Down to the river

HEJ BABES. I regnvädret, haha.

Väntar på att middagen ska bli klar och sen ska jag åka och shoppa lite med mamma och lillebror. Har tänkt att köpa lite nytt smink osv.. Dagen har gått bra, haha. Men jag hinner inte skriva så mycket mer nu.

Oj, det blev ett kort inlägg. Nu är det middag.
Vi hörs kanske senare ifall jag hinner logga in senare ikväll efter att vi har shoppat..
xoxo, Ida


Kommentarer
Postat av: IDA

Sv: Ja jag beställde dem i slutet av Mars. :) Tyvärr var det en buckla i ena skon (vid tårna) så det gör ont om jag bara har strumpbyxor men det är ju fömodligen bara i mina och jag orkar inte skicka tillbaka (igen).. men annars tyckte jag att de var skitsnygga. Jag har inte gått så väldans mycket med dem än faktiskt så kan inte säga så mycket men de är bekväma i alla fall. Eller ja.. Så bekväma som så där höga skor kan vara. Man känner sig snyggt lång i alla fall. Haha.. :)

Storlekarna var normala. Jag brukar ha 39 i platta skor och 40 i högklackade men tänkte av någon anledning att jag skulle kunna ha 39 i dessa vilket jag inte kunde (eller de var liksom bra på längden men "ströp" foten.. Min fot behövde liksom mer utrymme på höjden) så jag bytte till 40 och de sitter perfekt. :) De kom ju lustigt nog inte hem förrän några dagar innan vi åkte till Milano och jag var svinglad att jag skulle kunna ha dem där men så var de för små så det sket sig ju. Vad sur man blir! Haha

2010-05-25 @ 23:30:03
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0