Dagens tips: Kändisarnas bästa tips

Jag har samlat kändisarnas bästa skönhetstips i ett enda inlägg! Kanske kan ni få lite inspiration av era födebilder! :).

- Denise Richard
äter mycket frukt och grönsaker med stort vatteninnehåll för att hindra uppsvälld mage. Hon gillar bland annat; selleri, apelsiner, gurka, vattenmelon och vindruvor.

- Kurviga Jennifer Lopez ser alltid till att stoppa någonting i munnen inom 30 minuter efter att hon har vaknat. Det sätter igång ämnesomsättningen och fettförbränningen direkt.

- Snart 4 barnsmamman Heidi Klum är känd för att komma i form snabbt efter en födsel. Hennes bästa knep är att undvika salt och konserveringsmedel, som extra smaksättning använder hon istället citron.

- Jennifer Garner
har alltid med sig små mellanmål på 150 kalorier för att minska på sötsuget. Det kan vara äppelklyftor, knäckebröd eller ostkuber.

 

- Söta Anne Hathaway älskar kryddor och för att riktigt öka förbränningen så kryddar hon matten med chili, jalapeños, rödpeppar och cayennepeppar.


- Cameron Diaz
ser till att undvika vitt bröd och andra snabba kolhydrater. Hon äter mycket grönt och massor av frukt.

- Penelope Cruz
har absolut ingen "förbjuden" mat, nej hon ser istället åt att äta små portioner flera gånger om dagen. För att förbränna fett så tränar hon kettlebells.

- Såpa-stjärnan Lauren Conrad tränar kickboxning 2 gånger i veckan och äter 6 mål om dagen.

- Underbara Rihanna undviker kolhydrater och äter mat som äggvitor, ananas, grönsaker och fisk.

- Jessica Biel
unnar sig alltid en svullardag en gång i veckan, annars så äter hon relativt nyttigt och tränar varannan dag. (varvar mellan kondition och styrka).

 

- Sockersöta Hayden Panettiere tränar cirkelträning med vikter, äter vegetariskt och tar långa promenader med hundarna.


- Victoria Slivstedt älskar sallad och skaldjur och hennes snygga spiror har hon, enligt sig själv, fått genom att gå runt i högklackat 12 timmar om dagen.

 

- Desperata Hemmafrun Nicolette Sheridan styrketränar och äter frukt och grönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0