Leih mir deine flügel

xoxo, Ida

Hanna's back in town

Hej alla goa och glada fluffisar...?
Jag är sämst på att skriva här and you know it. Men jag har så himla mycket just nu. Hihiiiii, studenten är ju på fredag, så är så himla nervööööös! Fyfan va GÖTT det är alltså. Som tur är... Så är Ida bäst på att uppdatera, she rocks. Okej be nice to her. haha jag känner att den bästa engelskan tar över mig. Har pratat engelska hela dagen! jag ROCKAR.

Fick precis för mig att jag ville vara med i Paradise Hotel. Haha jag hade sååå passat in där. Eller nej tror inte det. Hade aldrig kunnat ha .. Samlag i TV. inte direkt min grej det där men det hade vart kul faktikst. Sen kan jag gifta mig med Mr. Cimon. är han het eller är han het. FETT HET. han är inte alls snygg men det är något med han som jag gillar.

Ja iallfall börjar jag bli riktigt nerviiiiig för Fredag. OH MAH GADH.

nu ska jag fortsätta kolla på 2 ½ men. Inte okej egentligen, längtar tills ikväll när Scrubs och How i met your mother kommer. Det är bäst. barney och marshall (stavas?) och JD in maaaaah <3 haha turk är fett snygg med....

 

 

Men hejdå har inte tid.. höhöhööhöh pussilipusssssssssss <<33<3<3<3<3<3<3<3 hjärrrrtaa er

 

/tönthanna.

Wo sind eure hände?

Slutet av den här veckan är fullspäckad av grejer! Hur ser eran vecka ut?
xoxo, Ida

Don't think you're crazy

Hej sötisar.

Har precis ätit middag och ska snart hoppa in i duschen. Är lite nervös, för imorgon ska min chef prata med mig om hösten! Jag hoppas för guds skull att jag får jobba kvar.. Shit.

Har inte så jättemycket att skriva. Var i en park med alla de minsta barnen på avdelningen. Jättemysigt var det! Och vilket väder. Helt underbart. Hoppas att det håller i sig och att de blir lite varmare nu när det faktiskt är juni imorgon. Det är helt stört att tiden går så himla fort. Snart är jag väl 80år. Usch, vad hemskt.

Tänkte skriva ner en lista vad jag ska ha hunnit med innan jag dör, haha..
Kanske inte publicerar den eftersom att mina mål är ganska personliga + att ni nog skulle tycka att jag var dum i huvudet.. Vissa av er förstår liksom inte riktigt skämtet i det! Haha. Ja, det handlar alltså om Tokio Hotel.

xoxo, Ida

Världens bästa farfar och jag

 

BLOGG Dålig bild jag vet men den är fin. ...

min bild (2) (MMS)

BLOGG Dålig bild jag vet men den är fin. Och den ändå jag här på min tele. Förlåt att jag har dålig uppdatering. Men har haft sån jävla mens verk så jag trodde jag ska dö. Men du är jag på g igen. Just nu sitter jag på jobbet och jobbar jätte mycket. Ne sitter bara här. Pappa betalar ni vet ;-) nu är det 4 dagar kvar till studenten woho. Kul att alla mina bästa kompisar inte kommer... Förvänta er inte att jag kommer till er nästa gång det händer något. IDA RING MIG! kyss /hannis

Hur printar man bilder ifrån en video?

Hur printar man bilder ifrån en video? T.ex. som den här nedanför! Har försökt printscreena och lägga in i paint, men hela bilden "flyttar" på sig, och så är det som en svart ram. Ja, skitsvårt att förklara! Haha. Men någon vettig som vet? Skulle bli glad om du kunde lämna en kommentar isånnafall.

GO TYSKLAND!

Hej sweeties.

Jag har inte uppdaterat idag eftersom att jag varit med Rebecka nästan hela förmiddagen. Har verkligen haft en toppenhelg. Igår åkte jag ju som sagt hem till Rebecka för att kolla på Eurovision med henne och hennes familj. Var skitmysigt och rätt låt vann enligt mig, haha.. Tyskland liksom! Efter att Eurovision var klart gick jag och Rebecka ned till lägenheten vi skulle sova i och satte på Schrei LIVE som vi inte sett på år och dar, haha. Var så himla underbart att se de igen. Hade glömt bort de smp detaljerna som jag kollade på förut! Dessutom tog vi en massa sjuka bilder, hahaha. Antar att någon kommer komma upp när Rebecka skickar de.

Supermysig kväll var det iallafall!
xoxo, Ida

Du får mig att må så himla bra. Tack

Till alla er som tycker att Tokio Hotel "suger"..

..Lyssna på den här låten och säg mig vad det är för fel på texten, musiken och allt! Är ganska intresserad för jag har verkligen tröttnat på att alla ska hålla på att klaga.

Tack för alla fina stunder med er!

London om 2 veckor

Om två veckor är jag i London med den finaste av alla vänner i hela världen!

Ska verkligen bli så himla roligt och jag längtar som fan. Bara få komma iväg ifrån allt ett tag. Nu i London ska vi testa på.. utelivet, ett av stadens lyxigaste hotell (Som vi även ska bo på), shoppingen och självklart ska vi turista litegrann. Jag har aldrig varit i London så det här kommer bli jätte spännande!

xoxo, Ida

Någon som har några idéer på vart vi kan gå och vad som är värt att se?

Vart är världen påväg?

Det här var ju bara helt sjukt. En 2 åring som röker upp till 40 cigaretter om dagen, och har föräldrar som köper dom. Pappan ska tydligen ha gett honom hans första cigarett när han bara var 18 månader. Förstår inte hur föräldrarna kan låta honom röka överhuvudtaget, och så mycket. The kid will be dead soon..

Vad tycker ni om det här?

Im in miami bitch

SÖTISAR! Vart har ni gjort av solen?

Haha. Försökte som sagt få upp lite filmer på youtube igår, men de var tydligen för stora?! Någon som vet hur man förminskar filmer? Lämna gärna en kommentar då så skulle jag bli skitglad.

Idag ska jag hem till Rebecka, ska bli jättemysigt! Har inte så mycket mer att säga just nu, haha.
Vad ska ni göra ikväll?

Dagens tips: 10 smarta sminktips

1. Fuktmask.

Lägg en fuktmask innan du lägger på makeupen, det ger huden fukt och det blir ett bra underlag för makeupen.


2. Bas

Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, det ger ett naturligt och fint resultat.


3. Löspuder

Använd löspuder för att fixera makeupen. Fast puder använder du bara till att matta ner.


4. Torra läppar

Om du har torra läppar, fukta en frottéhandduk med ljummet vatten och massera läpparna lätt. Perfekt innan du applicerar läppstift.


5. Torra ögonlock

Se till att ögonlocken är helt torra innan du applicerar ögonskugga. Detta för att få ett så jämt resultat som möjligt. Du kan till exempel förpreparera ögonlocken med puder eller en hudfärgad, matt ögonskugga.


6. Applicera ögonskugga med pensel

Applicera ögonskugga med en pensel, och jobba bort linjerna med en större, ren pensel.


7. Böj ögonfransarna

Böj alltid ögonfransarna INNAN du applicerar mascara, för bästa resultat.


8. Ögonbrynen

Om du använder ögonbrynspenna, applicera den utifrån och in, då fastnar färgen på alla småhår istället för på huden.


9. Läppstift som håller

Vill du ha ett läppstift som håller hela dagen? Fyll i HELA läpparna, inte bara kanterna, med läppenna, och applicera därefter läppstiftet.


10. Festsnygg

För att snabbt förvandla din vardagsmakeup till en festmakeup, applicera kolpenna på ögonkanten, innanför ögonfransen. Supersnyggt!

Dagens tips: Snygga sotade ögon till fest & vardag




1. Börja med att markera ögat med en svart kajal, både på övre och undre fransraden. Personligen tycker jag det är snyggast om man använder sig utav en flytande eyeliner på övre fransraden närmast ögonfransarna och tar sedan en svart kajal och målar med ovanför eyeliner linjen så att det inte blir en sådan stark kant, men så att det liksom ändå blir starkt längst ned mot fransarna.




2:
Applicera sedan en brunaktig skugga utöver hela ögonlocket.



3:
applicera nu lite skugga längst undre fransraden. och även skugga ovanför ögonlocket längst globlinjen och se till att skugga uppåt.. Tänk såhär, från globlinjen och uppåt ska det bli ljusare och ljusare. I yttre ögonvrån använder du en lite mörkare skugga som du skuggar från mitten utav ögongloben och ner åt yttre sidan utav ögonlocket!



4:
Applicera en ljus highlighter under ögonbrynet, från ögonbryntets mitt och utåt sidan. Applicera även en ljusare ögonskugga i inre ögonvrån som du skuggar med uppåt mot ögonbrynets början. Personligen gillar jag att använda en lite ljusare färg i inre ögonvrån eftersom ljusa färger öppnar upp och förstorar och mörkare färger tvärtom



5:
Böj ögonfransarna med en ögonfranstång och applicera rikligt med mascara. Ett tips är den svarta masterpiece max ifrån max factor!


6: Här är en bra bild där du kan se hur du ska göra! Till vänster är en lite mer vardags make-up och den till höger passar mer till fest tillfällen osv!

Ett par converse rikare, 699kr fattigare

Hej sötisar.

Håller på att ladda över videos ifrån konserterna till Youtube. tar ju typ år och dar, men jag försöker.. Haha. Antar att datorn kommer dö av överhettning innan, menmen.

Har iallafall varit i stan med Jossan idag.
Var jättekul att träffa henne igen, och vi hade en del att prata om ta igen, haha. Vi gick runt lite i affärer och jag drog med henne på converse jakt i hela stan! Stackarn, haha. Sen gick vi och fikade och satt där i några timmar. Supermysigt!!

xoxo, Ida

Kom hem med ett par röda converse och ett par solglasögon!


BLOGG sitter på mitt kära jobb nu. Ska sna...

dsc01056 (MMS)

BLOGG sitter på mitt kära jobb nu. Ska snart äta kyckling sallad. Mums, emelie var studenten idag så ska dit lite senare:-D min prinsessa alltså:) och imorgon blir det party då johannis aka my girl friend fyller år, haha måste berätta om det! Gör du sen om jag hinner. Nu ska jag gå och hämta min mat. Hörs sen kyss /hannis

Fredagmorgon!

GOOODMORGON SÖTISAR.

Now Im back. Min migrän är borta och jag är lite sådär överlycklig, haha. Idag ska jag jobba och sen efter det ska jag träffa Jossan inne i stan. Kommer bli supermysigt! Var så länge sedan vi sågs. Ska försöka ta en massa foton idag, får se om jag lyckas, haha.

Hur som helst så verkar inte vädret bli sådär jätteroligt, men jag hoppas att det spricker upp!
Vad ska ni göra idag?

xoxo, Ida

James Morrison - Broken Strings ft. Nelly Furtado

Migrän skit

Som Hanna skrev och trodde. Jag har fortfarande extrem migrän och jag orkar inte sitta vid en dator då. Mår illa som fan också. Tabletterna hjälper ju fan inte på dagen! Måste typ sova för att det ska bli någon effekt. Försvinn äckliga migrän skit. Har du inte migrän ska du vara jävligt lyckligt lottad. Det är inte att leka med, usch. Tack för den genen pappa!

xoxo, Ida

8 DaGaR kVaR

TJAA!!!!


fatta att det är åtta dagar kvar tills STUDENTEN.
OMG. i died. höhö nej jag har absolut ingen "blogg" dag idag, vet inte vad jag ska skriva alls..
Inga svar från ida heller får jag.. hon kanske dog av migrän? nej vad hemsk jag är! tycker synd om dig plutten!
jaja hon kanske inte mår bra idag heller! who knows?

jag är jävligt arg idag ska ni veta. och den som bråkar med mig får en toffla i huvudet!
jag lovar. humörsvängningarna är all over me!

chaoooo
// h.l

Dialog med en 5åring idag

Innan jag dör av migränen måste jag bara skriva ned det här för att komma ihåg att titta på när jag är lite nere, haha. Har ju jobbat med 5åringarna idag och då hade jag och en utav killarna i gruppen en liten dialog..

Pojke: Ida, har du ett barn i magen?
Jag: *tittar på magen* Är jag så tjock?
Pojke: Ja
Jag: Vill du känna om barnet sparkar?
Pojke: Ja *känner på magen* Oj, vilken hård mage du har
Jag: Japp, det är bara för att jag har så mycket muskler.
Pojke: Aha.. *ser besviken ut*

HAHAH. Låter inte alls roligt! Men han trodde verkligen att jag var gravid. Nu ska jag faktiskt sova! Håller på att dö av min migrän, usch.

xoxo, Ida

M-I-G-R-Ä-N

Jag har jävla cp migrän. Det är värre än någonsin! Jag orkar inte blogga idag.. Hanna får sköta det! Och kommentera hennes fina inlägg.

Min bästa vän idag

ÄNTLIGEN!

fick äntligen in mina videor jag hade på min mobil in på datorn! är överlycklig! ihih nu håller jag på att lägga in dom på datorn!

pain of love


in your shadow (i can sine)


zoom into me


VARÖFR ÄR DET INGEN SOM KOMMENTERAR MINA INLÄGG?!
bara idas. vet att hon är roligare, men jag slutar skriva snart.........

Dagens fråga: Vilken färg ska jag köpa mina converse i?

Hello. Såg bilderna Hanna lagt in, snyggingen! Haha.

Har rast just nu, men den är snart slut. Har migrän idag, och det suger. Känner att det är påväg att bli ett "utbrott" så jag har tagit tabletter.. Hoppas att det hjälper. Orkar inte skriva så mycket mer just nu. Är så trött.. Blir typ det av mina migräntabletter, haha.

Tänkte bara passa på att fråga er, söta läsare. Vilken färg tycker ni att jag ska köpa mina converse i?



Röda, svarta, lila, mörkblå, vita? xoxo, Ida

Bild BY Marcus

marcus gjorde denna. tror han är lite kär i mig

sööööttttttttt

så jäkla snygg alllltsåååå

 

GÖTT VÄDER

 

fint väder bra musik och massa foton!

älskar när det är fint väder. Och just nu har vi lektion FOTO. haha jag och marcus har tagit massor med bilder, skitfula om jag ska vara ärlig. HAHA! men men!

9 dagar kvar till studenten VAD SÄGER NI OMM DET?

btw så tror jag att detta blir sommarlåtarna 2010! den är GRYYYM

vad tror ni? I loove them!

Min shopping idag - grymt nöjd!


BH
- H&M - 129:-
Trosor - H&M - 59,50:-
Klänning - Gina tricot - 199:-
Nagellack - H&M - 39,50:-

xoxo, Ida

Down to the river

HEJ BABES. I regnvädret, haha.

Väntar på att middagen ska bli klar och sen ska jag åka och shoppa lite med mamma och lillebror. Har tänkt att köpa lite nytt smink osv.. Dagen har gått bra, haha. Men jag hinner inte skriva så mycket mer nu.

Oj, det blev ett kort inlägg. Nu är det middag.
Vi hörs kanske senare ifall jag hinner logga in senare ikväll efter att vi har shoppat..
xoxo, Ida

Upplev mer

TJENA!
jag bloggade ingenting igår, för min kompis åkte in till sjukhuset med ambulans! var tvungen att vara med henne lite! usch gillar inte sånt där!
hon har lunginflammation och hon har haft det typ 5 gånger redan och luftrörskatarr med! stackarn

iallafall har jag precis hoppat ur jacuzzin nu och det var skitmysigt fick mig en riktigt helkroppsmassage också. Fernando, massören alltså han har vart hemma i sitt hemland och hälsat på sin familj så har inte kunnat få någon massage på typ en vecka! OH MAH GAD!  haha


vad händer för er idag?!


pussss och krammiiiizar / hanniisss

We are radio hysteria

Älskar låten jag la upp i förra inlägget. Blir så glad utav den! Haha. Jag är egentligen inte alls ett Justin Bieber fan och skulle inte tycka att det var skitcoolt att träffa honom eller så som någon skrev i en kommentar, haha. Men jag tycker att han gör bra musik. Men han kan aldrig jämnföras med Tokio Hotel. Det kan ingen, aldrig!

Well. Jag sitter på jobbet och har rast, så jag tänkte att jag skulle skriva ett fint inlägg till våra 300 läsare, hihi. Ja, jag skryter! Men jag är fan stolt över att vi har fått så många läsare på så kort tid. Vem vet hur det kommer bli om vecka? Lika bra att njuta när statistiken ändå är hög och kommentarerna strömmar in, haha.

Har iallafall precis haft vilan. Lyckades få alla att somna för en gångs skull. Det brukar annars vara en liten sötnos som aldrig somnar. Men idag fan! Känner mig lite stolt, haha.

Längtar till lördag!
Nu ska jag lyssna på bra musik.
xoxo, Ida

I just need somebody to love

Justin Bieber - Somebody to love

Klickat hem. Kommer lagom till London :D

 





Linne (neonrosa + svart) - H&M 99kr.
Bandeau bh - H&M 129kr.
Tanga -  H&M 99kr

xoxo, Ida

Måste vara världens sötaste kändis-systrar!

Dagens fråga!

Igår åt jag världens godaste middag. Lasange och till efterätt blev det jordgubbar!

Vilken är eran favoriträtt samt efterätt?


xoxo, Ida

We are dogs unleashed

Hej sötnosar.

Kom hem ifrån jobbet för någon timme sen och ska snart äta middag. Har inte så mycket att berätta, haha. Jag har ju bara jobbat liksom ;) haha..

Hur som helst så försöker jag titta efter biljetter till Cheerleading RM/URM som är den 6 juni och där min vän Rebecka ska vara med. Har inte hittar några biljetter ännu, verkar inte som att det har kommit ut några. Om ni vet någonting så får ni gärna skriva en kommentar :)

Imorgon ska det tydligen bara bli 14 grader (!) i och för sig har det inte varit speciellt varmt idag heller eftersom att det blåser, men usch. Vart tog våra 30 grader vägen? Hoppas verkligen att de kommer tillbaka innan sommaren redan är slut.

Nu är det middag!
xoxo, Ida

Den här gav mig väldans massa rysningar.. (!!)

xoxo, Ida

BLOGG tänkte bara Blogga innan jag går och...

dsc00940 (MMS)

BLOGG tänkte bara Blogga innan jag går och lägger mig. Ligger och kollar på entorage eller hur det nu stavas haha. Pappa hade köpt massor presenter till mig fick bland annat en ny tv :-D på jävla snäll är han bäst också:) nu måste jag sova i min älsklings säng min bästa vän puss och godnatt /hanna

Svar på tal - Anonym läsare



Svar: Om det är någon som är ett skämt så är det faktiskt DU. Vi tycker verkligen att det är så himla tråkigt när andra inte kan glädjas åt andras framgång. Avundsjuka är det enklaste ordet för att förklara det! Här får ni ett bevis på att vi faktiskt har nått 300 unika besökare idag.

Tack alla andra fina läsare för era kommentarer! Ni är bäst.
xoxo, Ida & Hanna

Tokio Hotel @ Scandinavium

Måste bara lägga ut min video också från konserten här i Göteborg, vet att ni gillar det;)

Champagne

Haha sitter och dricker champagne med min väns mamma! så himla mysigt. plus att det är fint väder och terassen är nybyggd! Jag älskar't! Har precis ätit god mat också! snart är det väl hemgång för mig. Eller man vet ju aldrig. Skola imorgon iofs. Inte okej, jo ska bara lämna in min kärleks krönika om Tokio Hotel kommer förmodligen få MVG eller det fick jag på den förra iallafall ILOVE ME!

jag och Ida är fan bäst. vi har bloggat drygt en vecka och har cirkus 300 läsare!
ni är så söta! tänkte lägga upp lite bilder också från när vi var ute på pappas klubb:)


 

Nu ska jag fortsätta kolla på Wallander. och njuta av min champagne. Herre gud vet inte ens hur det stavas..HAHA!

Kanske mobil bloggar lite sen. man vet aldrig

Chaoooo /hh


Behov av ny bikini!

Jag är verkligen i behov av en ny bkini. Jag hittade en massa fina ifrån H&M nyss. Men självklart är alla de som jag är lite sugen på att köpa slut i min storlek. Så jävla typiskt. Någon som vet en bra hemsida som säljer snygga bikinis?

xoxo, Ida

Här är två utav mina favoriter ifrån H&M

Tokio Hotel utanför NRJ & Sheraton 8/9-09 (Del 1)

Jag mötte upp Rebecka, Essi och Josefin (Dortmundgang!) i Slussen kl. 05:00 för att åka gemensamt till Münchenbryggeriet. Kändes skönt att vara där i tid. Hände inte så jätte mycket där. Vi träffade Ida och Lina som vi stod och pratade med!

THs bil kom inrullandes vid 8 tiden på morgonen, de gick upp till Knappen och Hakim. Efter showen kom de ut och visade sig, haha. Åkte direkt till hotellet för interjuver för att sen på kvällen signera utanför hotellet.

Bjuder på ett bildregn istället eftersom att det inte finns så jättemycket att berätta. Alla bilder jag lägger upp är mina ifrån mina videos (som också kommer att läggas upp). Bloggadressen som står på bilderna är min gamla bloggadress - jag använder alltså ingen annans bilder! Länka och säg till ifall ni använder..






xoxo, Ida


Deras 11:e comet

http://img64.imageshack.us/img64/7131/tumblrl2tt5bupt11qbifnr.jpg

Ankelboots

Have2have.se

God morgon!

eller kanske god eftermiddag för er? vad vet jag? bryr mig inte heller!
haha för mig är det iallafall morgon och jag vaknade för kanske 20 min sen!
ingen äcklig städerska som väckte mig! helt underbart är det!

så himla skönt att vi har super väder här i Göteborg! eller inte lika fins som det var i helgen dock men det är varmt iallafall! Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag, pappa kommer ju hem så kanske får umgås med honom lite.. eller fjäska lite så man kan få lite cash kanske! hihi. Behöver nya kläder till sommaren! fast en söndag kanske inte är bästa dagen att shoppa på?!


ikväll är det iallafall Gossip girl och wipe out eller" best of wipe out" iallafall!
sen skola imorgom och 12 dagar kvar till STUDENTEN!


/hanna

Sommarplåga år 2010?

Nu tänkte jag gissa på vilka två låtar som kommer bli årets sommarplågor.

Först och främst har vi ju Rasmus Seebach - Natteravn. Jag tycker själv att låten är bra, och jag älskar att han sjunger på danska. Tro det eller ej, men det är ett utav mina favoritspråk! Blir så himla glad utav det.. Förknippar det med sommaren eftersom att vi brukar åka dit på då. Har ju släkt i Danmark liksom, haha.

Rasmus Seebach - Natteravn

Sen har vi ju Stromae - Alors On Danse. Har nästan spelat sönder den redan, haha. Men tycker att den är rätt skön. Tänk er en varm sommarkväll ute på en najs nattklubb och så kommer den här låten igång! Man kan ju inte bli annat än peppad som sugen på dansgolvet.

Stromae - Alors On Danse

Vilken utav de här två tror ni kommer bli årets värsta sommarplåga?


xoxo, Ida

Dagens tips: Enkla och supergoda sallader!

Tokio Hotel - Geh i Dortmund 13/6-08

Åh. Såg att Hanna hade lagt upp 1000 meere. Fan vad länge sen det var jag lyssnade på den. Kommer verkligen så väl ihåg ifrån Essen konserten när det var första gången de skulle uppträda med den live. Rebecka ringde mig direkt efter Ich bin nich' ich och så hör man bara en massa som skriker och efter ett litet tag så skriker Rebecka "OMG!!!" och så fick jag höra hela låten live. Fyfan vad feeling det var alltså. Tack igen!

Well. Jag har precis vaknat, så har inte så jättemycket roligt att berätta för er just nu, haha. För att inte vara sämre än Hanna så lägger jag in Geh ifrån Dortmund. Första gången jag fick se och höra låten med egna ögon/öron. Helt underbart. Slänger upp en video som sagt! Inte bäst kvalitet, men man hör i varjefall vad det är för en låt, och att publiken sjunger med. Fan vad underbart! Dör lite smått när jag tittar på den.. Jag var ju liksom där, MINNEN!

xoxo, Ida

Killarna som aldrig slutar överraska

Tråkigt natt inlägg

jag har ingenting att göra pappa är fortfarande i bryssel så är helt ensam hemma! och inte ens min bror är hemma..... vågar inte sova heller det låter massa konstiga grejer och så. eftersom vårat hus är ganska (!) stort så kan det iofs vara städerskan eller butlern? vet inte.. det är inte kul iallafall! sitter i min ensamhet och lyssnar på gamla goa TH låtar iallafall!

ja nu tänker ni "åh th igen" men sorry det får ni leva med!
haha och eftersom min idiot till service personal har blockerat POP-up skitar så får ni faktiskt näja er med att jag lägger en länk här, och känner ni för att kolla på den så kopierar ni bara!

(EDIT: Ida fixade in den istället! så nu kan ni bara klicka på play.)


detta måste vara min favvolåt ikväll har inte hört den på ett tag men nu ploppa den uppp på youtube och den är så jävla bra! i love it!

men ska duscha nu hade jag tänkt mig. eller ta mig ett bad i jacuzzin.. eller något eller leva ensam eller något.....
haha är för trött nu.. usch


/hhhhhh

Dagens fråga

Såg att vi fått en massa fler söta läsare nu till bloggen! Vi har en snabb och enkel fråga till alla er där ute..



Vi tar till oss alla förslag och kommer försöka skriva om det ni vill ha med.

They telling me it's beautiful.

Rätt tråkiga inlägg som kom upp idag! Imorgon blir det bättre eftersom att det ska regna här i Stockholm. Lovar.

Och ni som inte tror att jag har något liv som sitter hemma en lördagskväll och skriver på en blogg - jag är sjuk. Så, nu vet ni det. Någonting mer ni vill veta? Haha. Dock blir det en ganska tråkig helg! Men hellre det och att jag sen är frisk på måndag, när jag ska jobba. Måste ha alla pengar jag kan till London liksom. Bara 3 veckor kvar nu, Rebecka!

Vad har ni gjort den här lördagskvällen?
xoxo, Ida

Världens finaste och bästa vän i mina ögon.

Dagens tips: Mascaratips


Tänkte lägga upp två jättekorta små tips som ni kanske kan ha nytta utav .. Nämnligen hur man enklare ska kunna lägga på mascaran!

Tycker du att det blir klumpar, tjockt och fult när du sätter på mascaran? Testa det här:

Tips 1: Efter att du tvättar bort sminket på kvällen smörjer du in ett tjockt lager med ansiktskräm på dina ögonfransar. Detta gör så att de blir lena, och känns som nya.  (Det blir ungefär som inpackning i håret, fast på ögonfransarna) Alltså blir det också lättare att sätta på mascaran dagen efter!

Tips 2: Detta är för er som använder puder. Jag brukar alltid lägga på ett extra lager med puder över ögonen, dels för att det håller bättre om man ska ha ögonskugga och dels för att det fungerar bättre för mig att sätta på mascaran. Jag använder även ögonfransböjare, men för att du lättare ska få längre fransar hjälper pudret till också!

Dagens tips: Hårkontroll!



Skönhetstips!
De här tabletterna tänkte jag köpa. De ger vackrare och mer glans till håret, och även starkare naglar. Du tar 1 tablett morgon och kväll och börjar märka skillnad efter ca 1,5-2 månader. Kostar bara ca 146:- på hälsokostaffärerna. Billigt och bra, och jag har hört att de här verkligen hjälper.

VARNING: Smakar tydligen skit, men vad gör de? De ger håret lyster och näring.

Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 5)

Bjuder på en utan mina favoritbilder ifrån konserten. Fangirlar lite och säger att jag tror att han kollar in i min kamera! Haha. I varjefall så kollar han åt mitt håll, och det är ju alltid awesomness.

xoxo, Ida

Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 4)

Min video!

xoxo, Ida

Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 3)

 

xoxo, Ida

SVAR PÅ TAL!



Vad är en dag utan Kissies blogg? alldeless aldeless underbar! hahahah.. hon är så jävla snygg och underbar och har så rätt i allt hon säger! och hon är det bästa jag vet! Okej jag ljuger. jag vet att hon Älskar uppmärksamhet darför tänkte jag ge henne lite av det goda jag har att dela med mig!

ta dina sillisar och dra! tobad att jag fick naturligt snygga tuttar då och du fick små russin tuttar och är så "söt" att du måste fylla ut allting! haha din lilla anka!

äsch vet inte vad jag ska skriva om bruden hon är ful iallafall men rätt rolig ändå!

Paddan Senorita!

Hanna hade hört någon skvallra om henne, så jag tänkte att jag skulle kolla upp henne.. Jag såg framför mig en söt, smal tjej. När jag gick in på hennes blogg idag så såg jag något helt annat. En stor fet padda!

Fastnade för den här bilden.. Är hon gravid eller är det bara träningskortet som ligger och dammar på hyllan? Tjejen, jag tror du borde kolla dig i spegeln.

xoxo, Ida

Justin Bieber - Up

Vet inte varför. Men den här låten går på repeat hemma hos mig nu, haha. Tycker den är otroligt bra! Gillar texten och melodin. Vad tycker ni om den här låten?

xoxo, Ida

Dagens tips: 25 skönhetstips ifrån er läsare!



Smarta hemmakurer och ljuvliga tips som höjer ditt självförtroende! Jag har samlat 25 superbra skönhetstips från er läsare. Så låt dig inspireras!

1. ANSIKTSVATTEN
"Mitt bästa skönhetstips är ett hemmagjort ansiktsvatten med gurka och kamomill. Jag kokar upp kamomillblommor som jag silar och sköljer av, sedan lägger jag i gurkskivor. Låter det sedan stå i kylen och tvättar ansiktet med det morgon och kväll."

2. NATURLIGT HÅRSVALL
"När jag ska ut och vill ha ett snyggt, naturligt svall på håret så sätter jag upp det i knutar, 1-3 st under tiden som jag gör mig i ordning och sminkar mig. Sist av allt släpper jag ut håret och fixerar med lite hårspray. Kanon snyggt!"

3. TORRSCHAMPO
"Ett kanontips om man inte hinner tvätta håret, få inte panik! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!"

4. SATSA PÅ HYN
"Mitt bästa skönhetstips är att satsa på din hy. Gå till en expert och gör en hudanalys. Anpassa sedan dina produkter efter just din hy, och se till att växla produkter efter årstid eftersom behoven ser olika ut under olika delar av året. Gör det bästa du kan av det du har och var nöjd med dig själv. Älskar du dig själv utstrålar du självsäkerhet, någonting som är otroligt attraktivt."

 

5. FYLLIGA FRANSAR
"Mitt bästa skönhetstips om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar och hur mycket "sängkammareblick" man vill ha."

6. ÅTERFUKTA
"Mina skönhetstips är att ha en fuktspray bredvid datorn om du jobbar mycket där, så att huden inte torkar ut för mycket. Se till att använda hårinpackning efter sommaren för att ge ditt hår fukt igen. Men se samtidigt till att ditt kärleksliv och din vänskap inte torkar ut. Se till att umgås med människor du tycker om och som får dig att må bra. Unna dig själv saker, men framför allt tid. Stressa ner och njut av livet!"

7. SNYGG HY
"Mitt bästa tips är att vara konsekvent. Att använda remover, ansiktstvätt, lotion och foundation från samma märke. Det märks skillnad, produkterna "jobbar bättre med varandra" och man får snygg, fräsch hy."

 

8. NATURLIG SKÖNHET
"Det bästa tips jag har är att vara nöjd med den man är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!"

9. BRA SJÄLVFÖRTROENDE
"Det bästa du kan göra för att bli oemotståndligt vacker är att njuta av livet och må bra, träna upp självförtroendet! ett bra självförtroende lyser igenom och gör dig karismatisk och intressant, dessutom tar det bort fokus från eventuella "defekter" typ om man har dålig hy och mår piss över det och går runt och tänker på det så kommer andra också att göra det, om du däremot fokuserar på något som du gillar och har bra självförtroende kommer ingen att märka om hyn är dålig!
(ett plus med ett bra självförtroende kommer du själv inte tycka att sådana saker är lika jobbiga och det är ju faktiskt det viktigaste!)"

 

10. LEN HUD
"Basta! Sitt i en bastu under 1-2 timmar och få upp värmen så att du svettas riktigt mycket. När du är riktigt varm och mjuk i huden så ta en skrubbhandske och skrubba huden så att du får bort massa döda hudceller och annan skit. Huden kommer efteråt att kännas jättemjuk och fräsch, du kan inte sluta ta på dig själv. Obs! Viktigt att dricka mycket under hela tiden i bastun så att du inte blir uttorkad!"

11. HITTA DIN PASSION

"Mitt tips är att hitta sin passion i livet och leva den. Min är dans och det finns inget bättre än att skaka loss dem lurviga i en dansstudio och känna hur svetten lackar och man bara ler. Det är njutningen i livet man ska hitta och gör man det så kan man inte göra annat än att le. Man ser bättre ut man frigör endorfiner som gör att man mår bra inom sig och det strålar utåt."

 

12. FIN LYSTER
"Ett tråkigt men bra tips är att använda fiskolja kapslar! Det är viktigt att smörja kroppen från insidan för att ge hyn en underbar fin lyster. Den hjälper mig plocka fram min naturliga afrikanska skönhet."

 

13. VIPPIGA FRANSAR
"Något av det vackraste som finns enligt mig är långa och böjda fransar, jag har väldigt raka fransar så här kommer mitt tips på drömfransarna (funkar väldigt bra för mig): Börja med att böja fransarna med en ögonfransböjare, och ta sedan på vattenfast mascara, det gör att böjningen på fransarna "stannar" och de sjunker inte ner på grund av tyngden från mascaran."

14. HEMMAGJORD ANSIKTSMASK
"Mitt bästa skönhetstips för frisk glow och klar hy är att tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink. Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min. Tvätta därefter bort med ljummet vatten."

15. KUR FÖR ÖGONEN
"Mörka ringar under ögonen är nog något vi alla drabbas av någon gång. Ett modellknep som verkligen fungerar är hemorojdsalva under ögonen. Kanske inte det roligaste att gå och köpa på apoteket men testa, billig kur mot påsar under ögonen."

 

16. LYFT SJÄLVFÖRTROENDET
"Mitt skönhetstips (som verkligen fungerar för alla!) är att avbryta eller i alla fall undvika kontakt med alla människor som drar ner dig, som drar ner ditt självförtroende och som får dig att må dåligt. Omge dig med människor som lyfter dig, som lyfter ditt självförtroende och som får dig att må bra. Jag lovar att du kommer att glittra."

17. BABYMJUK HUD
"Mitt bästa skönhetstips är till för hela kroppen. Smörj in kroppen med en babyolja efter en skön dusch, eller om du ska ta ett långt bad häll då några droppar babyolja i vattnet. Man märker förändring efter en vecka. Kroppen blir lenare och ser fräschare ut! Känner du dig fräsch från topp till då märker alla runtomkring det också."

18. DUNDERKUR FÖR HUDEN
"Mitt bästa tips gör hyn fräsch, med "glow" och rensar upp orenheter: Aspirinmasken; 2-3 Aspirin som krossas eller löses upp med några droppar varmt vatten, blandas med en tesked honung och appliceras på ren hud, låt verka så länge du orkar. Masken är helt otrolig, har aldrig fått så många komplimanger för "fantastisk hy" förut, den rengör på djupet, exfolierar och återfuktar, samt är antibakteriell, billig är den också!"

19. BÄSTA KROPPSSKUBBEN
"Det här ska man använda ungefär 1 gång i veckan, ett super knep som kommer från min mamma. Ta en plastpåse 2L, fyll den med lite kaffesump, ca 2-3 matskedar olja (t ex, olivolja), och strö sedan i lite salt. Där har du världens bästa kroppsskrubb! PS: Använd i duschen."

20. RÖR PÅ DIG
"När man är ute och rör sig så blir det positivt även för utseendet. Huden blir fräschare, man ser piggare ut och inget slår väl de där härligt rosiga kinder man får efter en tidig morgonpromenad. Jag brukar ladda ipoden med härlig musik och ge mig ut tidigt innan staden liksom vaknat till. Efter detta tar jag en snabbdusch och sedan smörjer jag in mig med en skön kroppslotion För tillfället är det Clean som gäller."

21. ÅNGANDE MORGONSTUND
"Mitt bästa skönhetstips är en riktigt fräsch hy! Har du det så klickar resten. Jag brukar alltid använda mig av olika krämer och ansiktsmasker för att få så snygg hy som möjligt. Ett tips är att när man kokar upp vattnet till sitt te på morgonen så gör man det i en kastrull, så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna. Håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut! Bra för dig med stora porer, följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch!"

 

22. GRUNDA MED PRIMER
"Mitt bästa skönhetsknep är att först och främst se till att man äter bra mat med mycket antioxidanter och fleromättat fett, som ger en bra grund till vacker hy. Någonting som jag tycker hjälper otroligt mycket om man känner sig lite glåmig, är en bra primer. Har testat två stycken som jag älskat och som funkar trots att jag har lite fetare hy. Den ena är från Benefit Cosmetics och luktar underbart av bubbelgum och den andra är från Napoleon Perdis Cosmetics. Båda piggar upp hyn och man känner sig mycket fräschare, plus att foundation sitter hela dagen!"

23.SMART ÖGONMAKEUP
"Mitt bästa sminktips är att använda en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket."

24. ANSIKTSMASK FÖR LYSTER
"Bland ihop:
1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!"

 

25. NATURLIGA PRODUKTER
"Mitt bästa tips är att göra egna skönhetsprodukter, det blir ju inte bara billigare - dessutom vet du vad produkten innehåller. Socker och olivolja blir en superbra skrubbkräm för torra händer och fötter, mosade jordgubbar blir en finfin ansiktsmask och öl är ju bra att ha i håret. Dessutom känns det miljömedvetet att bara använda naturliga produkter!"

Tack för era fina tips! ♥

majioooo

Alla dagar är inte de bästa

min vän amanda har inte den bästa dagen idag!
hon är jätte ledsen och då måste jag som är en braa
vän och ställa upp och trösta henne. tänker inte
säga vad som har hänt för det vill hon nog inte att alla
ska veta! tycker bara att det är tråkigt att hon är så ledsen när det är
så fint vädet ute. haha nej jag är så känslokall.
men seriöst måste få henne på andra tankar nu! hon kan inte gå och tänka på saker
som inte kommer att hända!
idag har vi faktikst fint väder i Göteborg med! haha ligger på våran stora terass i min
nya bikini, lääär ju inte få den snyggaste brännan men who cares?
STUDENTEN OM 13 DAGAR BTW! fattar ni eller 13 dagar! 13.... det betyder otur måste sluta skriva det... 13 13 13 13 13 13  haha jag är rolig jag! ska ta mig ett dopp i poolen nu! chaaooooo
/h

Högerklicksskydd - check!

Sådär. Nu är högerklicksskyddet fixat! Så nu kan ni inte ta någonting ifrån våran sida, haha. Vi tänkte även sätta copyright på alla våra bilder.. Vi har ju trots allt fått ca 100 unika läsare per dag, på bara någon vecka! Det är ju toppen.

Välkommna och hoppas ni stannar!

Bester live act

GODMORGON!

Har dock varit vaken ett tag, haha. Men det beror bara på att jag vaknade typ vid 9 utav att jag nös typ 10 gånger på rad, haha. Visste inte ens att det var möjligt att nysa så många gånger i streck.. Idag har jag iallafall inge feber längre, men bara jävligt ont i huvudet. Ska lägga mig ute på min terass och steka lite.. Kommer säkert somna! Är inte helt på topp liksom.

Btw så funkade livestreamen rätt bra igår trots allt. Det var bara i början den hackade, men när det var någonting Tokio Hotel relaterat så funkade det alldeles utmärkt! Mina pojkar vann såklart "Bester liveact" som de var nominerade i. Och sen delade även Tom och Bill ut ett pris! Är fortfarande avundsjuk på att Rebecka och Essi var där, men är glad för deras skull också såklart! Nästa år ska jag dit, om Tokio Hotel är nominerade och tänker vara där såklart, någon som är på?

xoxo, Ida

natt blogg

bloggar nu för att jag inte har något annat för mig.. hahaha vi pratar skit och dricker vin. är orolig över min bror så borde åka hem till han.. ska göra det nu.
pappa är ju i bryssel så är lite "barnvakt" så han inte tar hem massa folk till vårat stora hur.

synd att inte det funkade förut hade så gärna velat se th när dom var så über snygga!


kyssss/h

Red carpet.

Oh lord.

Hatar livestreamen

Livestreamen börjar redan att lagga. Fyfan! Men ja, haha. Om den inte funkar när klockan slår 20:00 så hoppas jag att Rebecka uppdaterar mig med information, haha.

Har ni sett att designen håller på att falla på rätt plats nu? Tycker det börjar bli skitsnyggt. Vad tycker ni?

Nu ska jag blanda dipp, haha.
xoxo, Ida

Jetz geht's zum comeeeeeten

Ikväll är det Comet. Som jag har längtat! Tyvärr har jag fått feber och hela köret, men jag ska kolla ändå och försöka hålla mig vaken. Vill du titta på galan? klicka HÄR. Sändningen börjar klockan 20:00 och håller på till 22:30.

Dagen har iallafall gått bra. Har fått knapra alvedon för att klara mig igenom hela dagen! Får inte vara borta en enda dag nu den här månaden.. Måste ha alla pengar jag kan få till London. Det är bara 3 veckor kvar nu, spännande! Aja, vi hörs mer sen! Jag orkar inte skriva så mycket nu. Måste gå ner och göra te och ta en till alvedon.. Febern börjar komma tillbaka. Usch!

xoxo, Ida

Skulle publiceras kl: 12:58 idag

Hej alla söta.

Har rast i 5 minuter till så jag tänka att jag skulle mobilblogga lite, haha. Läste Hannas inlägg hon hade skrivit nyss! Sötnos alltså. Hihi! Längtar tills nästa helg, då du kommer. Det var ganska bra att hon inte kom nu i helgen eftersom att jag har fått feber! Men det är bara jobba vidare. Har tagit en alvedon precis, så jag hoppas att det går över.. Slutar 15:45 idag, tjoho! Så bara 3 timmar kvar nu. Btw så är jag lite avundsjuk på Rebecka och Essi som är i Tyskland nu och ska gå på Comet ikväll. Och kanske även efterfesten! Förstår inte varför jag inte åkte? Fan vad dum man är ibland.. Jaja, nu är min rast slut.


Hörs senare!
xoxo, Ida

all the good stuff about ida!

måste bara skriva lite om mina bloggkompis ida!
eftersom det sket sig och jag inte kan komma till sthlm i helgen så måste jag gottgöra henne!

jag och ida har träffats inte alls många gånger. vi pratar mer än vad jag gör med mina kompisar här nere!
hon vet lite mer än andra. hon har samma 'feelings' för th och vi kan verkligen skratta tillsammans, haha jag skrattar typ när jag tänker på det!

hon är så snäll och söt och helt aaasbra kompis helt enkelt! och hon är fan värd guld!
det känns som jag känt henne nästan hela mitt liv allt är enkelt! vi kan verkligen ha kul och prata i telefon tre timmar åt gången. spelar ingen roll pappa betalar ändå!

och nästa helg om jag kommer så ska vi äga hela stockholm! för vi är så jävla bäst alltså!

ida we rock the world! love u!

chaoooo /h

Hanna & Ida goes emo?

Godmorgon!

Haha. Fan vad emo jag och Hanna blev igår. Hon skällde ut sin pappa för att det inte fanns bensin i deras privata flygplan. Men han är tydligen redan påväg till Bryssel för något arbete/möte så han kunde inte ringa någon som kunde hjälpa oss.. Så förhoppningsvis så kommer Hanna upp nästa helg istället. Men det är så typiskt, för ikväll är det ju Comet och jag har absolut ingen att kolla med. Så himla tråkigt! Inte direkt många av mina vänner som tar sig tid att kolla på en gala Tokio Hotel ska vara med i på en fredagskväll.. Haha.

Well. Nu ska jag iväg till jobbet! Har blivit förskyld nu.. Första gången på typ 3 månader. Men nu är det tydligen dags igen :( hörs mer senare. Nu ska jag ut i solen.

xoxo, Ida

Ingen rubrik passar det här inlägget

Glöm att jag skrev att jag älskar den här dagen. Jag har fått migrän, min lilla kusin är sjuk och måste åka till sjukhuset, jag har ingen som vill kolla på Comet med mig, Hanna får inte inte upp i helgen. Allt kan ta sig.

Hejdå


Det här är i varje fall en snygg tröja ifrån H&M

Rolig helg, verkligen..

Du var mitt enda hopp för den här helgen.. Skit också.

Det verkar som att Hanna inte kommer att kunna komma hit. Den enda lösningen är att jag åker till henne! Men jag har inte råd nu när jag ska till London och allt. Och dessutom så vorde det lite roligt att kunna shoppa någonting när man väl åker bort, och det kommer jag inte kunna. Kommer bara ha råd med tåg biljetterna. + Att tiderna då tågen skulle gå som passar ihop med mitt jobb osv, går antingen tidigt på morgonen, eller inte alls! Fan. Och inte nog med det så kommer jag få titta på Comet själv nu! Fyfan vad tråååkigt.

Så jaha. Vad ska jag göra i helgen?

xoxo, Ida

Soliga Stockholm

HEEEJ BABES. Gud vad jag älskar allt med just den här dagen! Haha. Det har varit soligt och fint hela dagen, ca 20+ och allt.. Sen nyss pratade jag med Hanna i telefonen och där hade de åska och regn.. Stackarn, haha.

Idag har vi varit i Bandängen med barnen! Haha. Var där ifrån 10-13.30 och sen åkte vi tillbaka för att det är vernissage på jobbet, haha.. Och då visade vi upp barnens fina teckningar och så. Nu har precis kommit hem ifrån att ha simmat och solat med Sofia. Det gick jättebra och det är lika härligt varje gång. Väntar på att min mat ska bli klar, är så himla hungrig..

xoxo, Ida

nick pitera



alltså han är fan bäst typ!

skolan

yes jag är i skolan idag och jag fick reda på att jag hade MVG i tre ämen än så länge.

haha ida du är väl för söt! haha jag ska verkligen försöka tar pappas privat plan. måste bara försöka övertala han! haha

som alla vet så tar jag studenten opm 15 dagar och vi hade bal igår. tänkte lägga in lite bilder från det



Övertala Hanna!

Nu är det såhär att Hanna kanske ska komma upp till mig nu i helgen. Nu vill jag att alla som är inne på den här bloggen tar 10 sekunder av erat liv och skriver en kommentar i det här inlägget så att ni alla övertygar henne att komma, haha! Det skulle verkligen göra mig så himla glad. SNÄLLA!

Skriv: "Klart du ska till Ida i helgen"
xoxo, Ida

Vilket härligt väder vi har i Stockholm!

Hej solstrålar!

Har precis kommit ut ifrån duschen och sitter i min säng och lyssnar på bra musik. Dagen har gått bra, haha. Fast det har varit riktigt konstigt väder.. Eller hur? Först regnade det och sen helt plötsligt blev det sol och 25+, haha.. Men jag ska inte klaga! Jag älskar sol och brun håller man på att bli också. Så jävla najs.

Har ni sett något nytt på bloggen förresten? Våran nya design håller på att fixas nu, så ni får vara uppmärksamma med att det kanske ser lite konstigt ut de närmaste dagarna.. (vet inte hur långt tid det tar för henne att sätta in designen, men vi säger till när den är helt färdig!) Hur tycker ni att designen ser ut hittills? Snygg?

Imorgon ska jag träna med Sofia! Ska bli så himla skönt. Lägger mig nog i solariet i några minuter också. Det är alltid härligt :). Brunbrända kroppar är det snyggaste som finns, haha. Jag tycker verkligen att det är fult med blekfisar. Bara så att ni vet killar, haha.

Nu ska jag packa min träningsbag. Hörs mer senare!
xoxo, Ida

life of Hanna

Hej! nu har jag vaknat efter en jävla go natt sömn i min nya säng! åh älskar när pappa köper presenter till mig! :D som ni kanske vet var jag på bal igår. (studentbal alltså) och det var fasen skit kul! det ända jag blev fett sur över var att våran limo gubbe var sjuk så pappa fick låna grannens fula äckliga skabbiga limo. fyfan men men det var ingen som såg oss ändå! haha. får inte in mina bilder på datorn heller. får be service personalen hjälpa mig sen. jag är ganska korkad när det gäller sånt! äny way blogg.se laggar fortfarande för mig. vet inte riktigt vad som hänt... allt skrivs bara i en klump.. fattar ingenting. får åka och köpa en ny dator sen! nu ska jag njuta av lite massage och jordgubbar! CHAO!!!!! / hannibannani

That day never came

Har blivit ganska mycket om Tokio Hotel de senaste dagarna har jag sett.. Så därför ska vi försöka dra ner lite på det! Haha. Men svårt när de tar upp en stor del av ens liv och tankar.

Hur som helst så fick jag en bild mmsad till min mobil av Hanna. Hon var supersnygg! En riktig babe. Alla killar i Göteborg borde hålla ett extra öga öppet ikväll, haha.. Hennes privata chafför skulle hämta upp henne med deras limousin för någon timme sen tror jag, så nu är de väl snart framme där balen ska vara. Om några dagar får vi antagligen bilder :)

Jag har inte lagt in några bilder ifrån gårdagen ännu eftersom att det nästan bara finns bilder på min lilla kusin, och jag vet inte ifall jag får lägga in bilder på honom här. Vi har ju trotts allt över 100 unika läsare nu, redan! Så det känns onödigt just nu. Vi får se om det kommer upp bilder vid ett senare tillfälle.

Vad har ni gjort idag? :)
xoxo, Ida

Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 2)

13 juni. Konsertdagen! Vi var så himla pepp så att det inte går att beskriva med ord. Klockan ringde halv tre, men vi var lika pigga ändå. Vi skulle ju få se TH samma dag! Vi hade beställt en taxi till hotellet, klockan halv fyra och den kom i rätt tid.

Vi åkte till arenan och träffade alla igen. Vanessa började med sin placering av grupperna och det var klart klockan 6 tror jag det var. Så där fick vi sitta på en bro, och fick en bokstav för själva "gruppen" och en siffra för vilken person man var i ledet. Jag, Rebecka, Essi, Josefin, Maarit och Kathy fick K (och jag fick nr 9) därför döpte vi oss till Kaulitzgruppen, haha!

Det var även en galen "farmor" på sådär 60+ i våran grupp som hade köpt marsipanblommor till Bill. Hon hade även Bill i ett hjärthalsband. Hon var grymt läskig och luktade skunk. Hon gick och bar på marsipanblommorna i 4 dagar (!!) men fick aldrig upp dom på scenen. Kommer inte ihåg vem som sa det här, men tydligen hade hon frågat en vakt efter Bill efter konserten så att hon kunde ge blommorna, och dom hade svarat att dom kunde ge dom till honom istället - men hon ville ge dom personligen så hon gick därifrån - med blommorna i handen. När det började regna tog hon bara hand om blommorna, inte sig själv. T.ex. täckte över dom med sin tröja och lät sig själv bli dyngsur. Allt för Bills blommor liksom, hahaha. Det låter inte speciellt roligt, men vi hade jätteroligt åt henne hela resan, men speciellt den här dagen.

Halv nio kom vi upp till arenan och fick våra platser i den "riktiga" kön. Och där satt vi hela dagen. Nervositen steg och vi åt och drack hela tiden så att ingen av oss skulle svimma. Jag var så rädd hela tiden för att jag skulle göra det, så tillslut mådde jag bara dåligt.

Det kom sjukvårdare som gick runt i hela kön och delade ut varm saft och kollade så att alla hade det bra! Så himla gulligt. Har för mig att de pratade en massa med oss eftersom att de tyckte att det var lite roligt att vi kom "enda ifrån Sverige" haha.

Insläppet började (kommer inte ihåg vilken tid) och vi sprang in. Vi kom på rad 3 på Georgs sida av av "snoppen". Tiden innan konserten började var det värsta jag varit med om. Jag fick ingen luft och höll på att svimma 5 gånger. Jag överdriver verkligen inte! Det var helt sjukt jobbigt, men jag ville verkligen inte bli utlyfft. Jag kände hur tårarna var påväg i panik, men lyckades få bort dom med hjälp av Rebeckas pepptalk! Tack

Tillslut började konserten och folk tryckte ännu mer, såklart. Armbågar i ryggen blev en vana efter ca tre låtar. Jag orkade inte sjunga de första tre låtarna av konserten, rädd för att svimma. Tillslut hade alla lugnade sig och man fick mer utrymme, jag kunde hoppa och sjunga med Bill. Det är något av det bästa jag varit med om. Att stå så nära sina absolut största idoler är inget man gör dagligen, (iallafall inte jag) och detta är fan så jävla underbart att jag inte kan besrkiva det.

Det kändes som om konserten tog slut på 2 minuter och efter det grät jag, haha. Jag trodde jag skulle gråta hela konserten, men det gjorde jag inte! Dessutom fick jag Georg, Gustav och Toms vatten på mig. Helt underbart! Bilderna får förklara resten. (de kommer dock upp i ett nytt inlägg, annars blir detta fööör långt!)

Jag och Rebecka kastade upp våran minsta flagga på scen. Men sen ser vi Tobi som står innanför ett utav stängslen på Georgs sida och vi försöker i panik prata med en vakt som står kvar vid scenen och förklarar för honom att vi vill att han tar ned Sverigeflaggan så att vi kan ge den till Tobi istället! Haha. Herregud. Han var verkligen så himla seg! Tror inte att han förstod vad vi sa, för vi sluddrade väl bara och grät samtidigt! När han tillslut tagit ner den åt oss sprang vi fort till Tobi och gav flaggan till honom. Vi förklarade att vi ville att han skulle ge den till killarna och han lovade att göra det efter att vi tjatat kanske 3 gånger på honom, hahaha. Tror dock inte att han gjorde det, men kul ändå ;) Han vek iallafall ihop den jättegulligt, haha. (Bild finns längre ned)

Efter konserten åkte vi till deras hotell, men dom kom aldrig, haha. Så jag och Rebecka åkte hem till vårat hotell istället, handlade på donken och sen gick vi och la oss.


xoxo, Ida

Dagens tips: Välj rätt frisyr till din ansiktsform




Det är viktigt att välja rätt frisyr till din ansiktsform. För att ta reda på vilken kategori du tillhör måste du först bestämma din ansiktsform. Nedan följer en liten guide till hur du bör ha ditt hår beroende på vilken ansiktsform du har.

Oval ansiktsform och hår
Du passar i de flesta frisyrer - långt, kort, halvlångt och även bakåtslickat. Exempel på kändisar med oval ansiktsform att hämta inspiration ifrån: Heather Locklear.

Avlång ansiktsform och hår
Du passar bra i frisyrer med mycket volym på sidorna av ansiktet. Allra bäst passar du i kort eller halvlångt hår. Vill du verkligen att ditt ansikte ska framstå som kortare rekommenderas hårlängder kortare än axellängd. Vill du absolut ha långt hår, prova då gärna lockiga frisyrer eller lugg. Hämta inspiration från kändisar med avlång ansiktsform: Sarah Jessica Parker, Liv Tyler.

Hår till rund ansiktsform
För att ge intrycket av ett smalare och längre ansikte, testa en frisyr med mycket volym i toppen, kanske t.o.m. en hög frisyr. Du passar i långt hår, gärna mittbena men även sidbena kan fungera bra. Undvik kort page och volym kring kinderna - det kommer bara att göra ditt ansikte rundare. Ta en titt på kändisar med runt ansikte och kolla vad de har för frisyrer: Christina Ricci, Kristin Kreuk.

Frisyrer för rektangulär ansiktsform
Du passar i korta eller halvlånga frisyrer med volym på sidorna och frisyrer med flikig lugg. Lockigt hår tillför volym så därför passar de med rektangulär ansiktsform ofta i det. Undvik höga frisyrer och mittbenor. Undvik också bakåtslickat - såvida du inte vill framhäva ditt rektangulära ansikte förstås. Kändisar med rektangulär ansiktsform: Demi Moore.

Frisyrer som passar till fyrkantig ansiktsform
Prova lockigt eller krulligt hår för att få ditt ansikte att se mindre kantigt ut. Höga frisyrer får ditt ansikte att se längre ut. Prova också lugg med flikar. Långt, rakt hår eller en hårlängd ned till käken kommer bara att framhäva ditt fyrkantiga ansikte. Kändisar med fyrkantig ansiktsform: Gwynteh Paltrow.

Hår till hjärtformad ansiktsform
Halvlångt eller långt hår passar bäst på dig. Lockigt eller rakt spelar ingen roll. Prova också sidbena. Förmodligen bör du undvika höga frisyrer. Kändisar med hjärtformad ansiktsform: Keri Russell.

Puffball dress

Puffball Dress SEK 369, Rare Fashion - NELLY.COM

Puffball Dress SEK 369, Rare Fashion - NELLY.COM

Electric Lila


Electric SEK 399, Timeless - NELLY.COM
Snygga klackar för bara 399kr. Nelly.com

Svårt att välja bikini till sommaren?

Haley Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COMSandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COMMathea Stripe Bikini Set SEK 218, Pieces - NELLY.COM

Klicka på bilderna för mer info om badkläderna :)

hejhej sommaren!

Hej babes.

Igår var min mormor, moster & hennes man + deras lilla barn, min kusin, här. Och även deras danska kompisar och deras två barn hos oss. Var så himla kul att träffa de igen! De bor ju i Danmark så det är inte ofta vi ses.. Så nu är det lite extra roligt :) haha. Bilder kommer sen. Har fotat en hel del.

Har precis kommit hem ifrån mitt jobb nu! Ska lägga mig ute på min stora terass och steka i bikini! Uppdaterar senare. (Hanna kommer nog inte göra det, med tanke på att hon kommer ha fullt upp med balen idag. Hoppas verkligen att hon får det roligt)

xoxo, Ida

Någon som kan ge mig de här snygga skorna?

blogg.se laggar!

måste bara blogga lite i detta laggandet. är väldigt upptagen idag. det är stora grejer som händer. ska på bal åka limo fixa håret och maken. GOD jag kommer va snyggast! tänkte ba slänga in ett litet inlägg innan jag drar! chaooo / hanna

Underbara läsare!

Ååååh, gud vilka underbara läsare vi har! Vi har bloggat i 5 dagar och redan är vi uppe 54 unika läsare.. Dessutom är dagen inte slut ännu. Igår hade vi ca 30-40 stycken, så det går uppåt och det gillar vi.

Vad roligt att ni hittat hit underbara läsare. Stanna kvar och kommentera gärna! Vi lovar att inte göra er besvikna. Någon gång nu denna vecka kommer även våran nya design som vi har beställt ifrån en jättegullig tjej. Vi kommer länka henne när designen är klar och publicerad på bloggen


Tokio Hotel suger!

 

Alla vet ju det. Tokio Hotel är töntar! Så jävla dåligt, eller hur. De tycker de ju till och med själva..


HAHAHA. Asså jag dör! Typ det roligaste jag sett i hela mitt liv. I Tokio Hotel väg då såklart! Haha. "Gregor & Günther" Detta gjorde min dag. Och nej, jag hoppas verkligen att ni förstod att jag var ironisk ovanför videon..

xoxo, Ida

För dig som ska ta studenten!

 

Tips till alla er som tar studenten i sommar. Den här skon kommer ifrån skonamig.se och blir din för endast 299kr.


12 juni TOKIO HOTEL @ BENGANS by hanna

tänkte skriva lite om min resa till stockholm, första gången jag var där tillochmed. jag var där med matilda och amanda, min resa började klockan 03.45 tisdagen den 12 juni 2007. jag pallrade mig ner emot motorvägen där jag skulle bli upphämtad av matilda och hennes pappa. jag gick ner dit på 5 minuter tänkte att jag kan ju inte komma sent. dom kom cirkus 04.15 en halvtimme senare.... vårat tåg mot stockholm gick 06.36 (vilket minne jag har) när vi satt på tåget kunde vi inte göra någonting vi satt och bara kollade på varnadra. det var ju så overkligt alltihopa.

när vi väl kom fram till stocholm visste vi inte var vi skulle ta vägen, ingen av oss hade vart i sthlm tidigare och ingen kände någon. till matilda kom på att hon kunde ringa sin "vän" hon kom iallafall och mötte oss och vi började gå emot drottningtorget där signeringen skulle vara.

när vi väl kom dit var det inte jätte mycket folk måste jag säga, eller jag tyckte inte det iallafall! vi fick nummer 166, 167 och 168. satte oss på våran plats. jag vågade inte gå någonstans på hela dagen även om vi hade nummer, jag var så rädd att någonting skulle hända att dom skulle komma och jag skulle missa dom.

klockan 18.10 var det dags att börja gå inåt. jag hittade ett litet hål imellan alla planscherna som dom hade satt upp. och fick syn på bills hår. började stört gråta och alla trodde jag var västa idioten. haha när vi väl kom in var jag och matilda lite väl pinsamma kanske, haha vi hade med oss en jättestor väska som vi råkade välta ner massa skivor med. det var ju inte riktigt meningen kanske. men sen kommer jag inte ihåg något mer. kommer ihåg när jag var vid Tom att han skrattade för att jag skakade när jag skulle lämna fram skivan. och sen när jag var vid Gustav för matilda stannade där och jag med. men sen drog vakten i oss. BAJS PÅ HAN...

sen när vi var där ute satte vi oss i ett hörn och tyckte synd om oss själva. haha då kommer det fram massor med kineser och började filma oss.

det var iallafall den bästa dagen i mitt liv faktiskt.

Lalalala

De här låtarna en varm sommarkväll ute på någon bra klubb.. FEELING!

Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick In Miami Bitch

Stromae - Alors on danse

Idag är det inte jag som är kung

Har ni märkt att jag är jäkligt dålig på att skriva! och lägga upp bilder, för isf ska jag berätta varför!

1, jag sitter nästan aldrig vid datorn för att jag har ett liv. Nej jag skoja. för att jag tycker det är så tråkigt.
2, jag kan inte lägga upp bilder från min dator för att jag har blockerat pop-up grejen och det går inte att ta bort den. DATA NÖRD SÖKES!

men nu ska jag iallafall skriva lite, eller försöka iallafall!
i fredags var vi ju ute, kan inte säga att det var det roligaste jag vart med om men det var kul iallafall! mycket bättre i stockholm måste jag säga! älskar sthlm! vi var på något b-ställe iallafall och det sög röv men vi gjorde stället farligt.
i lördags var jag med mina fränds och shoppade lite. det var mysigt. fast ett tips gå aldrig runt i stan bakis!  det var det västa. jag köpte iallafall en jätte söt klänning som jag hade tänkt att ha på studenten! enda problemet var bara att den var för liten öäver mina buuubis. dom är ju rätt stora så att säga.
köpte också en aaas snygg bikini som jag föll för. eller överdelen iallafall! den gillar jag väldigt mycket. underdelen är b.

idag händer det absolut ingenting jag orkar ingenting idag, ska pallra mig ner och äta thaimat hade jag tänkt mig men vet inte om jag orkar än.

nu ska jag njuta av en massage av min massör ronaldo.

chao /hannis

Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 1)

10 juni. Åkte till centralen där jag mötte upp Rebecka för att åka till Düsseldorf Weeze. vi tog en buss som gick till skavsta och sen satt vi där i typ två timmar och åt våra hemmagjorde mackor vi hade tagit med oss, haha. Fan vad gott det var! På flygplatsen träffade vi även Josefin och Essi som vi tillbringade hela resan med, och även Maarit och Katty (men dom började vi prata med i Tyskland).

Planet gick och vi kom till Tyskland och Düsseldorfs flygplats. Vi fick vänta lite på bussen som skulle ta oss till Dortmund. Fyfan vilken pärs det var där alltså, hahah. Vi förstod inte hur vi skulle få ut en biljett som man var tvungen att ha för att komma till arenan! haha, så efter många försök & efter vi stått i en kö som inte rörde sig en millimeter på tjugo minuter, gick vi upp till tågen igen och plankade. hahaha! som tur var kom det ingen kontrolant, men en snäll tysk som hjälpte oss hur vi skulle hitta arenan. Men hon var så himla snurrig hela tiden, haha. T.ex. frågade vi hur långt det var kvar tills vi skulle hoppa av tåget.. Hon svarade "nästa station" och väl vid nästa station, "nej oj, nästa!" - och så höll det på kanske 4 stationer, hahaha. Men hon var snäll och hjälpte oss till campet.

När vi kom fram till dortmund hpf (tågstation) fick vi ta u-bahn (typ som tunnelbana) till Westfalenhalle, fast själva stationen där campingen va hette Reymydamm eller nåt i den stilen, (kommer inte ihåg om jag ska vara helt ärlig. Det var ju trots allt 2 år sen, haha..) Vi åkte några stationer och efter ett tag sa tysken som vi hittade "här är det". Och jag blev så lycklig i hela kroppen! Och när vi kollade ut fanns det knappt några tält, så vi skyndade oss som fan upp till Vanessa som delade ut nummer och jag fick nummer 233 och Rebecka nummer 234. Vi satte upp tältet, gick och handlade och åt middag! Sen var det god natt för min och Rebeckas del.

11 juni. Vi åkte in till stan för att kolla lite i affärer och jag fick äta på mitt efterlängtade McDonalds som jag tjatat om redan påvägen ut till skavsta. Jag hittade ett linne på typ tyskland bästa affär. På kvällen iallafall var vi ute lite längre än dagen innan och vi träffade några snälla tyska killar som vi var med ifrån typ 22 till 3 på natten. Två av dom var jätte elaka för att vi tyckte om Tokio Hotel och antagligen tyckte dom att vi var sjuka i huvudet för att vi åkte till tyskland för att kolla på dom, haha, jävla töntar! Men dom andra två, Leif och Jasper, var så jävla snälla och tog hand om oss hela tiden för att ingenting skulle hända oss. Vi träffade deras kompisar och mitt ifrån ingenstanns så står jag (& Rebecka?) i mitten av en ring med fulla tyska ungdommar som vill att jag ska sjunga Durch den monsun, haha. Såklart gjorde jag det, och dom börjar sjunga med, hahahaha, fyfan.. Det låter inte alls roligt men om ni hade varit där och sett deras ansiktsuttryck hade ni också skrattat, tro mig! Ja, sen var det dags för de 4 killarna vi träffade att gå vidare, men Leif och Jasper hade lovat att följa oss tillbaka till campet och det gjorde dom också, så himla snällt! Sen blev det kramkalas och sen godnatt för oss. Kan ju lova att vi somnade direkt!


12 juni. (Idag var det ett år sen tokio hotel signeringen, tiden går så snabbt!) Idag var det även sagt att kön skulle flyttas upp ifrån campet där vi varit hela tiden, till den "riktiga" kön, vid arenan med stängsel. Men eftersom Tysklands matchen skulle visas på storbildsskärm på kvällen i Westfalenhalle så fick vi inte komma upp och störa de som skulle kolla på matchen. Därför fick vi sitta kvar, i all regn och våra nedtagna tält som vi skulle ta ner klockan 10 på morgonen för att Vanessa inte hade fått match infon innan. Därför blev också dagen väldigt lång, och inte så mycket att skriva om eftersom vi inte gjorde speciellt myckte förutom att sitta.. Det var sagt att man inte fick lämna kön den här dagen för då skulle nummren man fick när man kom strykas och då fick man gå längst bak. Man fick inte ha några tält vid arenan om vi skulle sova där, och det regnade och var kallt. det enda vi hade var två luftmadrasser, aluminiumfolie, och sovsäck. haha, fyfan. Men matchen gjorde att vi inte skulle få frysa ihjäl. Vanessa samlade ihop alla för info och sa att vi inte fick sova vid arenan, och vi svenskar fick åka tillbaka tillbaka till våra hotell och sova där. MEN, eftersom vi inte kunde delas in i grupper för att komma upp på smidigaste sätt till arenen den dagen va vi tvugna att komma dit dagen efter klockan 4 på morgonen för att hinna med allting. Vi åkte tillbaka till hotellet och det var värsta befrielsen, alla svenskar var överlyckliga, förrutom dom som slängt sina tält och inte hade något hotell! Tyckte verkligen synd om dom. Hur som helst, vi gick ut och åt, riktig mat för en gång skull och inte mackor som vi levt på innan. Det blev en mexikans resturang med tacotallrik, Sen var det bara gå tillbaka och sova.

xoxo, Ida

Mobilblogg: The new bikini


här är min berömda bikini som jag älskar det var fan den snyggaste jag sätt. kom precis hem nu. städerskan har inte vikt mina kläder som jag vill. Så jag ringde henne precis och hon är påväg hit nu. Hoppas verkligen inte att hon väcker mig för får får hon sparken. hörs imorgon på vanligt sätt då  alltså datorn. är trött på att skicka mms. men är ju för upptagen för att sitta vid datorn och jag menar fem mms om dagen är ju inga problem! Chao hanna.

Bild ifrån igår..

Bilder ifrån igår. (Förar i Brommaplan+Utgång)

Mobilblogg: all min shopping!

Detta var det jag köpte :D gillar klänningen fast mina tuttar  var för stora.  Men det löper sig :D / Hanna

Mobilblogg



Har precis vart och shoppat lite nu. Pappa betalar ju allting så behöver inte ens bry mig. Hittade dessa bh'ar skit snygga. Passade perfekt på min snygga rumpa. GILLA. nu ska jag hem och ge presenter till molly:-D hon kommer bli så glad. chao / Hanna.

Sun is shining the weather is sweet

Har precis kommit in ifrån terassen med Anna. Lite färg har vi faktiskt fått på oss idag! Haha. Snart ska vi äta middag, vi ska grilla fläskkarré och grillspett, så himla gott. Sen ska jag och Anna iväg till hennes vän och föra lite. Efter det blir det antingen utgång eller grillkväll..

Nu sitter vi och dricker vin!
Ha en bra sommarkväll.

xoxo, Ida

Min snygga vän Anna!


Visst blev jag brun? :)

Molly 5 år!

dsc00918 (MMS)

grattis min älskade lillasyster, molly som fyller fem idag, ja vi har hyrt liseberg så hon får det lite roligt på sin dag. själv ska jag inte med utan jag ska shoppa nu! pappa betalar liksom så vem säger nej? chao / Hanna

Tokio Hotel signering 11-12 juni 2007 @ Bengans skivbutik.

Någon ville att vi skulle skriva ner alla gånger vi träffat/sett Tokio Hotel. Jag tänkte skriva ner mina berättelser så får Hanna göra det vid ett senare tillfälle om hon orkar.

Det hela började den 11 juni, när jag & Bella åkte in till Bengans skivbutik, runt 12 tiden mitt på dagen. Det var jättevarmt och skönt, och vi hade tagit med oss filtar, kudde, paraply (för solen & även om det skulle börja regna..), smink, pengar osvosv. När vi kom fram, var det två stycken som redan satt där (det visade sig sen att dom hette Veronica (nr ett) och Emelie (nr 2)). Vi frågade om det var här man skulle sätta sig ifall man skulle köa till signeringen och dom svarade ja.

Jag fick nummer tre i kön, och Bella fick nummer fyra. Efter några minuter kommer två till springandes och sedan fylldes det bara på. Jag tror att det var ca 20 st som sov över där och sen kom det massa under natten och dagen efter. Mitt på dagen, den 11 juni, kom Aftonbladet och interjuvade mig, Bella, Emelie och Veronica eftersom att vi var dom fyra första i kön (bild finns längre ned). Jag var så nervös hela tiden, och jag tänkte på vad jag skulle säga till TH, om jag skulle göra bort mig osv. Ja, dagen gick och vi träffade massa trevligt folk som var nyfikna på varför vi satt där und so weiter.

Lite senare på kvällen, kom två stycken killar, som jobbar på Bengans, förbi och hade med sig filtar och även hamburgare .. Som Universal Music hade skickat till oss!!! Alltså, Tokio Hotels skivbolag, gav oss hamburgare och filtar för att vi skulle sova över där eftersom att Bengans hade skickat bild & hade även filmat oss och skickat till dom för att de skulle se att det var fans som redan hade börjat köa .. Det blev sent & sen var det natt .. Och Rebecka kom vid två tiden mitt i natten. Jag och Rebecka sov under ett paraply.

Mitt på dagen, den 12 juni. kom TH's livvakter. Ni kankse har hört talas om Saki? Iallafall, jag började gråta direkt när jag såg honom eftersom att det kändes så himla verkligt då .. Det var liksom på riktigt, för jag tror att under hela tiden jag varit där .. Hade jag inte fattat vad jag satt och köade till. Men så stod dom där, mitt framför mig & allting släppte. Jag skulle verkligen få se Tokio Hotel på riktigt den dagen, och det som hade varit min dröm i då två år, att få prata med dom på nära håll .. Skulle gå i uppfyllelse.

Efter 34 timmars väntan kom Tokio Hotels bil inrullandes på drottninggatan. Det enda jag kunde se var Bills hår, och började gråta, igen, haha, kunde verkligen inte rå för det .. Jag var ju så himla nervös hela tiden och att se dom för första gången i verkligheten, kändes hur konstigt som helst. Sen dröjde det ca en halvtimme innan dom öppnade dörrarna till Bengans & vi kunde gå in. Det kändes som att benen skulle vika sig vilken sekund som helst när vi fick se dom gå in & sätta sig på sina platser. Dom kändes som dockor med batterier instoppade. Det var inte verkligt för fem öre. Jag hade ju bara sett dom på DVD, youtube, posters osv. Aldrig sett dom röra sig på riktigt, live. Dom var så himla vackra, allihopa.

När vi fick gå fram kändes benen som spagetti, händerna skakade så att jag knappt kunde fota. Men jag var så jävla pepp och så jävla lycklig. Georg satt först och när jag kom fram blinkade flirtigt han med ena ögat, hälsade & jag sa tack. Efter honom var Tom, jag hälsade, han hälsade tillbaka, log & jag gick vidare till Bill som hade världens största smile! Jag frågade om jag kunde få fota honom, och det kunde jag. Han log in i min kamera, sa thank you & jag sa tack tillbaka. Sen kom Gustav, och om jag ska vara ärlig har jag inte alls något minne av honom. Sen putade en vakt bort mig så att jag aldrig fick något bild på Gustav .. Jag sprang ut & jag har ALDRIG gråtit så mycket i hela mitt liv! Men äkta lycka var det iallafall.

Klicka för större bilder..


Följande bilder är på mig & Tokio Hotel som folk tagit :) Jag är tjejen i rosa linne och vita leggings.




Denna bilden var med i OKEJ & Det roliga är att man ser jag fotar Bill, haha. Så ser han ju ut på min bild! ;)


xoxo, Ida

Dagens tips: Gör din egna Strawberry Daiquiri



Såhär till sommaren är det lite godare med riktigt iskalla drinkar! Tänkte därför slänga upp ett tips om hur du gör din egna
Frozen Strawberry Daiquiri.

Du behöver:
4-6 cl ljus rom
3-4 jordgubbar
2 cl pressad lime eller citron
1/2 tsk socker

Gör såhär: Häll samtliga ingridienser i en blender tillsammans med 1,5 dl krossad is. Kör blendern i 10-20 sekunder.
Servera i ett kylt cocktail- eller vinglas garnerat med en jordgubbe.

OBS! Många serverar sina daiquiris med en sockerrand runt glaset, som åstadkoms på samma sätt som för en Margarita.

DressCode 15/5

Linne - Gina tricot
Skor - Skopunkten
Jeansleggings - Gina tricot
Jeansjacka - Gina tricot
Solglasögon - Kommer inte ihåg, haha

xoxo, Ida

Dagens tips: Förebygg och vårda acne på kroppen



Pormaskar och finnar kan dyka upp var som helst i ansiktet, bröstet eller ryggen! Acne
på kroppen är vanligast hos personer med genetiskt fet hud.
Men en person som alltför feta hudkrämer eller kroppsvårdsprodukter som täpper igen porerna kan uppleva pormaskar på kroppen.

Här är 6 tips för att kontrollera och förhindra kropp akne:
- Använd naturliga fibrer i kläder (såsom bomull, ull och linne) och håll borta från syntetiskt material (såsom akryl, polyster osv). Eller använd tyg som utvecklats särskilt för att transportera bort fukt från huden. Detta är särskilt viktigt om du tränar.
- Förekommer det acne på ryggen och du använder ryggsäck? Bär en handväska istället.
- Duscha så ofta som möjligt om du svettas mycket, var även noga att duscha efter fysisk ansträning (såsom träning).
- Tvätta de drabbade områdena med ett rengöringsmedel avsedda för acne-benägen hud.
- Smörj inte in det drabbade området utan låt det torka. Lider du av torr hy, återfukta med en noncomedogenic fuktighetskräm.

- Balsam och hårinpackning kan vara den största orsaken till finnar på ryggen. Skölj därmed håret i framåtlutad riktning för att inte produkterna kommer åt porerna på ryggen (som öppnats av den varma duschen).

Dagens tips: Perfekt hy!



Foundation:
en välapplicerad foundation slätar ut små ojämnheter och gör din hud ser perfekt ut. Hitta rätt nyans genom att applicera olika nyanser på nedre kindbenet (precis ovanför halsen) i naturligt dagsljus. Den perfekta nyansen bör inte vara mörkare en din naturliga hudfärg och ska "försvinna" in i huden. När du har återfuktat huden bör du vänta minst 20 minuter innan du applicerar en foundation. Detta ger bättre hållbarhet och ett jämnare resultat – om huden är för fet sitter inte din foundation kvar. Blanda produkten på handryggen innan du applicerar den. För att undvika effekten av en mask i ansiktet bör du att utgå från ansiktets mitt och arbeta dig utåt (lämna näsan och hakan till sist). Klappa försiktigt in foundation i huden. För mer lyster och för att släta ut fina linjer kan du applicera en flytande foundation med ljusreflekterande partiklar. Du kan välja att blanda Light Shine med en mer trögflytande foundation. 1/3 foundation och 2/3 Light Shine ger en naturlig look. 2/3 foundation och 1/3 Light Shine ger ett mer heltäckande resultat. Applicera blandningen tunt med en svamp.



När du har applicerat en foundation kan du dölja små ojämnheter med en concealer. Om du vill dölja mörka ringar eller små blodkärl i ögonvrårna ger en flytande concealer dig bäst resultat. Applicera concealern över din foundation genom att försiktigt klappa in den. Avsluta med puder för att undvika utsmetning. Välj en produkt som är en ton ljusare än din foundation för att få ett naturligt resultat.



Puder får foundation att fästa och gör att ditt ansikte inte blänker: det ger din make-up den sista avslutande touchen (även läpparna och ögonen). Låt foundationen torka under några minuter innan du applicerar pudret i ansiktet. Ta lite puder på en borste, slå den lätt mot handen och svep lätt över de områden i ansiktet som lätt ser feta ut (haka, näsa och panna). Överflödigt puder avlägsnas genom ett lätt svep med borsten. För en mer naturlig look rekommenderar vi en puderborste av hög kvalitet.



Det finns två metoder för att applicera rouge den kan ge din hud lyster eller ge ditt ansikte struktur med hjälp av konstgjorda skuggor. Ge ditt ansikte struktur genom att välja från en palett av bruna toner. Ta en liten mängd av produkten på en rougeborste (den är kortare än en puderborste och ofta något sned),slå den lätt mot handen och använd sedan borstens hela bredd för att svepa färgen över kindbenen i svag båge från örat till ansiktets mitt. Den nedre gränsen går vid kindens insvängning och längre upp blandas rougen med ögonhålans nedre linje. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning i en snabb och lätt cirkelrörelse. Använd en ljusare nyans för en fräsch look. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning i en snabb och lätt cirkelrörelse.

Dagens tips: Ta hand om dina borstar

Ta hand ordentligt om dina penslar med äkta hår så är de dig trogna i minst 15 år! Tänk på att rengöra den regelbundet med vanlig flytande tvål och varmt vatten eller med diskmedel och varmt vatten. Diskmedel löser effektivt upp både fett och bakterier som trivs bra i håren. Håll aldrig penseln så att vattnet rinner ner i den uppifrån! Då kan vattnet rinna ner och lösa upp limmet så att borsten ramlar av... Håll penseln alltid med borsen nedåt, skölj av och krama ur den och lägg den för att torka ut från handfatet eller från ett bord.

Äntligen har sommaren kommit till Stockholm!

Gooood mooooooorgon!

Strålande solsken och jag har precis ätit frukost, satt på mig ett par korta shorts och ett linne. Snart ska jag ut på terassen och lägga mig i solen och steka lite, haha. Nog för att jag solar solarium, men varför inte sola när man får det gratis? Haha.

Så, vad händer idag då? Anna kommer hit lite senare för ikväll blir det party! Vi ska först hem och föra hos hennes kompis och sen blir det antingen stureplan eller grillkväll. Vi har inte riktigt bestämt oss! Men jag hoppas iallafall att hon kommer tidigt så att hon kan joina mig i solen, haha.

Ska försöka fota lite så att ni får bilder. Slänger in några dagens tips snart också! :) Just det, på tal om "dagens tips" så tar jag just nu dom ifrån min gamla blogg. Så jag kopierar inte ifrån någon annan sida än min egen, så ni vet och ifall det är någon som undrar.

Hoppas ni får en mysig sommardag!
xoxo, Ida

Sommar -08 på en liten ö i skärgården tillsammans med Bella och hennes familj..

En dag på stranden till budgetpris

Tubtopp - H&M - 49,50kr
Flipflops - H&M - 49,50kr
Bikinitrosa - H&M - 49,50kr
Bandau bh - H&M - 49,50kr

20 grader imorgon i Stockholm.

Fan vad roligt! Just nu är vi uppe vi 27 unika besökare. Och vi har bloggat i 2 dagar! Helt sjukt. Välkommna och vi hoppas verkligen att ni stannar!

Imorgon sa min kollega att det skulle bli ca 20 grader. Gissa vem som kommer ligga på terassen och sola? Haha. Men vi får väl se.. Vi bor ju som sagt i Sverige så det kan ju ändras.

Sneakpeak på nya bloggdesignen!

mina bebisar


en av mina pojkvänner är här just nu också. så tänkre jag bjuda på en bild på mig och min bebis

Marble svart

Hittade dessa snyggingar på Nelly.com. De blir dina för bara 399kr. Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

PARTY LIKE A ROCKSTAR

måste säga att jag verkligen håller med ida om henne "oh lord" inlägg. det är verkligen ett oh lord moment! ikväll blir det utgång med mina girls och boys! limon kommer och hämtar oss klockan 10 och då bär det av till pappas privata klubb i stan! kan tyvärr inte säga vad den heter för det är för privat ;) kan säga att den ligger på avenyn men thats the only thing ni får veta! bilder kommer imorgon for sure! jaja nu ska jag dricka "moet" och lyssna på bra musik! chaoooo /hanna

Oh lord

xoxo, Ida

Angående Bella & Tyra show.

Satt precis och kollade på Bella & Tyra show när Alexandra aka "Kissie" var med. Jag tycker verkligen att det var riktigt modigt utav henne att dyka upp, trots hennes påhopp mot Bella. Jag blev dock chockad över att hon var och vågade vara så himla kaxig. Jag vet faktiskt inte ifall det var "Kissie-rollen" som kom upp för att hon var osäker och nervös, eller om det faktiskt är så att hon är lika bitchig som "Kissie" är i verkligheten.

Oavsett hur det nu är så tycker jag inte att det är okej att hon beter sig som hon gör. Visst, det är bra med tjejer som vågar stå för det man tycker, men jag tycker personligen att hon är allt för överdriven. Hon verkar vilja trycka ner allt och alla förutom de i hennes lilla bubbla. Så som blandannat Dennis M och vilka det nu är hon umgås med (?).. Dessutom säger hon emot sig själv lite då & då också. Som när hon säger att hon ger alla en chans, men inte Bella och Tyra som hon precis sagt att hon inte tycker om. Haha. Det är skrattretande!

xoxo, Ida

Vad tror ni? Hade hon rollen Kissie med sig in i studion eller är hon så i verkligheten också?

Dagens tips: lär dig gå i höga klackar!



Här är några fördelar med att gå rätt på klackarna:

- Skorna håller bättre.
- Du utstrålar självförtroende.
- Risken för skavsår och ryggont minskar.
- Du tränar bäckenbotten och får bättre knipmuskler.

Så får du rätta gångstilen:
Lyft blicken: Håll huvudet högt. Sök ögonkontakt och le.
Axlar bak: Skjut bak axlarna och sträck på ryggen.
Armarna intill: Armarna ska gå nära och parallellt med kroppen. Det är bara på catwalken man kan pendla med armarna rakt ut från sidan.
Swing it: Låt höfterna följa med i rörelsen.
Ihop med benen: Gå inte för bredbent. Raka fötter: Ha parallella fötter, så att skorna varken pekar inåt eller utåt.
Starta lågt: Börja med att öva med låg klack och jobba dig uppåt.
Hälen först: Klacken i backen innan tårna nuddar golvet.


Comet awards 2010.

Fina vita klänningar till sommaren

Zip Panelled Lace Dress SEK 279, Club L - NELLY.COMLaceStretch Bodycon Dress SEK 359, Rare Fashion - NELLY.COMElise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COMLace Panel Bodycone Dress SEK 589, Rare Fashion - NELLY.COM

Alla 4 ifrån Nelly.com (klicka på bilderna för att köpa/mer info)

Skonamig.se

Alla tre skorna ifrån Skonamig.se

 

Om oss - de första frågorna.

Ny kategori: om oss.

1. Hur träffades ni?
Svar: Genom vårat favoritband Tokio Hotel. Första gången vi såg varandra var när Tokio Hotel var i Sverige för första gången, 12/6-07. På deras senaste turné gick vi tillsammans på konserten i Göteborg och bodde på lyxhotell där, haha.

2. Hur gamla är ni?
Svar: Ida är född 1990 och Hanna 1991.

3. Vart bor ni?
Svar: Ida bor i Stockholm och Hanna i Göteborg.


Fråga gärna mer! :)


Vi i Göteborg på vårat hotell, Elite plaza.

Grillat är gott ♥

Hej sötnosar!

Vad roligt att trafiken på bloggen börjar komma igång nu, och välkommna :) hoppas att ni stannar kvar! Är hemma just nu och ska äta middag snart. Farmor och farfar är här och vi ska grilla så himla gott verkligen. Imorgon ska jag jobba, men öppnar så jag slutar tidigt! :) längtar redan nu till jobbet. Och dessutom så är det fredag imorgon, vilket betyder ledighet.

Var ju och simmade med Sofia! Först solade jag, var jätteskönt så nu är jag lite brunare, haha. Sofia vågade inte, så hon satt bredvid mig och höll mig sällskap istället. Mycket bättre egentligen ;) men vad gör man inte för att bli lite brun? Sen åkte vi hem till henne och åt lunch med hennes vänner Ylva och Ellie.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik.
xoxo, Ida


jag är fan bäst

TJA!
Japp det stämmer, jag är riktigt jävla bra!
Kom precis hem från solarieöarna. Eller nej inte precis har duchat och blivit masserad av min personliga massör också.
Det västa jag vet är att komma in på gymmet och man får allas äckliga svett lukt på sig! Fyyy det är det västa!!

Vad händer idag undrar alla såklart. Men tyvärr är jag en hemlig stjärna så kan tyvärr inte berätta!
tillskillnad från kissie som tror att hon är något fast hon egentligen är en nolla! jag behöver inga sillisar för att känna att jag är störst bäst och vackrast. jag vet redan att jag är det! så lilla ankan gå och spruta lite! :)


chao /h

Stilikon



xoxo, Ida

livet leker!

Okej, kom precis ur jacuzzin (stavas?) och bad pappa åka köpa nya skor till mig för att jag var ute igår så dom blev smutsiga, jag blir så äcklad av folk som går med smutsiga skor! Hallå, lite stil får ni väl ha? människor... idag har vi iallafall planerat att sola lite jag och min kompis. limon kommer coh hämtar oss halv ett. så jävla skönt att ha någon som kör istället för att ta bussen eller tågeet var man än ska! jaja har inte tid att sitta vid datorn hela mitt liv har andra saker att tänka på! och baby seniorita aka "göteborgs stolthet" ta dig i röven här är det jag som äger! chao /hanna

Träning idag

Godmorgon.

Snart ska jag iväg och träna och sola med min vän Sofia. Designen håller på att uppdateras, så ni vet. Håll ögonen öppna ;)

xoxo, Ida

London i juni

3e inlägget på bloggen nu då! Både jag och Hanna har bloggat förut, men vi väljer att inte skriva ut vad adresserna är.. Om ni av någon anledning skulle vilja veta det får ni söka upp det själva.

Idag har jag varit på stan med min bästa vän Rebecka. Vi gick in i en massa butiker och det slutade med att båda köpte en varsin, skitsnygg, kavaj ifrån veromoda. När vi kände att vi var klara med det så gick vi till en kina resturang och köpte buffén där. Vi fick förrätt, varmrätt och efterrätt! Haha. Kan ju säga att vi blev mätta. Vi satt och pratade om allt möjligt verkligen. Så skönt att prata ut med någon som verkligen förstår mig och veta att någon lyssnar.

Just det.. Jag och Rebecka ska även åka till London nu i juni. Vi ska bo på Hilton.. Ska verkligen bli jätteroligt och ser fram emot det mer än någonsin! Haha. We're gonna have sooo fun!



xoxo, Ida

Dagens tips: Kinder & rouge



Tänk på detta när du applicerar rouge:
- Lägg foundation, ögonsmink och läppstift innan rouge.
- Välj en färg på rouge som passar färgen du tänkt välja på läppstift.
- Använd en ganska stor, mjuk, rund borste för att lägga rouge – inte för stor dock.
- Lägg rouget från mitten av kindbenet och utåt, mest under kindbenet. sminktips rouge

Få mer markerade kinder
- Hitta den högsta punkten på kinden, kindbenets topp. Titta efter var du får en naturlig highlight. Tänk dig en highlightad linje rakt över kindbenet.
- Applicera rouge under den tänkta linjen uppåt och utåt. Börja på mitten av kinden vågrätt sett och gör linjen tjockare tills du fått en form ungefär som en halvmåne.
- Lämna det highlightade området ofärgat och applicera i en annan linje precis ovanför och parallellt med den första linjen. Se upp så det inte kommer rouge på det område som bildar en ring runt ögat.
- Blås eller vifta bort större delen av färgen från borsten så att det bara är lite kvar och använd den nu för att fylla i det vita området i mitten av de två ”linjerna”. övergången mellan alla dessa delar måste vara diskret och se naturlig ut. Området i mitten ska vara färgat men ljusare än de andra två så att en highlight bildas.

Dagens tips: Ät mat efter ditt humör!




Festsugen
Satsa på: Något stabilt som gör att alkoholen landar i magen. En matig pasta passar utmärkt.

Kycklingpasta med fetaost.
Tidsåtgång: 25 minuter.
Ingredienser:
300 gram pasta
3 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
2 tomater
1 tsk oregano
2½ dl grädde
150 gram fetaost

Gör så här: Koka pastan. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Skär tomaterna i bitar. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Krydda med salt, peppar och oregano. Häll på grädden. Låt alltihopa koka några minuter. Smula ner osten i bitar, lägg i timatoch garnera evetuellt med färsk oregano.


Nere.
Satsa på: Choklad. Det är faktiskt bevisat att det får dig att må bättre.

Cookiemousse
Tidsåtgång: 25 minuter + 1 timme i kylen
Ingredienser:
2 dl vispgrädde
100 gram mjölkchoklad
2 ägggulor
50 gram mjölkchoklad
2 ägggulor
50 fram mörk choklad
½ dl hasselnötter
Mynta

Gör så här: Vispa grädden hårt. Bryt mjölkchokladen och sält den i vattenbad (mikro funkar också) så den prescis blir mjuk. Rör sedan tills den smälter. Rör ihop äggulorna i en stor skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör i lite av grädden och sedan resten. Hacka den mörka chokladen och nötterna. Vänd försiktigt ner i moussen. Fyll små glas eller koppar. Låt det stelna i kylen minst en timme. Garnera med lite hackad choklad och mynta.


Nyttig.
Satsa på: Hälsofavoriten bulgur är ett av de fiberrikaste och mest lättlagade livsmedel som finns, dessutom har det lågt GI.

Avokadobulgur
Tidsåtgång: 20 minuter
Ingredienser:
3 dl bulgur
6 dl grönsaksbuljong
2 avokados
150 gram fetaost
250 gram keso
½ pressad vitlöksklyfta

Gör såhär: Koka bulgur i buljongen. Dela, skala och tärna avokadorna. Dela osten i grova bitar. Blanda bulgur, avokado och ost. Smaksätt keson med vitlök, salt och peppar. Servera tillsammans med en sallad, gärna med apelsin i.