodi på Twilight.

http://www.roughcutreviews.com/images/poster_vampires_suck.jpg

FÖDELSEDAG

IDAG FYLLER JONAS 20. Woho! Stor kille. Snart ska vi åka till Farsta centrum och så ska han handla på systermet för första gången, haha.. Sen ska jag hem en snabbis och hämta kläder, plattång, smink osv till ikväll. Vi ska först få gäster (släkt & så) sen ska vi fira Jonas på annat håll.

Igårkväll kl 00:00 öppnade vi den första champangen. (Bilder kommer imorgon.) Jag hoppas att ni förstår att jag inte hinner uppdatera så mycket nu idag.

xoxo, Ida

Danmark 2008

Careful

GODMORGON! Idag mår jag lite bättre. Rebecka gjorde mig på bättre humör och fick mig på bättre tankar, som alltid. Tack finaste vännen.

Jag ska iallafall snart röra mig emot Jonas, och sen ska vi typ till Farsta. Imorgon fyller han 20 år, shiiit. Och då blir det party! Haha. Jag måste komma på vad jag kan ha på mig till ett par jeans. Hjälp?!

Vad ska ni göra idag?

Jonas & jag i början av sommaren.


xoxo, Ida

Tears

Hur jag än försöker så blir allting ändå bara fel.. I suck as a friend.

xoxo, Ida

Födelsedagsbarn

På fredag fyller Jonas 20. Helt sjukt!! (Eller ops, jag menar såklart Tom Kaulitz..) Vi träffades när vi båda var 17 år, och nu har det redan gått 3 år. Time flies! Vi ska iallafall ha chillkväll hos honom i Trångsund och sen blir det kanske utgång om det är dåligt väder. Tror att det kommer bli en superhärlig kväll med massa trevligt folk.

Jonas vill absolut att jag ska ha på mig jeans
, så imorgon ska jag leta efter någon snygg blus/topp jag kan ha till. Hoppas verkligen att jag hittar någonting :)

Jonas & jag ute på promenad i Trångsund 2007.

xoxo, Ida

Shoppingen idag!

Skopunkten - 399:-



Gina tricot - 299:-

xoxo, Ida

Dortmund gänget

Hej snyggingar!

Kom precis hem ifrån stan där jag var med Rebecka, Essi och Josefin. Vi började med middag på Neko, ni vet den i gallerian? Jag tog en asgod wook grej med nudlar, kyckling och grönsaker. Sen gick vi runt och tittade lite i butiker.. Kom hem med ett par nya klackar och ett par jeansleggings, witch I love. Riktigt nöjd! Bilder på shoppingen kommer sedan.

xoxo, Ida

Josefin & Essi är helt facinerade över att man kan se sig själv på framsidan av kameran, haha!


Jag och finaste Rebecka! Det är jag som är asiaten som är med Tom.. Jag lovar!


Josefiiiin!

Hur kul var inte den här?

HAHAHAHHA!

Nu har vi blivit förföljda av en gubbe som...

dsc01396 (MMS)

Nu har vi blivit förföljda av en gubbe som är efterlyst. Jag är kines femton år har körkort ska börja gymnasiet i lerum och bor stockholm. Becca är min kusin och hennes mamma är kines och vi kan persiska. Haha jag dör har aldrig sprungit såhär fort i hela mitt liv. Jävlar vilket drama. Godnatt

Morgondagen

Nu blir det sängen för mig. Jag måste börja vända lite på dygnen eftersom att min semester snart är slut! Börjar redan nu nästa måndag.. Fan vad tiden går snabbt!!

Imorgon ska jag iallafall träffa Rebecka, äntligen. Känns som evigheter äve fast vi sågs för bara några dagar sedan! Och dessutom ska jag träffa Essi och Josefin. Det var vi 4 som umgicks nere i Tyskland när vi alla var där för att se vårat gemensamma favoritband.. Kan ni gissa? .. Tokio Hotel såklart, haha! Dortmund gänget liksom.

Känns som att det kommer bli en toppendag/kväll.
Vad ska ni göra?

xoxo, Ida

Jag, Essi och Josefin kl 4 på morgonen, konsertdagen.
Pigga, fräscha och glada! Skyller på att det var för mer än 2 år sen..



Bästa, underbara, vän och jag i vårat tält. Titta, här hade jag min tandställning fortfarande! haha..


Sista allsången för iår

Om ca 30 minuter börjar årets sista Allsång på Skansen. Synd bara att det är så himla tråkigt väder i Stockholm just nu då.. Regn & blåsigt, usch. Riktigt höstväder! Förhoppningsvis hinner de gå över lite.

Kvällens gäster: Sveriges Radios Symfoniorkester, Anders Berglund, Måns Zelmerlöw, Lisette Pagler, Fredrik Lycke, Sarah Dawn Finer och Joachim Bergström.

xoxo, Ida

Ska ni titta?

@Gaudi + fika med Anna igårkväll





H&M 399:-

Dagens tips: små tips för alla parfymälskade

Spraya inte parfym på kläderna. Parfym är komponerad så att den riktiga doften först utvecklas när den kommer på en varm hud.

- Applicera parfymen på rätt sätt. Bra ställen är insidan på handlederna, insidan av armbågen, nyckelbenet och baksidan av käkpartiet. Varje gång du vrider på huvudet eller armarna kommer alla att känna din doft.

- Du kan även spraya parfym i håret. Gnugga inte in doften i huden, då förstörs doftkompositionen.

- Om man är torr i huden kan det vara svårt att få en doft att bevaras, då kan det vara en bra idé att även köpa bodylotion i samma doft. Använd parfymen innan du smörjer in dig - annars bryter alkolholen ned krämen.

- Solbränd och mörk hud kräver starkare dofter än en hud som är blek och ljus.

Dagens TH bilder





Fredag 13/8 - @Stan - Welcome to Humanoid city


Gamla stan på dagen med Rebecka.



Rebecka är världens goaste. Hon hade köpt de här ringarna till oss! Jag började nästan gråta för att jag blev så glad.. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar dig.




Welcome to Humanoid city!

PEEEEEEEEEEEPP!


Vi hade varit och handlat och fixat det jättemysigt! Haha.



Träffade äntligen Hanna igen!


xoxo, Ida

Tankar

Jag förstår verkligen inte varför alla TH-fans ska vara så jävla dryga emot varandra. Avundsjuka hit, avundsjuka dit. Försöka luska fram information osv. Det har blivit som en tävling om vilka som har sett de flest ggr och man är inte ett "äkta fan" om man inte har gjort vissa saker.. HELT JÄVLA SJUKT.

Kommer ihåg när jag började lyssna på de vintern 2005-2006, då det kändes som att det inte var en enda person som lyssnade på de - eller som visste vilka de var. Ingen var emot dom & de flesta tyckte att det var rätt häftigt att de sjöng på tyska och hade en annorlunda stil. När jag hittade Rebecka sommaren 2006, som då redan hade sett de live en gång - blev jag överlycklig! Jag ville ha någon att dela med mig av mina tankar kring bandet och mina känslor. För det var verkligen ingen som förstod..

När TH sedan kom hit 2007 för skivsignering blev jag hur chockad som helst. Hade förväntat mig max kanske 200 pers totalt.. Men vi blev över 1000 pers och en fullproppad Drottninggatan som ville ha en skiva signerad av världens bästa band. Sedan dess har alla varit emot dom - pga hysterin och allt som tidningarna överdriver.

Det har blivit en grej att hata dom. Tycka att de är dåliga, tycka att sångaren ser ut som en tjej osv. Visst att jag respekterar att alla inte kan tycka att de är lika bra som jag tycker att de är, men jag vill inte höra att ni tycker att de suger - för det går ändå inte in.

Vet inte riktigt vad jag vill få fram med den här texten. Ville bara skriva av mig! Hoppas att ni förstår.. För mig kommer de alltid vara en del av mitt liv. Jag har träffat några utav mina närmsta vänner genom Tokio Hotel, och någon gång skulle jag verkligen vilja tacka bandet för det.. 

xoxo, Ida



TH-kväll med BF

I fredags fick jag äntligen träffa min fina bf Rebecka. Vi gick runt i stan och tittade i affärer och sen gick vi till Gamla stan och köpte en varsin Marängsviss ifrån Ben & Jerrys fiket, skitmysigt! Vi tog med oss dom och satte oss vid bryggan där och satt och pratade, haha. Var så himla skönt att se henne igen!!

Efter stan åkte vi hem till Rebecka och lagade mat till hennes familj och oss själva, haha. Så himla gott! Lövbiff, pommes och bearnaisesås. Mums! Sen fixade vi ihop hela Milano & Göteborgs gänget - Hanna, Ida, Lina och Essi + vi dårå, så att vi skulle kunna på DVDn den kvällen. Vi hade nämnligen planerat allihopa att vi skulle se den tillsammans! Och nu lyckades äntligen jag och Rebecka hitta en helg, och spontana som vi alla är så lyckades alla ta sig dit.

Tyvärr hann inte Hanna kolla på DVDn med oss (DET SÖG!) pga vissa saker så hon kom och hälsade lite snabbt senare på kvällen. Gud vad det var kul att se henne igen! Vi har inte träffats sen mars tror jag, så det var helt underbart!! Vi allihopa stod och pratade en massa minnen tills alla var tvugna att åka hem. Jag skulle sova kvar hos Rebecka, så jag stannade och vi fixade iordning lite med disk osv.

Sen helt plötsligt smsar William, Rebeckas killkompis, så han kom efter ett tag och sov över! Skitkul att verkligen få träffa honom "på rikitigt" .. Har bara hälsar på honom förut lite snabbt, men det är ju inte samma sak.. Vi somnade runt 06:00 och gick upp vid 12, haha. Lätt värt det!!

BILDER KOMMER.
xoxo, Ida

World behind my wall

Hej sötisar!

Har precis kommit hem ifrån en jättemysig kväll tillsammans med Anna. Vad hur länge sedan som helst vi träffades, så nu möttes vi upp och tog ett glas vin & fikade inne i stan. Jättehärligt :) lite catch up time liksom, haha. Jag hoppas att hon skickar bilderna snart så jag kan visa er..

Annars har jag inte gjort någonting speciellt idag, varit hos tandläkaren, varit med min fina Jonas och ätit en jättegod middag tillsammans med min underbara familj.

Vad har ni gjort idag?
xoxo, Ida

Dagens TH bild

Byebye sthlm, är påväg hem nu. Lite jobbig...

dsc01387 (MMS)

Byebye sthlm, är påväg hem nu. Lite jobbigt är det. Fast det är de ju Alltid. Jävlar vilken kväll det blev igår haha riktigt roligt var det! Blev lite kär också. Haha... Men men på bilden har vi "syster sonen" kevin, skön kille alltså. Bilder kommer någon gång:) tja /hannis

Byebye sthlm, är påväg hem nu. Lite jobbig...

dsc01387 (MMS)

Byebye sthlm, är påväg hem nu. Lite jobbigt är det. Fast det är de ju Alltid. Jävlar vilken kväll det blev igår haha riktigt roligt var det! Blev lite kär också. Haha... Men men på bilden har vi "syster sonen" kevin, skön kille alltså. Bilder kommer någon gång:) tja /hannis

Lördag, i Stockholm

måste börja med, HAHAHAHAHAHAHAAH!!!! jag ÄLSKAR mitt liv, fatta att jag delar blogg med toms bruuud?? gilla alltspåååååå, ida jag visste att du döljde någonting!! din lilla tjuv bara tar my boýfriend

träffade Ida, Lina, Rebecka, Essi och min lilla nuppiiii ida  igår, fyf´vad roligt v´det var att se dom igen! seriöst måste flytta hit så jag kan hänga med dom hela tiden åååhhh ruuligt.

haha ne men idag är det bröllop och det är t´stress stress stress här i huse.. orka.. neeheeejjjjj


ja men har inte tid måste fixa stylisten är här ciao

/hanna


Idag träffar jag min andra halva

Nu ska jag till stan & träffa Rebecka. ÄNTLIGEN!! Det har gått en fucking månad sedan vi sågs sist eftersom hon varit i Spanien i 3 veckor, och sen drog jag till Grekland 1 vecka. Men nu, äntligen, ska vi ses. 30min kvar! Ska sova där, så vi kommer ha en underbar kväll & ha massa att prata om så att jag hinner ikapp lite vad som har hänt medans jag var borta :) haha.

vad ska ni göra idag?
xoxo, Ida

På min 18års dag! Finaste bästa vän & syster.

Dagens TH bild

DressCode & facelook 13/8

Grekland

För att reda ut lite saker..

Jag blir så trött. Hur svårt ska det vara att förstå? Tom Kaulitz tycker jag är snygg, ja.

- Vi har aldrig gjort någonting intimt.
- Vi har aldrig varit tillsammans.
- Jag är inte asiaten som syts med dom. Jag är inte ens asiat!!
- Jag var i Grekland med min pojkvän Jonas, så jag har alltså inte spenderat tiden med Tom - som vissa verkar tro.


Chilla ner med kommentarerna.. Det börjar bli larvigt..
Och ja, jag är hemma ifrån Grekland nu! Det var underbart. Bilder kommer.

xoxo, Ida

"MILANO, MAKE SOME NOISE"

det ger mig fett med rysningaar!!!!!

HAHAHAHA kan inte slita skratta

HAHAHAHA gjorde precis som ida, och skickade till 118800 "vem är hanna lysell"
svaret:

Lillgamla hanna är en ung snygg tös med massor av energi (stämmer)
Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga "damer"i skolan, (eey ursäkta går jag i skolan?) förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka  på rasterna och snacka hello kitty med sina kompisar , hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins sebastian


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH ALLVAR?!?!?!?!?!


/hannaaa

GREKLAND IMORGOOOON! :D

Vet ni vaaaad? IMORGON ÅKER JAG TILL GREKLAND, KEFALONIA! KÄNN PÅ DEN.
xoxo, Ida


18800 - Vet inte vad dom pratar om!

Vad är det för fusk de kör med på 18800 egentligen? Jag smsade en enkel fråga: "Vem är Ida Barck?" Till svar fick jag:

"Ida är kanske världens vackraste tjej. Iaf tycker hon det själv. Hon är visserligen snygg som få och kommer gå långt här i livet med hennes enorma självförtroende som ibland kan uppfattas som lite kaxig. Hon har förövrigt en enorm kärlek till handväskor, helt skulle hon bara shoppa handväskor hela dagarna om hon hade råd. Då hon inte shoppar handväskor brukar hon skriva i sin blogg samt hänta ute med sina tjejkompisar och snacka killar!"


Hahahaha. Ursäkta? Handväskor? Okej om det hade varit skor, men handväskor har jag inte många utav och det skiter jag blanka fan i egentligen. Haha! Visst är det viktigt med en snygg väska, men det räcker med kanske 2-3 så man kan byta lite då och då. Skor däremot, kan man aldrig få för mycket utav, inte kläder heller! FAIL 18800. Bättre lycka nästa gång..

xoxo, Ida

SCOOOOORE!

Ååååh! Fan vad glad jag blev nu. Jag satt och letade efter lite roliga videos på TH utanför Sheraton september 09, och så kommer den här upp. Det roliga med det är att hon står bredvid mig och man hör mig säga att mitt batteri dör osv, haha. Och dessutom hör man Tom säga "Bitte Schön" till mig som jag knappt fått med på min video. Han låter glad, jätte positiv! Och inte nog med det så får jag med när Gustav och Georg står framför mig!! (Mitt batteri på kameran dog efter Tom)

Vid 1.45 blir det intressant att titta ;)

Dagens tips: 5 hårtips!


Tvätta. Använd ett bra shampoo och balsam som passar din hårtyp, men tvätta inte håret varje dag.

Skydda. Använd alltid spraybalsam innan du kammar håret och värmeskyddande spray innan du fönar/plattar/lockar.

Klipp. Klipp håret oftare och ta en kortare bit varje gång, så växer håret snabbare och det minskar slitaget.

Reparera. Använd en bra inpackning 2-3 gånger i veckan.

Sätt inte upp håret i tofs för ofta. Tofsen skaver av hår i nacken, gör hellre fläta.

GEH!

WOOWOOO! jag älskar att vara ensam hemma!

har egentligen ingenting att skriva men jag tänkte " åååh jag måste bloggaaaa" för det är sååå himla kul. nej inte dirrrr.....


hejdå puss love kyss smek pill snopp hejdå

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Girls

Hur skön är inte denna låt?!

Dagens TH bild

Take me there

Nu är jag hemma ifrån Farsta där jag var med Jonas och shoppade lite. Blev även medlem i Body Shops club. Kände att det var dags! Haha. Det är verkligen något jag kan rekomendera. Det kostar 100 kr att gå med, men det får du tillbaka när du fyller år. När du går med får du även en gratis sminkrådgivning och ett "tag 3 betala för 2"-erbjudande. Passa på! Det är lätt värt det..

Det blev ett snabbt inlägg bara eftersom att farmor och farfar är här och vi ska grilla! Snart är det förrätt.

Edit: Det går inte att ansluta fucking kameran till datorn. Vet inte vad som är felet! Men bilderna kommer iallafall upp någon gång när datorn vill samarbeta. Fyfan vad irriterad jag blir!!!

Edit 2: Nu funkar det! Tjoho.

Nu är jag äntligen redo för en vecka i ett varmare land!!

Top 149kr - Gina tricot


Linne 99kr - Gina tricot


Linne 149kr - Gina tricot


Hawaiian Tropical - Aftersun - Åhléns
RFSU -Nice n' cool - Apoteket
Visibly Clear - Blackhead eliminating - Apoteket

xoxo, Ida

Grow up and get a fucking life

hahaha! jag måste få skratta och skriva lite om detta "kissie" inlägget. allvarligt måste folk få ha sina åsikter om folk och om våran blogg är så himla vad det nu var du sa, så undrar jag varför i helvete du läser då? jag tycker helt klart som ida, måste liksom det när vi är så bra kompisar eller hur? eller eller elleR?

haha jag påstår inte att jag inte läser kissies blogg för det gör jag flitigt. Jag påstår inte heller att hon är osmart, för hon verkar vara veldigt clever om man säger så. jag menar vem kan skriva så mycket skit och sen inte ta någon alls tillbaka. det är starkt av henne. MEN hon är ju ara FÖÖÖR ful.

nog om henne och tillbaka till mig,

nästa vecka blir det Stockholm för mig! WOOHOOO
äntligen ska man få se de underbara igen, träffa ida och sandra o dom andra, dock inte värda att nämnas vid namn..

nu har jag inte tid med er mer ska göra annat kul... so long suckers


/hannnaaaa

Next stop: Sicilien? Hahaha.

GODMORGOOON!

Haha, måste berätta en jätteroligt grej som hände igårkväll. Anna, Jonas syster, ringde mig och bara "Det finns en resa till Sicilien om 6 timmar för 2000kr. Ska vi ta den?" Självklart svarade jag ja, och började packa så snabbt jag kunde! Hahaha. Efter någon timme ringde Jonas upp och då visade det sig att det bara fanns 2 platser kvar, så det sket sig! Men nu har jag iallafall påbörjat packningen ifall det skulle komma ett sånt samtal igen ;)

Idag blir det sta! Ska försöka hitta massa söta linnen som jag kan ha med mig, och även lite hudkrämer osv. Vad ska ni göra idag?

xoxo, Ida

Gina tricot - Allesandra top - 149kr

Svar på tal: Anonym läsare

Svar: Tillåt mig - Hahahahahahahaha. Äntligen anoyma läsare. Det är det bästa som finns! Som inte vet ett skit och som inte vågar stå för vad dom tycker egentligen! Ja, Alexandra bor på kungsholmen, men även i Farsta. Sitt inte och lek viktig innan du tagit reda på faktan. Insider information, you know.

Dagens TH bild (animation)

Typ det gulligaste jag sett!

JAG VANN!

Woho, oturen har vänt! Jag har vunnit den första tävlingen i hela mitt liv!

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag var med och tävlade om en film och två böcker med Mary-Kate och Ashley Olsen? Jag vann iallafall förstapriset som var en länk och filmen Holiday in the sun. Tack! Klicka HÄR för länk till alla vinnarna.

xoxo, Ida

Joel Kinnaman - så otroligt jävla snygg..

xoxo, Ida

GÖR-DET-SJÄLV-AVSKEDSBREVET

Käre Hanna
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men
jag ska gå i kloster. Jag tror att jag förstod det när din dvärg bet mig i din lya, och jag såg dig sitta på Björne. Jag är säker på att du är borgerlig nog att förstå att din Honda suger. Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller resultaten av blodprovet som ett minne. Du ska veta att jag alltid ska minnas ett passionerat intresse för möss .

Din eviga fiende, Ida



Byt ut siffrorna mot svaret du får på motsvarande frågenummer. Till slut har du ett färdigt avskedsbrev till din partner!

Käre - din partners namn/någon du gillar.

Jag vet inte hur jag ska säga det här, men __1__. Jag tror att jag förstod det __2__ __3__,
och jag såg dig __4__ __5__.
Jag är säker på att du är __6__ nog att förstå __7__.
Jag skickar tillbaka __8__, men jag behåller __9__ som ett minne.
Du ska veta att jag __10__ __11__.
__12__, -ditt namn-

1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
blå - vår romans är slut
röd - vår affär är död
vit - jag ska gå i kloster
svart- jag avskyr dig
grön - våra horoskop passar inte ihop
grå - du är ett pervo
gul - jag går på gatan
rosa - dina näsborrar är en förolämpning
brun - maffian är ute efter dig
ingen tröja - du är en nolla
annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?

januari - den där natten
februari - i fjol
mars - när vi badade nakna
april - när jag trippade på sesamfrön
maj - senaste första maj
juni - när du satte bojor på mig
juli - när jag kräktes
augusti - när jag såg det krympta huvudet
september - när din dvärg bet mig
oktober - när jag reciterade "Tomten"
december - när din fårhund löpte amok

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?

tacos - i din lya
pizza - i din campingbil
pasta - utanför Säffle
hamburgare - under bussen
sallad - i din garderob
kyckling - medan du åt enchiladas
kebab - med Knutby-pastorn
fisk - i kvinnokläder
mackor - på Hare Krishna-avslutningen
lasagne - på mentalsjukhuset
korv - i trans
annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?

gul - stöta på
röd - förolämpa
svart - ignorera
blå - knocka
lila - hälla sirap på
vit - karva dina initialer i
grå - slita kläderna av
brun - sätta blodiglar på
orange - snöpa
rosa - slita tupén av
barfota - sitta på
annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?

svart - min bästa vän
vit - karva dina initialer i
grå - Carl Bildt
brun - min pruttkudde
lila - min senapssufflé
röd - Björne
blå - min avocadoplanta
gul - min brevvän i Ghana
orange - min Carl Larsson-samling
rosa - Djurgårdens förstakedja
inga - min Ingar Carlsson-staty
annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?

scrubs - man
O.C - känslig
one tree hill - öppen
heroes - skamsen
lost - påtänd
house - feg
simpsons - ärrad
aktuellt - mongolisk
idol - masochistisk
family guy - senil
andra avenyn - borgerlig
annat ? köldskadad

7. HUMÖR JUST NU?

glad - hur dåligt jag mått
ledsen - hur trist du är
uttråkad - att din Honda suger
arg - att dina finnar är i sista stadiet
deprimerad - att jag har bytt kön
uppspelt - att det inte finns någon lösning för
nervös - mellanöstern
orolig - att vi är kusiner
apatisk - att Jultomten inte finns
skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
kramsugen - att jag tänder på sopåkare
överlycklig - att jag är en klon
annat - att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?

vit - din ring
gul - dina kärleksbrev
röd - din Darth Vader-poster
svart - din tama sten
blå - soffdynorna
grön - bilderna av Halmstad
orange - dina löständer
brun - din adressbok
grå - våra matchande Snobben-haklappar
lila - dina gamla lottokuponger
rosa - de avklippta tånaglarna
annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?

A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - min oskuld
G/H - din granne Magnus
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - din mamma
Q/R - mitt förstånd
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?

A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - alltid ska försöka glömma
G/H - ska upplysa skatteverket om
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L aldrig öppet hånat
M/N - spelar in en film om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - berättade i bikten om
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?

vatten - vår vänskap
öl - senilitet
läsk - ett nytt liv som klon
saft - eskimåreinkarnation
mjölk - hyreshuset
vin - kokainmissbruk
cider - ett passionerat intresse för möss
juice - Lasse Berghagen-imitationer
mineralvatten - pinsamma utslag
oboy - aubergine-fetishism
whisky - att sabba andra världskriget
annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?

thailand - varma hälsningar
usa - med vänlig hälsning
england - i smärta
spanien - gå och dränk dig
kina - äcklade hälsningar
tyskland - med lättnad
japan - stick och brinn
grekland - din eviga fiende
australien - hälsa din groda Leonard
egypten - stick nu
frankrike - lycka till på permissionen
annat - hälsa din läskiga familj

Bli av med porerna!

Jag är trött på mina porer jag har nu.. Så imorgon ska jag in till stan och köpa det här! Har redan Daily Scrub, och den fungerar jättebra.

xoxo, Ida




Blackhead eliminating: Ett ansiktsvatten som går långt ner i porerna för att avlägsna och förebygga porerna. Den tar effektivt bort smuts och fett som annars kan leda till pormaskar. Huden blir märkbart renare och fräschare. Innerhåller mentol som är känt för sin svalkande effekt.

Rapid Clear Treatment: Snabbtorkande gel som är kliniskt dokumenterad att reducera synliga orenheter inom 8 timmar - utan att vara påfrestande för huden. Ny formula med den patenterade MicroClear TM-teknologin, som börjar verka omedelbart med att reducera storleken och rodnaden på synliga orenheter. Dessutom innehåller formulan saliclsyra för att hjälpa till att öppna porerna.

Daily Scrub:
Innehåller mikrokorn och de bevisat effektiva ämnet salicylsyra, för mild rengöring av porer och avlägsnande av pormaskar. Den unika formuleringen går in i porerna och tar bort olja och smuts för att ge bestående, ren hud. Den löddrande krämen är så mild att du kan använda den varje dag för att hålla din hud fräsch, mjuk och smidig.

 

Taco night

Idag ska jag äta något utav det godaste som finns. Nämnligen tacos!! Var hur länge sen som helst som jag åt det, men nu är det äntligen dags!

Vad är eran favoritmat?
xoxo, Ida

Sanningen om Kissie

Alltså förlåt. Men seriöst. Tycker hon själv att hon ser bra ut? Hela hon ser fake ut. Man ser på långt håll att hon har photoshopat ögonfransarna, håret skriker löshår, läpparna är överdriver stora, brösten ser ut som ballonger.

 

Hon förstör verkligen för sig själv när hon håller på att klä ut och försöker se ut som en jävla hora. Hela hon skriker trash. Fatta om ca 3-4år när hon inte längre kan marknadsföra sin blogg - då folk har fattat att det inte är speciellt kul att läsa om lilla Kissies liv i en liten håla i en förort som heter Farsta (där hon egentligen bor) - då hon ska söka jobb och alla ser henne utifrån den hon var i bloggen. Medan alla dom hon har sågat i bloggen lever lyxliv kommer hon städa deras toaletter. Ingen kommer någonsin ta henne seriöst!

 

Jag tycker det är rätt åt henne! Vad tycker ni?
xoxo, Ida

Dagens tips: Peeling


Idag tänkte vi tipsa om peeling. Genom att peela ansiktet en gång i veckan får du bort döda hudceller och huden blir mjuk, fräsch och får mer lyster. Enkelt att t.ex. ta det i samband med att du tvättar av sminket, bara att massera in peelingcreamen på fuktad hud och sen skölja av med vatten! Vóila!



Peelingcream från The Body Shop:
Vitamin E Cream Exfoliator, 175 :-



Du kan även göra din egen peeling. Blanda bara ihop ingredienserna nedan, massera in i ansiktet och skölj:
1 dl olivolja eller naturell yoghurt
1 ½ - 2 dl socker


Tänk på att återfukta ansiktet ordentligt efteråt!

Dagens TH bild

Rebecka Legnevall

Min fina underbara, bästa, snygga och godhjärtade vän. Det är dags att komma hem nu! Du har varit borta alldeles för länge. Men snart ses vi igen! Nu har vi klarat av 2 veckor, nu är det bara 1 vecka kvar.

Glöm aldrig att jag älskar dig. 2006 - always

Make some noise

Godmorgon! Hur är det med er? Jag börjar få migrän, fast jag hoppas att det går över snart!

Ska nämnligen fixa mig och sen åka till Farsta med Jonas. Om han vaknar någon gång vill säga.. Hur som helst så ska jag använda mitt nya shampoo och balsam ifrån Body Shop nu! Jag uppdaterar er och säger hur det var och om jag kan rekomendera det.

xoxo, Ida

Bild ifrån Torö i helgen.. Bjuder på den

Dagens TH bild.



Man kan ju inte bli annat än stolt?!

xoxo, Ida

Söndagsmys

Ikväll blir det mys med familjen framför en bra film med chips och dipp! Vad ska ni göra ikväll?



xoxo, Ida

Dagens tips: köp 3 betala för 2 på Body shop just nu!



Var i Nacka forum tillsammans med pappa och lillebror nyss eftersom att han skulle få en ny telefon! På vägen ut så gick vi förbi The Body Shop eftersom att jag ville ha lite balsam och shampoo. Det var 3 betala för 2, så då köpte jag 2 st banan shampoo + balsam och sen en morots ansiktskräm. Alla luktade jättegott och hon i kassan rekomenderade de verkligen! :) ska bli spannande att prova det.

xoxo, Ida

Vet inte hur mycket det kostade eftersom att pappa betalade! Haha..

Standning were you left me

Nu är jag hemma ifrån Torö igen! Och ett hus har jag fått målat också, haha. Det vart skitsnyggt! Ska se om jag får upp bilder så får ni se :) Ikväll kommer även mamma, pappa och lillebror hem igen! Äntligen. Har saknat ihjäl mig!! Så ikväll blir det bara att ta det lungt med mysa med dom hemma. Kanske äta en god middag, hyra film osv. Mys.

Har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt. + att datorn hackar som fan! Vilket är as jobbigt när man ska skriva, haha.. Så vi hörs senare sötisar. Ha det underbart så länge!

xoxo, Ida
RSS 2.0